Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Saskaņas kandidātu sarakstā teju puse - latvieši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ahh
a
5. Обеспечить на самом высоком политическом уровне (значительно выше профильного Управления Администрации Президента РФ) гарантии для «Центра согласия» и лично Н. Ушакова того, что проект и штаб пользуются стратегической поддержкой, которая не будет дезавуирована (отозвана) в ходе реализации проекта. 6. Приступить к работе по проекту не позднее 1 сентября 2013 года. © 2013, «Новый Регион – Москва» Рубрики: Выборы / Политика / Россия / Экономика
shame
s
Tādi slimie, kuriem vienmēr ātrums būs par mazu, ir katrā valstī, Latvija nav izņēmus. Tomēr sajūta, ka pašu mājās ārstējamo vairām . Ja apdomīga braukšana ir vadīšanas nekompetence, tad tiem 44% lv dzīvojošo (...Ātruma pārkāpšanu baltieši neuzskata par riskantu. ..Latvijā attiecīgais skaitlis ir nedaudz augstāks – 44%) tiešām smadzenēs kaut kas nav kārtibā.
Agis
A
ksts.Ušakovs ir pirmais mērs kurš domā arī par tautu,nevis tikai kampj sev.Ušakovs MALACIS-mēs par tevi
Rijat....
R
Paldies dievam, ka Latvijas cilvēkiem beidzot ir atvērušas acis un viņi sapratuši kādi cilvēki ir saskaņas centrāKrimas notikumu laikā arī mēs visi latvieši redzējamcik tad īstenībā Jūs esat ,, lojāli,, pret šo valsti. Redzējām simtiem krievu karodziņus Jūsu automašīnās , redzējām kā bļāvātROSSIA ROSSIA . Ja nu vēl bija kāds latvietis kurš Jūsmoja par Uškovu un viņa cilvēkiem bija, tad gad tie zina kas īstenībā ir SASKAŅAS CENTRS . Prokrieviski krievi kuri būtu ar mieru lai šeit uz katra stūra plīvotu krievijas karogi. Un visi latvieši savām acīm un savām ausīm raidījumā Nekā personīgi dzirdēja Urbanoviča kungu sarunu ar Krieivjas prokrieviskiem krieviem kur sarīkot masu nekārtības . Urbanovičs vēl teica, ka Rīgā tas nav iespējams ,bet Ladgalē var mēģināt. Fui. Nekad dzīvē mēs par viņiem nebalsosim. Lai tik nāk rudens tad jau redzēs kas sēdēs saeimā
gāga
g
Tāpēc jau lietuviski tas ir atvasinājums no vārda gaidis.Gailis.Ja vist,Visums ir "Widovs Vista",tad tas atspoguļojas arī realitātē.Visa pasaule runā LATVISKI,ne jau latviešu valodā,bet LATVISKI.Paši LATVIEŠI to vairs nedzird.Kāpēc?-Tāpēc,ka Atlantus ir paverdzinājis SĀTANS.Vatikāna alianse.
killmister
k
Nācijas var apvienot pievienojot latviešu nāciju, un šeijienas kaimiņvalsts nāciju, kaimiņvalstij! Vai nu iekļaujam savā nācijā pieprasot integŗeties, vai nu atgriežam atpakaļ pie ššis viņu nācijas, nevis te kaut kādu "Padomju savienība 2" mēģinam veidot
Dr.xy
D
Ar sausmam nakas konstatet,ka neviens no komentaru rakstitajiem nav spejigs saprast, ka vieniga un galvena problema ir ta ,ka ES un NATO Valsti nesodita var darboties 5.kolona kura spiego "tuvejo arzemju" uzdevuma,organize teroristu apmacibas "tuvejas arzemes ",izlaupa Latvijas Valsts budzetu,atklati attaisno genocidu pret latviesu tautu, nesoditi atbalsta Latvijas Valsts brunotu valdibas gasanu,izplata publisku pret Latvijas Valsti un latviesu tautu verstu dezinformaciju u.t.t.
Nifs
N
Latvijā valsts skolas un bērnudārzus tikai latviski. Jeb repatriāciju ceļā jāatgriežas pie pirmsokupācijas populācijas, kad latvieši bija 80% valsts iedzīvotāju. Var jau daudz čīkstēt par minoritāšu tiesībām u.t.t. bet kas aizstāvēs pamatnācijas - latviešu tautas un valodas tiesības ? Kad beidzot tiks pielikts punkts Latvijas rusifikācijai!
MURMULIS
M
9.maijam nav nekada sakara ar bernu dārziem?
Dr.xy
D
Nekauniba tik liela mera izskatas neticama,tatad atliek tikai idiotisms.Paverojot tadus pasaule esosos poltikus ka Ziemelkorejas vadoni,Cavesu un kremla sizofreno,ar mazvertibas kompleksu sirgstoso,cekistu punduri,nav jabrinas,ka Latvijas Valsti esosie kremla cekistu algotni pamatojoties uz to,ka lidz sim vel nav tiesati par saviem noziegumiem,ir sava visatlautiba ir zaudejusi pedejas saprata atliekas. Boja ejai nolemto dzires,pirms.....
bet
b
SC nav aizliegta partija, tās sarakstā ir TIKAI Latvijas pilsoņi - kurš un kāpēc var man pārmest kaut kādu nodevību pret savu valsti, ja es balsošu par šo partiju? Un es to darīšu noteikti.
breakpoint
b
Drīz, pavism drīz nebūs ko sveikt, ko tad? Paliks pieminētāji, kurus sveikt. Un tā katru gadu, svešā zemē sveši "svetki
usis
u
Vai tad tiešām ir tik grūti iemācīties valsts valodu?Ka var dzīvot valstī, un nezināt tās valodu.Ka jūs eksistējat? Latvijā ir tikai viena valsts valoda, un nekas nemainīsies?
Dr.xy
D
To :usis (16:27) Vai Jus kaut ko rakstat tikai rakstisanas del,nepadomajot par rakstita saturu ? Man nav vajadzigs cekas agents,kurs runa latviski. Cekas agents mana Tevzeme un Dzimtene,ES un NATO Valsti Latvija,vispar nedrikst but ! Un Jus gribat piespiest Latvija esosos okupantus runat latviski,ta vieta lai pieprasitu vinu izraidisanu no ES un NATO Valsts Latvijas!
  • 3
  • 9
Voskresenskis
V
Tauta! Ar vislielāko naidu izturēsimies pret Latvijas ndevējiem - tādiem peteriem, urbancovičiem un visiem citiem mums, labi zināmiem, krievu pakaļmīļiem!
nebut
n
Riebjas klausīties.Visur jābūt tikai valsts valodai.Mājā lai lieto savu "mātes " valodu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas