Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Vienotība labāko upurē ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ijana
i
Zaļajiem tik atklāti demonstrēt savu alkatību nevajadzēja - NEKAD nebalsošu par šiem alkašiem un ieteicu to darīt visiem!
Druviete un Circene
D
Kāds no valdības aizdomājas par tautu? Druviete un Circene......... ministres? Jāsmejas! Jau "pastrādājušas", vēl nepietiek?
skaidris
s
Kurš būs tas ''politiskais spēks'',kurš beidzot aizvāks to komunistu varzu!!!?
Kaimiņs<graudumam
K
Labak pasaki, kad durvju priekšu noslaucīsi??
Graudumam
G
Beidz muldēt
rekur
r
Neviens Pabriku neziedo. Viņš pēc paša vēlēšanās dodās karot uz Centrālāfriku. Un veido šim nolūkam Latvijas specvienību no bijušajiem L. aizsardzības ministriem. Repše viņiem braukšot līdz par Navigātoru, Slakteris būšot sanitārs, bet Jundzis pulka kapelāns. Izvadīšana būšot Pirmdien no Krusta kazarmām. Rinkēvičš teikšot atvadu runu, bet Dombrovskis dalīšot konfektes. Internetā jau atvērts NATO ziedojumu portāls, lai Latvijas specvienībai nopirktu džungļu zābakus. VVF katram aizbraucējam uzdāvināšot savu fotogrāfiju ar tautasdziesmu pantiņu.
Juris T.
J
Vienotība rīkojas pilnīgi pareizi...jo... Aizsardzības ministrijas specifika ļaus totāli korumpēties kristāl tīrajai ZZS, bet Pabriks iegūs sev tikai + punktus sabiedrības acīs kā nabaga cietējiņš.
voloģa
v
Izcilāku novērtējumu vienotības klubiņam neizdomāsi. Ja Pabriks viņiem tas labākais...?
w
w
biški iesmēju- kad izlasíju- Pabriks - populārākais ministrs. Viņš arí brížiem tiek pasniegts kā viens no vienotíbas líderiem- nu tad jau sāk rasties šaubas par pašas vienotíbas iekšējo kadru rezervistu soliņu un intelekta límeni. Vairāk sliecos domāt, ka Pabriks pats sevi ir iecēlis sevis iedomātā reitingā un- kamēr gozējas slavas saulítē, vienotíbas ístie líderi, saucot urā pabrikam, tā aizmālèjot šim acis un ausis,bïda savas iekšējās lietas, " populārāko ministru" nemaz neinformējot.
latvietis
l
kādu labāko? Iedomīgo, uzpūtīgo augstprātīgo lempi? Tādi klauni saeimā nav vajadzīgi
sd
s
man riebjas un ir pretīgi, ka teiksim Āboltiņa visur ganās blakus valdības veidošanā! Viņa ir Kardināls! Viņu vajadzēja iegrūzt par Premjeru. Viņai vielielākā teikšana gandrīz visur! Tagad no viņas mutes bij jāskan Viss pirmāmkārtām, ka Latvijā vajag Momentāli, rast, dibināt Jaunu Ekonomisko attīstību! Kura jau gadus 18 kā aizkavējusies! Viņas vārdos un citu Locekļu teiktajā ir jādzird, ka Momentāli, kamēr vēl Puse iedzīvotāju nav aizbraukuši, IR! Jārod jaunas darba vietas, daudz darba vietas, Ražošanas, Rūpnīcas, Fabrikas, Cehus! Beidzot Latvijā priekš Latviešiem, Saemām ir un visiem pārejiem, kuri pie siles, valdībām skaidri un gaiši jāpaziņo, ka Darīsim visu, lai Celtu Latviešu tautas Labklājību! Lai pēc iespējas ātrāk, attīstoties Ražošanas uzņēmumiem/Industrijai, Lauksaimniecībai Mēs varētu celt algu līmeni Vienk. un Vid. līmeņa iedzīvotājiem! Un tad tiešām būtu aizbraukušajiem uz ko atgriezties un vairs neviens nepamestu Latviju dēļ tā, ka šeit nav darbs, nav Eiropejiska darba samaksa! Tādiem vārdiem ir jāskan no viņu mutēm! Kardināls Āboltiņa!
coco
c
ZZS jau nu nevajadzēja iet valdībā un sasmērēties, tad rudenī dabūtu lielāku tautas atbalstu, tagad vienā labēji centriskā bandā ar valsts nodevējiem! Fui! Atliek tikai par SC balsot!
Super
S
Peec shii ultimaata un tirgoshanaas deelj VARAM, diez vai dabuus domaajoshu pilsonju atbalstu.
  • 3
  • 0
strādājošais pensionārs
s
Cik ilgi šitie nelieši man, kā strādājošam pensionāram, no pirmā lata vilks nost nodokļus? NELIEŠI.
melnais humors
m
Šaubos, vai Pabriks ir tik labs, kā viņu te cenšas pasniegt. Vairāki viņa pēdējo gadu darbi un paziņojumi drīzāk liecina par klīnisku smadzeņu un prāta trūkumu.
Emma
E
Labaakais bija tas,kaa Pabriks viens pats pieteica karu Siirijai.Es nekad to neaizmirsiishu!!!Kaa var taa sakaapt galvaa???
  • 0
  • 0
melnam humoram
m
Kā tev pašam ar veselību?
  • 1
  • 2
corp
c
Viss tikai par un ap izdevīgumu partijām. Kaut pieklājības pēc būtu apsprieduši kāds variants būs labākais valstij un sabiedrībai. Skumji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas