Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Saskaņa prasa Šadurska demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
masveidā slēdz komentārus-kas kritizē sadurski un saskaņu!!mums ir ne tikai rašu- bijušo čekistu pārņemta valsts-bet kārtīgs genocīds un diskriminācija!! korumpētā vara zaudē adekvātu rīcību-ar savām cīnām -par naudu!! streiks un protests!!
?
?
visi -kam samazināta alga-to prasa!! un nepiniet te saskaņas šarikus! kas vispār ir aizluedzama!!
kade
k
visu cieņu Kārlim cīņā pret Krievijas politiku atbalstošiem učukiem. Par to jau arī ir šis ķipišs. Ne jau skolotāju algas ņilam interesē. Turies, Kārli!
sistēma
s
Nekādas jēgas no šāda Saskaņas pieprasījuma nav. Pirmkārt šādu pieprasījumu vajadzēja, pirms Šadurskis un Vienotība bija paspējuši sačakarēt pedagogu algu reformu un apzagt pedagogus. Otrkārt, ne jau viens alkoholiķis Šadurskis bija tas, kas iztīrīja pedagogu kabatas. Pie zādzības kārtīgi piestrādāja gan Šadurska partija, gan izglītības ministrijas ierēdņu varza. Tagad sanāk, ka Saskaņa piespēlē saviem Vienotības partneriem, jo dod iespēju tiem bļaut - Mūsējos sit! Priekš tiem hiperlētticīgajiem, kuri vēl tic, ka Vienotība esot latviešu partija. Arī še pat Dienā Vienotības štata troļļu bļaustīšanās liecina, ka drīzāk tā ir Saskaņas un Vienotības saspēle. Pat ja "aizies" Šadurski, sistēma nemainīsies, nāks kāda viņķele vai čigāne un pedagogus atkal tīrīs uz nebēdu.
bigfūts
b
Pareizi ir, jo šitas lubraks, tā pat, kā Glupais, savu nelietīgo idiotismu un absolūto nekompetenci ir nodemonstrējis.
NLO
N
Acīmredzami blēdīga paskata un rīcības cilvēkam nevajadzētu būt Latvijas izglītības ministram. Apkauno valsti. Lojalitātes likums vien ko vērts. Kā staļinlaiku Krievijā.
Tile
T
Es Sadurski lamaju ari par to ne tikai ka vins ir augstpratigs, vizdegunigs kretins, bet vairak gan par to, ka vins ir Latvijas valsts ienaidnieks, jo tiesi vins, ienemot Izglitibas ministra amatu, un ta stulba zaglera bandas ciba I.Vanaga ir pret to, lai visas Latvijas valsts un pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos lidz Latvijas 100. gadei tiktu pienemts likums par to ka visas valsts un pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos tiktu nodrosinats, ka bernu izglitiba un apmacibas tiek veiktas 100% Latvija svalsts valoda- latvieus valoda, bet ne kaut kadas minoritasu valodas, krievu, zidu, ukrainu, baltkrievu, pollu...si sminoritasu valodas var katris macities svedienas skolas, vai ari ar papildus stundam attiecigajas skolas, bet izglitiba latvija ir janodrosina 100% Latvija svalsts valoda- latviesu valoda, ka tas tiek garantets ikvien avalsti, kura ir noteikta valsts valoda, Vacija vacu valoda, Francija Francu valoda, Zidija zidu valoda, Krievija krievu valoda.....
loģiski domājošs cilvēks
l
Svoloču centriņš panikā par to, ka vairs nebūs iespējams auzdzināt jauno paaudzi par divkošiem un svoločšovinistiem? Tātad nebūs. Neviena valsts nepacietīs piektās kolonnas audzināšanu valsts skolās un par valsts naudu. Parakstīties vari stacijas atejā uz sienas, tur tavam parakstam īstā vieta. Neaizmirsti pievienot sniegto pakalpojumu aprakstu un telefonu.
loģiski domājošs cilvēks
l
Tiešām? Oficālais svoloču trollis !, kurš ilgāku laiku vadīja populāro idiotšovu ''Nejēdzu atšķirt eiro no rubļa'', tagad mācīs citiem loģiku?
pieprasu svoloču demisiju
p
pilnā sastāvā un svoloču centra izformēšanu.
Nepatīkami
N
Vanagai neviens nav labs, arī M.Seile viņai bija slikta. Bet to, ka vieni skolotāji saņēma maz uz tūkstošnieku rēķina, to viņa neredzēja. Un rezultātā Vanaga Saskaņai piespēlē. Nepatīkami.
!
!
Šadurskis no pirmās reizes nav mācījies neko, un cer apmuļķot kā skolotāju arodbiedrību, tā skolotājus un sabiedrību. Šadurskim līdzīgi bezatbildīgi politiķi ir liela Latvijas nelaime.
!
!
Šādu demisijas pieprasījumu pamatoti parakstītu jebkurš loģiski domājošs cilvēks, kam rūp Latvijas bērnu nākotne. Vienotība par valsts naudu Citadeles un LM gadījumā izrādīja tik mazu rūpi, ka tagad stāstīt, ka Šadurska darbības, tai skaitā ar nekorektu nelojalitātes mērauklu, ir vērstas uz līdzekļu taupīšanu, ir pilnīgi nevietā. Skolotāji ir izglītoti cilvēki, un negatīvo faktu to maciņā nevar ne ar kādu sofistiku aizmuldēt prom. Ja manabalss sāktu vākt parakstus, es noteikti parakstītos.
bet
b
Nevajag melot ! Saskaņa prasa demisiju jo Šadurskis grib "piežmiegt" Krievu pasauli atbalstošos skolotājus.
!
!
Šadurskis kā profesors ir pietiekami gudrs un spējīgs, viņš ir vienīgais politiķis, kas spējis šajā purvā ( izglītības nozarē) ieviest kaut kādu kārtību un reformas. Ušakovs nozog 1.v-skolai algu, bet Putina satelīti 'sociāldemokrāti"saeimā turpna šo negodīgo vajāšanu. LIZDA piespēlē Ušakovam? Turies, Kārli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas