Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pļavniekos un Ziepniekkalnā darbu atsāks kultūrtelpas Strops

Jūlija sākumā darbu atsāks un līdz pat augusta beigām Pļavnieku un Ziepniekkalna apkaimēs apmeklētājus gaidīs mobilās kultūrtelpas Strops, piedāvājot dažādus neliela formāta koncertus, izrādes un pasākumus, informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāvji.

Kultūrtelpas Strops šajā sezonā darbosies Ēbelmuižas parkā, Ziepniekkalnā, un Pļavnieku bērzu birzī pie Andreja Saharova ielas.

Katrā no pasākumu norises vietām ik nedēļu notiks divi pasākumi – vakara koncerti Pļavniekos notiks trešdienās, bet Ziepniekkalnā ceturtdienās, savukārt sestdienās plkst. 12 abās norises vietās vienlaikus gaidāmi pasākumi ģimeņu auditorijai.

Pasākumu programmā būs daudzveidīgi koncerti un izrādes, kā arī lekcijas. Jūlija pirmajā pusē Ziepniekkalnā muzicēs vīru vokālais kvartets Harmonija Rīgai, gaidāms Ievas Akurāteres un Aivara Hermaņa koncerts, kā arī leļļu izrādes bērniem. Savukārt Pļavniekos sezona sāksies ar ģimenes folkloras kopas Berendejka un dziesminieces Antas Eģeles koncertiem.

Ņemot vērā, ka, apmeklējot publiskus pasākumus, aizvien nepieciešams ievērot piesardzību – šajā sezonā programmas uzsvars likts uz pasākumiem bez interaktīviem elementiem, katram dalībniekam būs arī pieejama atsevišķa sēdvieta, ievērojot distanci. Apmeklētāji aicināti ierasties uz pasākumiem un ieņemt sēdvietas laicīgi, izvairoties no pulcēšanās.

Kultūrtelpas Strops šogad Rīgas pilsētā darbosies jau ceturto sezonu. Iepriekšējos gados tās pabijušas arī Mežaparka un Ķengaraga apkaimēs, bet šogad, tāpat kā pērn, Stropu pasākumi notiks Ziepniekkalnā un Pļavniekos.

Plašāka informācija tīmekļa vietnē kultura.riga.lv, kā arī sociālās saziņas tīklā Facebook.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja