Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policijas suns Nato palīdz VP atrast ievērojamu daudzumu narkotiku

Rīgas Zemgales iecirkņa policisti saņēma informāciju par personām, kuras, iespējams, nodarbojas ar narkotisko vielu tirdzniecību. Pārbaudot saņemto informāciju, likumsargi veica vairākas speciālās izmeklēšanas darbības un pagājušajā otrdienā, 22.septembrī Olainē aizturēja 1964. gadā dzimušu sievieti un 1976. gadā dzimušu vīrieti. Pārbaudot aizturētās personas un veicot kratīšanu dzīvesvietā, policisti atrada un atsavināja 538 gramus amfetamīna.

Tālākas izmeklēšanas gaitā likumsargi piesaistīja kinologu un policijas suni Nato, kurš policistus aizveda uz kādu vietu, kur aizturētie glabāja vēl 1,131 kilogramus amfetamīna. 

Abi aizturētie jau iepriekš bijuši sodīti par narkotisko vielu glabāšanu. Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu lielā apmērā. Par šādu noziegumu aizturētajiem var draudēt sods - brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas