Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Āboltiņa: Vienotībai jārāda priekšzīme virzībā uz ilgtermiņa politisko stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Vienotība ir mūsu, visaas Latvijas, attīstību virzošais spēks. protams, arī NA. Jūs esat tie smirdošie jenoti, ar krievisku smaku!. Mēs, īstie latvieši, jūs iznīcināsim - kā fiziski, tā morāli. Ja kas, ....!
POLITIKIS
P
Varetu vel pielikt pie PVN,ne labak pieliksim pie elektribas-ar to tauta jau nesapratis,ka iegusim vairak, ne ka paaugstinot PVN
lacplesh
l
Latviet, ja tev vēl ir kaut cik palicis cieņas pret saviem seņčiem, tad slauki pakaļu ar to vēlēšanu biļetenu un iemet tai urnā.Lai sēro tie sorosīti tautas sūdos.
lacplesh
l
Latviet, ja tev vēl ir kaut cik palicis cieņas pret saviem seņčiem, tad slauki pakaļu ar to vēlēšanu biļetenu un iemet tai urnā.Lai sēro tie sorosīti tautas sūdos.
y.....?????
y
vai pārbaudi?
Knābējs
K
Vienotība līdz šim ir vadījusi valsti uz sabrukumu un stagnāciju. Lai gan- vislielākā stabilitāte ir novērojama kapos, un acīmredzami Vienotība domā tieši šāda veida "stabilitāti".
xxx
x
Jā tagad Jenotība apvienosies un tad " saistībā ar pēdējiem notikumiem" mēs būsim drošībā. Kas tas par sviestu
Alberts
A
Latvijas galvenajai vērtībai-cilvēkiem,Vienotība nevēlas samazināt pat visā pasaulē otru augstāko PVN likmi maizei,jo uz 21% PVN rēķina maizei un apbedīšanas pakalpojumiem,jāturpina samazināt IIN sev!
Guntis
G
"...lai ar savu darbu,pieredzi un izglītību ikviens šeit justos vajadzīgs,piederīgs un drošs par savu nākotni..." Un kad tad tas būs,Āboltiņas kundze? Vēl mūsu dzīves laikā,kā solīja Hruščovs,va mazliet vēlāk? Vai to sagaidīs arī 300.000 Latviju pametušie skolotāji,ārsti un zinātnieki?
Vienotība un ilgtermiņš?
V
Apšaubāmi!
Ilgtermiņā tikai Čerņobiļa darbojas
I
Komentārs
  • 0
  • 0
K-K
K
... Veca plate ar veco dziesmu tiek speleta talak ... ... Soreiz jamaina uzskati: ' ... ikviens seit justos vajadzigs, piederigs, un dross par savu nakotni ...' BUTU JAIZMAINA UZ ' ... ikviens ( VALSTIJ LOJALS PILSONIS vai IEDZIVOTAJS ).... seit justos vajadzigs ... dross ... ' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guntis
G
Interesanti, kāpēc rudā dāma kopā ar saviem pakalpiņiem par reģioniem atceras tikai tagad, kad deguna galā ir Eiroparlamenta un Saeimas vēlēšanas? Kur VIENOTĪBA bija pirms gada, pirms diviem, pirms trim? Taismība ir tiem politikas procesu ekspertiem, kuri saka, ka Latvijas politiķiem, īpaši, VIENOTĪBAI, pietiek nekaunības Ukrainas procesus izmantot saviem savtīgajiem mērķiem.
Vārds
V
Ko saviem savtīgiem mērķiem izmanto Guntis? Un vai arī paša nekaunības pietiek? Un kāda ir Gunta taismība pretēji procesu ekspertiem?
  • 0
  • 0
Bet tu pati?
B
Āboltiņa pati ar savu alkatību un varaskāri ir sagrāvusi atbalstu Vienotībai....
Pisonei.
P
Saki paldies Dievam par reņģēm. Daudziem miljoniem tā ir neiedomājama greznība.
  • 0
  • 0
Pilsone
P
Kad vara slīd no rokām ārā, tad jāmeklē atbalsts vēlētājos, kura vairs nav un nebūs.Vai tiešām nav sapratnes, ka arī reģionālās partijas neglābs? Tauta taču nav tikai reņģēdāji!
  • 1
  • 1
Jā!
J
VIENOTĪBAS ATBALSTS ir šķīsts un skaidrs,un ir mātes Terēzes tikumu PĀRMANTOTĀJS. To pat māte Terēze NESAGRAUS. Ko nu tur ar Āboltiņu,kur TĀDS bars!
  • 0
  • 0
J
J
Komentārs
  • 0
  • 0
koļa
k
Šai rudajai vecenei nepietiks nekad,vēlēšanās grābt un grābt!Kaut tu aizrītos ar visu savu partiju!
toties pietiks rudajai maukai koļai
t
kas aizrīsies pati saviem izkārnījumiem... tā sakot,dots devējam atdodas
  • 1
  • 2
riebeklis
r
Kas to maitu māca murgot šos demagoģiskos melus, vai tā nav augstākā VDK kadru kaltuve ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas