Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints
Vismaz laikā, kad Ministru kabinetu mēģina sastādīt Gobzems, KPV LV un Attīstībai/Par! pie viena sarunu galda vairs nesēdēs

Attīstībai/Par! asi atbild Gobzemam un pārmet skatīšanos Krievijas virzienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rūdolfs
R
Palasījos te komentus-kādi 100 gabali...Tikai nevar saprast-jau jau tie komentētāji tik lieli profesionāļi politikā-kāpēc nestājās partijās un tur ar pilnu krūti nestrādā, lai partijas ievirzītu pareizā ceļā? Kur ir problēma?
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Kā tu nesaprati ka lielāko daļu komentāru raksta tieši partiju biedri un viņiem strādājošie. No ķēķa te nenāk.
  • 3
  • 0
sfsf
s
Tagad redzam no kurienes pirms vēlēšanām izauga kājas Šlesera saistībai ar Gobzemu.
GT>sfsf
G
Jūs redzat? Tad lūgums paskaidrot arī to citiem te, jo citi neredz....
  • 2
  • 0
100% Par ! ! !
1
Šodien, 22:20 fakts uz mūļa f Šodien, 16:08 Nekas jums nesanāks. N Parieši, vai atkal krievs nāk tāpat kā Dzintaram ? Esiet atraduši jēlu, populistisku saukli pat krieviem ....TIKAI nevajag melot tik prasti! Okupantu krieviskās masas jau sen salīduši Baltijā un lien Čečenijā.Grūzijā, Sīrijā un brālu zemē Ukrainā! Visur kā naidnieki!
to kremļa+konkurentu meļiem
t
Hi, tā zagt un tā melot, kā to dara kremļa zagļu banda "Saskaņa" nevar un nemāk neviena cita, pat viszaglīgākā partija
Kremlis
K
Tas gan tiesa: Nesaskaņa te ne par kapeiku neatpaliek no citām partijām...
  • 3
  • 1
kremļa+konkurentu meļiem
k
Šodien, 14:25 bij.deputāts b Zīlem nav? Nu tagad Jūs atkal melojat....Bez tam ir kas cits-daudz svarīgāks: Zīle, redzot kā zog nacionāļu partija nekad nav nostājies pret partijas zagļiem. Ko nu? -----------Bet tukšas kremļa stila apmelošanas, bet ar argumentiem un faktiem vari nosaukt NA "zagšanu"?
Kremlis
K
Lasi jaunākās ziņas: Tur vismaz reizi nedēlā ziņas ka nacionāļi zog...Te tev nav nekādas bezmaksas informbirojs, kas tev visu gatavu pasniegs...Zog kopā ar nesaskaņu!
  • 3
  • 2
100% Par ! ! !
1
Šodien, 19:57 bet>Nekas jums nesanāks b patiess-manas domas: Nekas jums nesanāks. Kur jūs esat bijuši-visur un visiem esat melojuši...Ko vien darījuši-tas viss bijis jūsu impērijas atliekas un "imperatoriņu" labā. Kā jūs te krievi iebrukāt-tā prom vairs neejat. Nav tādas vietas, kur jūs krievi būtu ielīduši un pēc tam aizgājuši...Nav tādas lietas kur jūs nemelotu ....
Un drīz tā vairs nebūs...
U
Šodien, 19:34 Stulbiņš NEBALSOTĀJS Latvija nav Pabrika Eirika. Latvija ir mana. -TEV KREMLIN nekad nebija un nebūs mūsu Latvija tava! Tu ar savu mentāli kriminālo varzu vienk.esi aizkavējies te 50+28 g.
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
Latvija nav Pabrika Eirika. Latvija ir mana.
stulbiņam
s
Emigrantam mītnes zeme nevar būt Dzimtene!
  • 7
  • 2
nesapraša
n
Ei, nu beidziet klausīt to pabriku, apskrējis nez cik partiju, bet vēl nav gana, meklē tik sev labumu,- ko ta pa visiem šiem gadiem labu tautai ir izdarījis...nē nu sapucējies jau tā neko...
paraša>nesapraša
p
Redz, kur vēl viens aģitators uzradies...Labāk ej ielās un tur aģitē....
  • 3
  • 4
Nekas jums nesanāks.
N
Parieši, vai atkal krievs nāk tāpat kā Dzintaram ? Esiet atraduši jēlu, populistisku saukli pat krieviem ? Neies cauri, tauta sen jau jūs un Dzintaru ir pārkodusi. Jūs, NA un JV bijāt tie,kuri izgāza Bordānu un tagad dariet to pašu. Nekas jums nesanāks !!! Tautas partijniek Pabrik, Vienotības Pūce, Pavļik un Viņķele neceriet, jūsu vilciens ir aizgājis. Vairāk nesanāks apjāt vēlētājus. Lai spēks un izturība Gobzema un Bordāna parijām !
bet>Nekas jums nesanāks
b
patiess-manas domas: Nekas jums nesanāks. Kur jūs esat bijuši-visur un visiem esat melojuši...Ko vien darījuši-tas viss bijis jūsu impērijas un imperatoru labā. Kā jūs te krievi atnācat-tā prom vairs neejat. Nav tādas vietas, kur jūs krievi būtu bijuši un pēc tam aizgājuši...Nav tādas lietas kur jūs nemelotu ....
  • 5
  • 1
ērce
ē
Krievs tiešām "nāk" — to mēs redzam Ukrainā, Belarusā, Gruzijā, Armēnijā, Moldovā… Valdībai ir jēsper pretsoļi, nevis jāizpārdod Latvija vaņkām un jāaizmālē cilvēkiem acis.
  • 7
  • 7
Savējie ir vienmēr nodevuši.
S
Labāk ar krievu kopā (vismaz zināms no kurienes šaus ), nekā PAR vērtības (masveida migrantu ievešana, geju propaganda jau no bērnudārza-slēpta nācijas iznīcināšana) Savējie ir bīstamāki par S. Tā tas bija krievu un vācu laikā arī.
>Savējie...
&
Tiesa gan: Kad jūsējie kādas valstis kārtējo reizi okupē-tā pirmais ko tie nošauj ir tādi jūsējie....Tā tas vienmēr pie jūsējiem bijis un būs arī tagad.
  • 5
  • 1
krievs vienmēr okupējis un deportāj
k
Labāk kopā ar NATO.
  • 8
  • 6
proper
p
pirmkārt Gobzems ir traks. apmēram kā Repše, otrkārt izskatās ka viņš kremļa polittehnoloģiju projets.
M>propers
M
Tad jau drīzāk kā Šlesers......
  • 2
  • 2
Vecie
V
Jau pirmajā dienā pēc vēlēšanām atklājās meļu īstās sejas. Kur palika pret Saskaņu vilktās sarkanās līnijas NA,Par,JV ???!!! Par ZZS nav, ko runāt, viņi bija un būs ar Saskaņu. Vislielākie nodevēji ir Dzintara partija un Par, glumi un melīgi lupatas. Ar mutēm bļauj un ārdās, ka krievs nāk, bet aizmugurē savējiem iedur dunci ribās. Jau pirmajā dienā notika Saskaņas prāts !!! Kur ir jaunie, vai JV un Par ? Mūļķības, visi vecie sametušies un centīsies ietekmēt varas darbu, lai nebūtu jāatbild par nodarītu un, lai vecais, sakaltušais karalis no Puzes varētu valdīt arī turpmāk, lai nav jāsēž cietumā. Redziet, cik skaisti pirms vēlēšanām nozombēja jūsu prātus - Pabriks, Pauļuks, Ašen-ašen un jantarčiki. Ceturtdienas balsojumu par migrācijas vienošanos ANO : tas galīgi noskaidros, kas ir kas.
Peter Berchins
Kā Daniels Pavļuts varēja šitā sasieties ar Jaunupa šaiku un faktiski norakt sevi kā profesionāli?
F>pag
F
Muldēšanā bijis gan...Tas tiesa.........
  • 9
  • 0
pag
p
Pavļuts profesionālis? Kad tad viņs tāds ir bijis?
  • 20
  • 1
:)
:
Domāju pēc 10 Gobzems paliks lepnā vientulībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas