Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Piespriež nosacītu cietumsodu pensionāram, kurš nopelnījis vairāk nekā 100 protokolus par satiksmes noteikumu pārkāpumiem

Kāds vairāk nekā 70 gadus vecs autovadītājs, kurš savas dzīves laikā nopelnījis aptuveni 100 protokolus par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, šovasar saņēmis nosacītu brīvības atņemšanas sodu par mēģinājumu piekukuļot ceļu policistus. 

Kā aģentūra LETA uzzināja Jūrmalas pilsētas tiesā, Vilnis Mitrovskis, kurš tika apsūdzēts par 30 latu kukuļa došanu ceļu policistiem, šā gada 29.jūlijā atzīts par vainīgu Krimināllikuma 323.panta 1.daļā paredzētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanā un sodīts ar nosacītu brīvības atņemšanu uz četriem mēnešiem, dodot viņam sešu mēnešu pārbaudes laiku. 

Šis spriedums nav ticis pārsūdzēts un 13.augustā stājies likumīgā spēkā. 

LETA jau ziņoja, ka 18.jūnijā Jūrmalā, Dzirnavu ielā, policisti apturēja automašīnu "Volkswagen Passat", kurai nebija veikta ikgadējā valsts tehniskā apskate. Izrādījās, ka automašīnai pie stūres sēdies 71 gadu vecs vīrietis, kurš savas dzīves laikā par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem nopelnījis ap 100 protokolu, turklāt kopš 2003.gadā viņam atņemtas tiesības par braukšanu alkohola reibumā. 

Autovadītājs, mēģinot izvairīties no atbildības, policistiem deva 30 latu kukuli, taču likumsargi viņu aizturēja un par kukuļdošanu sāka kriminālprocesu. 

Izrādījās, ka vīrietis regulāri pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus arī ar zirga pajūgu. Vēlāk gan saimniekam no zirga nācies šķirties, jo viņš to turējis daudzdzīvokļu nama pagalma šķūnītī, kas neapmierinājis dzīvnieku tiesību aizstāvjus. Iespējams, tieši zirga zaudējums vīrieti bija pamudinājis atkal sēsties pie auto stūres. 

Lielāko daļu dzīves laikā nopelnīto naudas sodu vīrietis aizvien nav nomaksājis, līdz ar to viņš valstij ir parādā vairākus tūkstošus latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas