Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Vienotība ministru amatiem jaunajā valdībā vērtēs Šadurski, Dālderi, Ašeradenu, Valaini, Reiru un Viņķeli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zweee
z
У мужа теперь каменный СТОЯК, а я ТЕКУ от одного его взгляда!!! И секс по 3 часа...Вот почитайте как я этого добилась в моем блоге --- http://dum.ps/maxiblog
!
!
Valsts nozagšana, ar Kučinska rokām. Cik ilgi tie nejēgas ņirgs un līdīs amatos?
Pid-ral-lal-lā
P
Vējonis turpinās ārstēties intensīvās terapijas nodaļā (11) www.DELFI.lv | pirms 46 minūtēm Jāsaprot ka vecim nemaz tik labi nav, ka vēl intensīvajā...... ----------------------------------------------------------------------------------- Un tas viss laikā kad ap Latvijas Netkarīgās Republikas sili mēnešiem tiek dejoti politkrimināla grupējumu kretīndanči valdības veidošānā. Sakritība...???....nu lai jau un no manis patiesi novēlējumi atrāk uz pekām. ------------------------------------------------------------------------------------ Viekārši aizdomājos, kā čekistu pārvaldītajā Krievijā bieži slimo un nomirst vai pēkšņi nomirst režīmam nepaklausīgie liecinieki un opozicionāri. Ļitviņenko slepkavībā pat pārdozējot un piediršot Londonu tika pielietos tikai Krievijas valdības kontrolē esošais polonijs 210. Atklājās tikai tāpēc , ka UK pietika laborotoriski analītisko jaudu to atklāt. Vēl jau ir fosfororganika, kura pareizajās minidozās uz to sirsiņu tā lai ne čiku ne grabu. -------------------------------------------------------------------------------- Delfi mani par šāda vai tml. tipa komentiem sen jau nobanojuši, tai pašā laikā puplicējot rasu naiad un rupjību komentus milzīgā daudzumā. Diena pagaidām nē. Paldies. Lūdzu ņemiet to verā un pasakiet tiem kuri lasa Delfus vai TVnet/Apollo.
Koziols
K
Trūkst vārdu, palicis tikai viens - ĀRPRĀTS !!!!!!!!!!!!!!!! p.s. AR CILVĒKA PRĀTU IR GRŪTI APSVĒRT, CIK DEBĪLAM UN ALKATĪGAM IR JĀBŪT, LAI NEKO NESAJĒDZOT NO AMATA SPECIFIKAS, TOMĒR AR VARU TAJĀ LĪZTU ???????????????
skābputra
s
Vai tad Vinķele vēl nav izvērtējusies?
debssmanna
d
VAI TAD IDIOTS PAR SEVI KĀDREIZ SAKA, KA VIŅŠ IR IDIOTS ?
  • 2
  • 0
ššššššššāaaaaaaaa.......
š
...kārtējie murgi!!!!!!
Pid-ral-lal-lā
P
Tikai perfektās boļševiku kakas tautai pauros Diblomasai vienmēr ir palīdzējušas precīzi izvērtēt par balsot, lai pēcāk dejojot siles dančus vieni glumekļi varētu izvērtēt citus pretekļus. Tas aktīvi stimulē nozīmīgu Diblomasas daļu nepārtraukti gudrēties līdz debīlismam, tsk. komentvidē.
Igors
I
Nu ja Valainis aiziet par ministru, būs jautri, viņš taču ,kur pagriež, tur soļo...
coco
c
Ak dievs! Atkal p.e.d.e.r.a.s.t.s. valdībā, tā sāk atgādināt m.a.u.k.u māju!
Vārds
V
... UN PĀRĒJIE AMBICIOZI GARĪGI SLIMIE, ZAGĻI UN NELIEŠI ...
  • 1
  • 1
kod
k
Vai !!!!!
:-(
:
Ja pat tiek apspriesta tirliņa - Valaiņa no Olšteina grupējuma- kandidatūra, Vienotība laikam zaudē pēdējās saprāta paliekas. Viņa dēļ, pārkāpjot Vēlēšanu likumā noteiktos ierobežojumus, Vienotībai var atņemt valsts finansējumu. Viņš vispār par deputātu kļuvis apšaubāmā ceļā. Šis tirliņš nemitīgi lobējis uzturēšanās atļauju saņemšanu pilsoņiem no bijušās PSRS.
JA VIŅĶELE BŪS VALDĪBĀ......
J
JA VIŅĶELE BŪS VALDĪBĀ ,TAUTA VARĒS ARĪ ATLAIST SAEIMU !!!
ja
j
vinkjel pielaidīs pie labklaajiibas tad....
  • 3
  • 1
JA VIŅĶELE BŪS VALDĪBĀ......
J
JA VIŅĶELE BŪS VALDĪBĀ ,TAUTA VARĒS ARĪ ATLAIST SAEIMU !!!
>nepielaist
&
Toties Kučinskis atrada viņas personā nepārkāpjamu speciālisti izglītības un zinātnes laukā. Kā Kučinskis sauc, tā arī atskan!
  • 1
  • 0
nepielaist
n
Vinkjeli ministreet. Viņa pati tacu apsaubīja šo iespēju, zemapziņā saprot visu šo absurdu!
  • 5
  • 1
kaa
k
var iedomaaties Vinkjeli par labklaajiibas ministri? tas buus murgs!
  • 7
  • 1
aaa
a
...vai ta Līžu Vinķele ir jāvērtē...pār bortu...un viss...
Bauskas zemessargs
B
Latvijas Republikas Saimā steidzami jāpieņem likums, kurš liegtu ieņemt atbildīgus amatus mūsu valstī personām ar pataloģiskām seksuālām novirzēm. Ko dara ar seksuālām novirzēm slimie kad nokļūst atbildīgā amatā - uzreiz lobe sev līdzīgo ar perversām seksuālām nosliecēm slimo intereses un tērē Latvijas tautas naudu melno parazītu integrācijai Eiropā. Par latvisku uz nacionālām un tradicionālas ģimenes vērtibām balstītu Latvijas Valsti !
ir nepieciešams parlamenta "re
i
Vienotībai vairs nevajadzētu piedalīties valdības veidošanā.
  • 10
  • 2
Vienotības komjauniešu aktīvistus R
V
Vienotības murgainie priekšlikumi nodokļu jomā, pazudinās ne tikai šo partiju, bet arī nopietni sabremzēs Latvijas attīstību
  • 12
  • 2
Vienotība jau ir sačakarējusi pensi
V
Tagad vēl čakarēs izglītību un ekonomiku
  • 12
  • 2
Pilnīgs kretīnisms, kā viss, ko Vie
P
!
  • 10
  • 2
piekrītu - tāpēc
p
"Melnais Kārlis" - ar visiem saviem trūkumiem tomēr labāks par "čuriku Ilzi"!!! Vismaz skolās necentīsies ieviest homoseku ideoloģiju :) Ilzīte gan.. (lai atceramies perversās grāmateles "Diena, ka Rihards bija Rūta un Kārlis bija Karlīne", ko viņa centā uzstiept bērnu dārziem...) turklāt nevar jau nekad saprast - ko tā šļupst, Kārlim vismaz matemātikas doktora grāds
  • 11
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas