Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Antiglobālisti protestēs pret eiro ieviešanu un dibinās partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HŪGO V.
H
REFERENDUMAM JĀBŪT /
HŪGO V.
H
REFERENDUMAM JĀBŪT /
Milicis
M
Šie 100 cilvēki ir visas tautas ievēlēti un tauta jau reizi ir nobalsojusi par pilnīgu integrāciju ES. Tā vien šķiet, ka latvijā dzīvo tumsoņas un nesaprot, ka Latvija nevar pastāvēt starptautiskajā tiurgū ka sala, tai jābūt iekš katra procesa.
haralds
h
gan Latvijas tautā, gan latviešu tautā tumsoņu daudz kā jūras mēslu. ja neesi ne deputāts, ne žurnaļuga, ne ārzemnieks, vajadzētu zināt atšķirību.
  • 1
  • 0
tumsoņai,kura domā,ka nav tumsoņa
t
Antiglobālisti nekad nav bijuši valdībā un nekad Latvijas valstij un latviešiem nav nodarijuši. Kas attiecas par neliešiem,tad tie ir 100 saeimā sēdošie svešu varu pakalpiņi-noziedznieki, kuri sevi pasludinājuši par latviešiem un to interešu pārstāvjiem.
  • 3
  • 1
Latvijas tautā nav tumsoņu,
L
jo cilvēki visumā ir ļoti gudri,labi skoloti,uznēmīgi,radoši un strādīgi,BET BET neliela daliņa no tautas ir vienkārši nelieši,kaut par piemēru tie 43 ar svešvārdu iesaukušies antiglobālisti,kaut īstenībā nesaprot neko no globālam vai intīmām lietām.
  • 1
  • 3
antiments
a
Tā kā nekur neesmu manījis publicētus datus par to, cik procenti pilsoņu nobalsojuši par parlamentā tikušajām partijām, aprēķināju to pats. Par Saskaņas centru bija nobalsojušas 259930 personas jeb 16,84 % no balstiesīgo pilsoņu skaita. Par Zatlera reformu partiju 190856 personas jeb 12,37 % . Par Vienotību 172564 personas jeb 11,18 % . Par Visu Latvijai - Tēvzemei un Brīvībai / LNNK 127208 personas jeb 8,24 % . Par Zaļo un Zemnieku savienību 111957 personas jeb 7,25 % . Par parlamentā neietikušām partijām kopā 42819 personas jeb 2,77 % . Šie dati atbilstoši pastāvošajai kārtībai, protams, nenosaka vietu sadalījumu parlamentā, tomēr spilgti parāda, cik liela tautas daļa ir (nav) deleģējusi sev piederošo valsts varu partijām. Par valdošo koalīciju un līdz ar to arī valdību veidojošajiem spēkiem nobalsoja vien 31,79 % balstiesīgo pilsoņu. Tā nav pat trešā daļa. Šīs partijas apgalvo, ka tās, pamatojoties uz vairākumu parlamentā, ir tiesīgas pārstāvēt tautu. Nē nav! 68,21 % balstiesīgo pilsoņu - absolūtais vairākums - nav šo koalīciju / valdību deliģējuši sevi pārstāvēt. Filips Bobinskis.
  • 3
  • 1
Fedja
F
Ja latvietis neredz cita varianta kā € vai rublis, tas nozīmē ka viņš savā dziļākajā mentalitātē noliedz neatkarības un brīvas Latvijas iespēju kā tādu. Vispār latvieti vajag vēl nežēlīgāk drāzt, lai viņam tas aizietu. (tik un tā krievs būs vainīgs). Ļaujiet latviešiem lepoties ar savu mazohismu!
Kur akmenī ir iecirsts,
K
ka tikai Lats ir Latvijas valsts,tautas nauda,tikpat labi es varu teikt,ka EURO ir mūsu Latvijas valsts un tautas nauda.Euro ir arī Latvijas nacionālā nauda un Latvijas simbols un mēs ar to leposimies,jo katram būs gandrīz pilnas kabatas ar EURAM..
  • 1
  • 2
&
&
Nevajag iedomāties, ka kāds caurums politikā priekš godīgiem cilvēkiem un patiesiem protestētājiem šajā bijušo cekistu paradīzē tiek brīvs atstāts.
Andrejs
A
Vēl viena Tvaika ielas palātās dibināta brandža. Rēciens!!!!
Es esmu bagete ( Krišjānis Draguns)
E
Antiglobālisti? Cilvēki te pat nesaprot, kas ir globalizācija!
m
m
Ja........pec komentariem redzama Vienotibas karteja uzvara,ta mums ari vajag,nu patik mums pasiem galvu cilpa bazt,kam mums Latvija,ja nebus latviesu,kam mums sava valsts?Tikai zel to cilveku,kas dzivibas atdevusi,lai nakamas paaudzes tam uzsplautu.
ups
u
Kā man patīk īdiņi ar orjolu un kaļķēnu priekšgalā un pakaļgalā, bet pa vidu - Tvaika iela...
Dr.xy
D
Karteja SC / Vienotas Launuma Imperijas filiale-"antiglobalisti". Diezgan primitivs,bet diemzel reizem funkcionejos panemiens. Pilniba si karteja SC pretvalstiska darbiba atklatos,ja painteresetos,kas ir sie "antiglobalisti".
tuk tyk
t
Lieta tik tāda, ka bankas jau pašas uzspieda kredītus eiro, piemēram studentiem.Piedevām, eiro sadrukāts tik daudz, ka tos var aizdot uz zemākiem procentiem, pat vispār bez tiem.Galvenais, lai strādājot, parādnieks radītu reālu naudu.
Tris kareivji piecas rindas.
T
Interesanti ka tie antiglobalisti to partiju dibinas? Jo busot 50 antiglobalisti bet vajag vizmaz 200 lai dibinatu partiju..
riks
r
kā lai tā populāri. laikam nav tāda zakona, ka visi paraksti jāsavāc 2 stundu, 17 minūšu un 64 s laikā.
  • 1
  • 0
ceru ka zunalugas uzzinas
c
vai tiem protestetajiem pasiem bankas kontos nav eur. jo kaut ka divaini sanak ta Lemberga sahiste ir pret eur bet pasai aiznemums eur valuta, Saskanas Centra aktivisti ir pret eur bet pasiem bankas konti eur valuta, pagaidisim lidz 31 janvarim kadi brinumi uzpeldes par siem protestetajiem.
cirks
c
Jautajums ir tik loti svarigs ka bus veseli 50 protestetaji!
IQ
I
www.parlatu.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas