Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vienotībā aizdomas par pārāk ciešu Pavļuta sadarbošanos ar Gazprom

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parakstamies!
P
Par okupacijas pieminekla nojauksanu! www.peticijas.com Aizliegt 9. maija pasakumus Pardaugava!
onka
o
Es par Pavļutu, izksatās, ka Vienotība runā vienu, bet darbos izskatās pēc cita, pie tam Pūce ir par nekaunīgu, lai viņam būtu taisnība!
atpūta
a
Daniel! Atpūties labi atvaļinājumā. Krāj spēkus! Vēl cīņa nav galā
ekseperti
e
"Kā izpaužas šī uzraugu un lēmēju galējā nolaidība un nospļaušanās par jebkādām valsts interesēm? Re, piemēram, oficiālais skaidrojums no Daniela Pavļuta vadītās Ekonomikas ministrijas: „Ņemot vērā, ka vēstule tika nosūtīta arī par AS Liepājas metalurgs valsts galvojumu atbildīgajai Finanšu ministrijai, atbilstoši savai kompetencei Ekonomikas ministrija sagatavoja atbildi, ko nosūtīja arī sākotnējā iesnieguma autoram - K. Lipmanam, informējot par viņa kā AS Liepājas metalurgs akcionāra un padomes locekļa tiesībām iebilst pret valdes un padomes īstenoto sabiedrības pārvaldi, kā arī iespējām ierosināt dažādu lēmumu pieņemšanu.” Tātad: ekonomikas ministram Pavļutam „uz paplātes” tika nolikta vesela čupa faktu – cits par citu biedējošāku. Īstermiņa saistības pārsniegušas apgrozāmos līdzekļus, kas ir viena no jebkuras komercsabiedrības maksātnespējas pazīmēm; nez kur pazudusi prāva daļa saņemtā milzu kredīta – vismaz pie investīcijām tā nav atrodama; uzņēmuma parādi ar katru atskaiti pieauguši, sasniedzot 162 miljonus latu; uzņēmumu revidē kompānija, kuras vadītājs ir uzņēmuma padomes loceklis – un tā tālāk, un tā tālāk. Un ko uz to visu Pavļuta kungs? Nez kāpēc šķiet – ja šim te kungam priekšā būtu nolikti šādi fakti par kādu radinieku, kam aizdoti tūkstoš lati no paša kabatas, viņš nemierīgi sarosītos. Bet nav jau runa par radinieku, - runa ir par sū... valsti, Pavļuta kungs vai kāds viņa vārdā mierīgi atrakstās un atslābst – ies nu satraukties par niekiem, turklāt, ja kas, par galvojumu tak atbild kāds cits, es – tikai par ekonomiku..."
Pavļuts
P
Mīlestība. Tikai mīlestība. Bet grupā.
:)
:
Labākais, koesmu lasījis! Žetons
  • 0
  • 0
BRINUMS
B
BRINUMS butu ja Zatlerietis Maskavas tankistu partijas biedrs Pavluts neklanitos Gazprom, bet viena lieta ko Pavluts dara ir laba ta ,,zala,, energija veja un mazao upju elektrostacijas ir oligarhu barotavas un labi ka Pavluts to naudas skerdetavu ko no savas naudas uztur elektribas maksataji grib klapet ciet. Cita lieta ka sen jau vajadzeja iepirkt slanekla gazi no Amerikaniem kas ir pat letaka neka Putina gaze pasiem krieviem bt to jau Pavluts nedaris.
poļaks
p
Brīnumam gāzi nevajag. Viņam ir tikai viena plīts un viena krāsns, un abas kurināmas ar veco, labo Latvijas malku.
  • 0
  • 0
Vārds
V
Visā visumā pareizi. Bet kas maksās par gāzes piegādi no tās Tavas ASV? Mēs visi tāpat i maksāsim. Un daudz.
  • 0
  • 0
NĒ KRIEVU NACISMAM !
N
Lieciet mūsu polītiķus mierā, Maskavas izkārnījumi, un vācieties prom lāpīt savu pūstošo impēriju! Varbūt, ejiet sist kādus "melnos"!
Janka
J
Vienotiba= Latvijas slepkava !
mo.
m
Tālāk par "jāatDzīst" netiku.. fui.. arī dienā līmenis kā nodzertā dzeltenā lapelē
SKAIDRS!
S
PAVĻUTS AIZ SLĒGTĀM DURVĪM PĀRDEVA LATVIJU...
Kalvītis.
K
Kad es pusdienoju ar biedru Putinu, es nepārdevu Latviju!
  • 1
  • 0
SECINĀJUMS
S
TAUTU VAR GLĀBT TIKAI KĀRTĒJAIS 15.MAIJS ,UN PARTIJU ''BODĪŠU'' LIKVIDĀCIJA !!!
K-K
K
... Jo atrak valdibas vadibu parnems Nacionala Apvienibas vadita koalicija, jo atrak tiksim vala no visiem shemotajiem ... !!! Kaut kas arprats ar tiem valstsviriem: Vispirms Zatlers un tagad Pvluts Austrumos ...; Dombrovskis Rietumos .. kas un kur nakosais ?
nāvi Pūķinam
n
Urla uzdodas par NA atbalstītāju.
  • 3
  • 0
Pid-ral-lal-lā
P
Gazpromā aizdomas ka Vienotība to valsti ar visu Bauru Tukšapauru baru stums dziļā jo dziļā Gaiša Komuņizma tūplī Nr.2. http://www.delfi.lv/news/national/politics/latvija-otrais-lielakais-loti-nabadzigo-iedzivotaju-ipatsvars-es.d?id=42984692
?
?
Ministru prezidenta rīkojums Nr.360 Rīgā 2012.gada 26.septembrī Par D.Pavļuta komandējumu 1. Saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 34.panta otro daļu atļaut ekonomikas ministram Danielam Pavļutam doties komandējumā uz Vācijas Federatīvo Republiku no 2012.gada 4.oktobra līdz 5.oktobrim.
->?
-
Atkal kaut kas nepatīk ??
  • 0
  • 0
AG
A
Pērkamā Vienotība atkal klaji apmelo!!! Lai labāk spogulī paskatās1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas