Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Vienotības dome ar aplausiem un ziediem pateicas Dombrovskim par paveikto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā!
J
Zālē skaļi,ilgi nerimstoši aplausi,visi pieceļas....
Ausma>Stella
A
Valstsvīrs bija Kārlis Ulmanis ar ienākuma nodokli pēc maksātspējas principa-pirmskara Latvijas sistēmas balstu un 167 (nevis 45 ) latu neapliekamo minimumu jau no 1928.gada,piena litru par 17 santīmiem un biezpiena kilogramu par 37 santīmiem,iespēju jau kopš 1928,gada desmit stundu laikā aizbraukt gan no Liepājas līdz Berlīnei,gan no Rīgas līdz Ērgļiem ar vilcienu u.t.t.
Tencinām!
T
Par kopš 2009.gada no 10 līdz 8 latiem samazināto ģimenes valsts pabalstu vien jau ir vērts pateikties!
Aivars
A
Pašu izvirzīto "Eiropas labāko cilvēku Latvijā" taču ir jāapsveic un jāgodina!
Paldies saku partijai un valdībai
P
Par 200.000 mūsu tautiešiem atkal svešumā:"ap 1000 laba ranga zinātniekiem",ārstiem,medmāsām,skolotājiem un citiem Latvijai nepieciešamajiem speciālistiem,kas Latvijā bija "slinki,negribēja strādāt,bet tikai dzēra"!
Hu>pirms 6780 minūtēm
H
Bet kur palika premjera Valda Dombrovska 2009.gada 9.jūnijā personīgi no nākamā gada solītais progresīvais ienākuma nodoklis?????!!! "Valdība otrdien ārkārtas sēdē ar sociālo partneru un valsts prezidenta Valda Zatlera piedalīšanos vienojās ieviest progresīvo nodokli,samazināt minimālo algu,smazināt neapliekamo minimumu un "apcirpt" sociālo budžetu,pēc sēdespaziņoja ministru prezidents Valdis Dombrovskis." Skat."Ieviesīs progresīvo nodokli,samazinās minimālo algu",Aleksis Zoldners,"Apollo",[email protected],2009.gada 9.jūnijs,14:31 Kur izčibēja?
Vilis
V
Vajadzēja taču uzdāvināt vēl vienu zobenu!
Nu,un?
N
Kāpēc gan lai paši sevi neslavētu un viens otram nepateiktos???
Nu,un?
N
Kāpēc gan lai paši sevi neslavētu un viens otram nepateiktos???
Jānis
J
Nevis paldies,bet sodīt vajadzētu par tautas iegrūšanu nabadzibā!Tāda "jostu savilkšana" kā LR nekur citur ES nav un nebūs!
Vienotiba
V
Si partija sevi ir pieradijusi ka atbildigu nacionali demokratisku speku un paliks Latvijas politika uz ilgu laiku, lidzigi ka ASV Demokrati vai Republikani.
Jā,patiesi!
J
Nav mums valdībās pirms Vienotības gandrīz neviena godīga cilvēka bijis - tikai dažāda kalibra monstri un alkatīgi un varaskāri izdzimteņi un riebekļi - visādi bērziņi,šķēles,šleseri,muižnieces,kraukļi,turlie,panteļējevi,rugātes,slakteri,zālāni, demakovas un tā tā tālāk un tā joprojām.
  • 0
  • 0
Ne tikai Vienotība.
N
Jebkurš krietns un godīgs latvietis,jo tik laba premjera mums nav bijis. Ir bijuši tikai zvēri,plēsoņas un ierāvēji. Tiesa,Gundaru Krastu izņemot.
Precizējums.
P
Pateicas ne tikai Vienotība,bet arī jebkurš krietns un godīgs...
  • 0
  • 0
erzerums
e
Paldies lai saka zviedru pensionāri, kuru fondu naudiņu Lāčuks izglāba, un sieviņa, kuru no bankrota paglāba. Paldies, ka bija gana drosmīgs naudu aizņemties, bet neveica reformas, tāpēc tagad nav skaidrs, kā lai parādus atmaksā.
to Erzerums
t
Godātais, atgādinu Jums - reiz bija KPSS partija un LPSR ministra vietnieka amats, kas bija KPSS biedrs un LPSR ministra vietnieks, ceru, ka Jūs ziniet, kā arī ziniet to, kas šim biedram toreiz stāvēja blakus...
  • 1
  • 0
Erzerums >> Šis ir skaisti
E
Ja jau Jūs tik labi visu zinat, vai nevarētu izskaitdro, kas tā par tanti blakus Lāčukam. Vai tiešām Kalniete??? Kādā sakara? Viņa takš pārstāv Pilsonisko savienību. Jā, jā. Bija tāda "partija", Kalnietes izveidota, lai tiktu Briselē. Laikam jau Sandrulis tagad meklē ceļus, kā ietikt Briselē vēlreiz...
  • 1
  • 3
Šis ir skaisti -
Š
'''Paldies, ka bija gana drosmīgs naudu aizņemties...." .................................................................................................... Atgādinu Jums - kad naudu aizņēmās, Dombrovskis bija deputāts Briselē, un, ja pat gribētu aizņemties, tas būtu neiespējami - aizdevēji aizdod tikai valsts valdībai, kuras loceklis nebija Dombrovskis....
  • 2
  • 2
Jukums
J
Pretrunīgi. Gan jā, gan nē. Jā, jo kaut kā jau tā krīze tika risināta. Nē, jo viss tikai griezts tikai un vienīgi uz vienkāršās tautas rēķina. Vēlreiz nē - jo nav fundamentālu reformu pašā sistēmā. Jā, jo nav bijis galīgs maita. Kopumā - bija iespējas, bet neizdarīja visu līdz galam - kas traucēja - lai uzraksta memuāros.
Jautājums:
J
Vai tiešām tās ciešanas, ko piedzīvoja mūsu tauta viņa premjerēšanas laikā ir veiksmes stāsts ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas