Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Aicinām pilsoņus līdzdarboties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to ab
t
Lai nu jums vieglāk kļūst,būšu tā videjā latviete ,politiķus lamājusi esmu,BET ne virtuvē.TUR es vāru ēst,gatavoju konservus.Bet par to virtuvi - tas ir tik nodrāzts vērtējums.Vajag ko svaigāku,nu piem.,datoru ne virtuvi.pApūlaties atjaunotnei. Es ar pilnu atbildības sajūtu VĒLREIZ atkārtoju,ka JEBKURŠ cilvēks,kurš ir politikā jebšu grasās tur būt,IR atbildīgs par visiem manis nosauktajiem noziegumiem,JO NEKO nav darījis lai šie noziegumi NENOTIKTU vai tiktu SODĪTI.Kā jūs atzīmējāt,MANA privilēģija ir kult ar mēli virtuvē,BET ja tu aicini TAUTU uz kādu darbību,tev ir jābūt atbildīgam par šo tautu un pašu piemēram.Zatlers un pārejais ASTOŅKĀJIS NEVAR būt man par aicinātājiem uz darbošanos un ziedošanos tautas un Latvijas labā,jo viņi paši to nedara,BET tikai mēģina visiem spēkiem radīt super apstākļus sev un savām partijām. ab, pajautājiet tai pašai tautai par šiem tukšiem saukļiem.Rezultātu tauta redz šodien katru dienu savā ikdienā -- pārtikas paciņas no STARPTAUTISKĀ!!!Sarkanā Krusta. G.Ulmanis vāc naudu Gazprom "Dinamo".Piemēru ir miljons ,un jūs arī to zinat,BET nāk vēlēšanas un "elite"sarosās. Un par to piecīti ir reti nodrāzts piemērs,BET ES neesmu to devusi,jo tikai vienreiz dzīvē noteikumus un soda nauda 40 Ls.Principā nedevu lai gan policists uz to vedināja,bija gatavs nerakstīt protokolu.Nu un vai jūs tāpat MANI neapvainojat BEZ pierādījumiem par to piecīti?Kā nu sanāk MORALIZĒTĀJA? - stulbi? vai ne? Paprasiet tiem zināmiem uzvārdiem - vai VIŅI nav devuši vai dzirdējuši par miljonu noplūdi valstī,ne tiem štrunta piecīšiem.UN ko ir darījuši lai ŠLESERI miljonus nezagtu,PAT "LIKUMĪDGI"? Netraciniet tautu ar stulbiem spriedelējumiem.Ne jau ES savā virtuvē ieskrūvēju konservā šo valsti un simtiem nu jau tūkstošu aizbraukušo.Šo uzvārdu īpašniekus un ASTOŅKĀJI pašus ir jāaicina nāKT PIE prāta un sākt ko darīt VALSTS un TAUTAS labā,ne laist pasaulē kārtejo uzsaukumu kā "Iskrā".Ja paši darīs taisnīgi,godīgi arī tauta ies līdz,bez skrejlapām.
yes
y
nespēju piebiedroties vecā valodā rakstītiem uzsaukumiem jaunas sabiedriskas kvalitātes radīšanai vajadzīga jauna valoda (domāšana) vairs nevar braukt pa iebrauktām un nodilušām sliedēm
ab
a
Vai jums ir fakti par izdarītajiem jūsu norādītajiem noziegumiem un rakstā minēto cilvēku saistību ar tiem? Vai esat tos nodevusi attiecīgajām iestādēm? Vai arī pati tikai virtuvē politiķus lamājusi? Vidējais latvietis ir kā šoferis, kurš lamā ceļu policistus par kukuļņēmējiem, bet kā šo apstādina, tā pirmais dod piecīti. Pēc tam dalās ar citiem savā lielajā kukuļdošanas piedzīvojumā. Neesmu dzirdējusi, ka kāds lielītos, ka nav devis.
''iz Naivistu partij
&
Papildinājums...,liekas ,ka poliski izteiciens ''pan kirovņik '' nozīmē Vadītājs ,arī šoferis ,tātad viņš kalpo kādam .Ļoti šaubos ,vai šo 19 gadu laikā daudzi '' LATVIJAS Šoferi ''būtu saņēmuši auto vadītāju tiesības !
''iz Naivistu partij
&
Paldies, Marika par skaidri nofomulētu tekstu ,kas tiek malts publiski dažādos variantos , jau labu laiku Arī es esmu no to laiku navistiem ,kam sāp sirds ,par Atmodas ,Barikāžu laiku ideālu ,cerību nonivelēšanu .aprakšanu mēslainē. Labi ,ka šajās dienās uz brīdi bija tautas kopības sajūta ,kā to uzturēs ,ar kādiem radikāliem soļiem ? UZSAUKUMI ,lai būtu ,ticu Andrejevam ,Kalnietei ,Ž īgurei arī Elertei un vēl dažiem .Tikai kārtējo reizi ,kur ir pamatoti priekšlikumi darbībai .Arī par Tevis pieminētiem faktiem ?
pamela
p
Nedod dievs,ja līdīs tev līdzīgie,jo Andrejevs vienīgais godīgi to atzina,BET nelieši un īstie kaitnieki ir tie,kuri to neatklāj bez maisu atvēršanas un pat turpina sadarbību nu jau ne ar VDK,bet FSB un Putinu.Vai tad tu zini TIKAI Andrejevu,jo viņš to atklāti pateica un visā Latvijā bija viens ko vervēja VDK? Tad tu pats esi no turienes kā pamatīgs,pretīgs,zaglīgs p[rovokators .SC,PCTVL visi un arī LPP/LC sadarbojas.Ušakovs vēl pagājušo gadu slapstījās pa krogiem ar Kremļa spiegu HAPILOVU.Šlesers/Lesčinskis,Godmanis un Astoņkājis ir VDK klasika.Palasi ģen.E.Johansonu no Latvijas VDK.Liec mierā Andrejevu!
:o)
:
Bet ko tur lien Georgs Andrejevs? Viņš taču ir sadarbojies ar čeku, tādēļ par netika savulaik Saeimā!
Terorists
T
Jā slikts piemērs ir kaitīgs.Tad TP lūdza stāties partijā un nu jau šitie vecās ,nokalpojušās tupeles sākuši to pašu dziesmu. Nu parādat kurš ēzelis gribēs būt par jūsu atsapaidu grūtajos laikos kad jums vara slīd ārā no rokām. Veidemanes skats vien jau parāda kas par augstprātības kalngaliem sapulcējušies, un kā šamējie skatās uz bauriem. Var teikt vienu-JŪSU CEĻŠ IR MIZUKASTE UN POLITISKĀ LĪĶU SMAKA JAU DVEŠ NO JŪSU AUGSTRPĀTĪGAJĀM MIESĀM. Konsolidētāji un tautas aplaimotāji atradušies-ĶĒMI.
zvirbulēns
z
Kad paraksta labi domātus un būtībā pareizus uzsaukumus, jāpatur prātā, ka tos var parakstīt arī nelieši. Kad mani kāds aicina ko parakstīt, tad es izlasu pārējo parakstītāju vārdus, uzvārdus un strikti noprasu kam vēl dos parakstīt, ja parakstītāju vidū ir nelieši, negodīgi darboņi, tad es saku: atvainojat, es nevaru parakstīt papīru, kuru parakstījis, piemēram, Repše, Štokenbergs.... Un tā nu ir sanācis, ka es neesmu parakstījis nevienu uzsaukumu, vēstuli, aicinājumu, jo arvien to jau parakstījis kāds nožēlojams tips. Turklāt es neesmu pūļa metožu piekritējs, es strādāju viens, pats saku, pats atbildību, neapkrāmējoties ar līdzdomātājiem, viņu kauliem.
M.Vidiņa
M
Man ir kauns lasīt to ko esat kārtejo reizi sarīmējuši.NE JUMS,nu nekādi ne jums ir ko tādu rakstīt un aicināt tautu uz darbošanos.Tauta to jau dara 20 gadus ,lai JŪS dzīvotu bez bēdām kā nieres pa taukiem.Tautu esat apzaguši līdz pensiju apcirpšanai ,vai arī jūs iztiekat ar Ls.daudzumu kas ir ZEM iztikas minimuma?Tauta ir mītiņojusi,protestējusi ,aicinājusi politikāņus nākt pie prāta,BET NEVIENA partija,neviens politikānis NAV to ņēmis vērā,Kusla pačivināšana un sāpīgo jautājumu nobēdzināšana tā ir JŪSU ikdiena. Valstī ir neiedomājams daudzums ASTOŅKĀJA cienīgu kriminālu izdarību,BET KURŠ to ir cēlis nopietni dienas gaismā,kurš novedis valsts izzagšanas lietas līdz galam?MUMS nav ne SAB,ne KNAB,ne Prokurora ,ne tiesu taisnīgu. Jūs tautu aicinat darboties,no kurienes,ja tā JŪSU dēļ ir izklīdusi kā Pastariņš ar tarbu pa p[asauli dienišķo9 maizi pelnot,kamēr šoferu dēli,Batjkas,požarnovi,urbanoviči utt./1000 milj,mazā Latvijā/ dzīvo kopā ar jums 4-us gadus ignorejot tautu. Tikai tautai ir tiesības un pienākums AICINĀT JŪS strādāt Latvijas un LATVIEŠU tautas labā,kura nu jau sen ir zem 50% Latvijā. 1)Kurš atklās Godmaņa afēru ar Parex banku? 2)Kurš noliks pie vietas politplānprātiņu Šleseru? 3)Kurš sakārtos valsts valodas lieta"? 4)Kurš atklās pasu,pilsonības tirgošanu L:atvijā? 5)Kurš nocirtīs Latvijas ASTOŅKĀJA galvas lai Latvija var beidzot atdzimt? 6)Kad tiks apkarota korupcija un beigsies politčomaku iebīdīšana amatos? 7)Kad vārdu salikums"politiskā atbildība nebūs tikai tukša skaņa? utt.Es jums varu tādā garā turpināt un atsaucoties jūsu aicinājumam ziedot laiku un spēku kopuma labumam.Es arī jūs ,tieši jūs,aicinu apliecināt darbos ,ne papīru ķēpāšanā ar tukšiem saukļiem,PILSONISKUMU,kalpošanu Latvijai un tautai.'jo daudzi no jums arī dzīvo no tautas paveiktā.Radiet apstākļus lai tauta var dzīvot kā jūs un labāk par jums. Pat pazīstami uzvārdi vairs nelīdzēs,jo nav DARBU 20 gadu laikā/ne Vītolam!/
Mr. X
M
Vismaz puse no tiem, kas ir parakstījušies, tulkojot no kaimiņu valodas, uz mūsu mugurām ir paradīzē iebraukuši. Es pat vārdos nesaukšu, kas gribēs tāpat sapratīs.
klusais-2
k
Saprotu tevi,Zvirbulēn!Tu ,tāpat,kā es nāc no okupācijas laika irealitātes.Lasu,ka tev A.Cīrulis esot "uzbraucis"par nepareizu izpratni,ka tu ar A.Ozoliņu dotos izlūkgājienā u.t.t.Es nebiju komjaunietis,jo mans tēvs un viņa brālis "cēla komunismu"Sibīrijā gandrīz 15 gadus.Tas riebums ir saglabājies-toreiz arī vāca parakstus pret imperiālistu kariem,darbaļaužu apspiestību,disidentu nosodīšanu u.t.t.Labi mēs zinām,ka to visu organizēja čeka un ceka.No tad arī rodas riebums.Bet bija arī citas vēstules,piemēram,par lībiešu(līvu)tautas saglabāšanu(parakstīja rakstnieki,komponisti,māklsinieki),par Staburaga saglabāšanu.Man ir aizdomas,ka tu,Zvirbulēn,arī esi saistīts ar rakstnieku aprindām,tādēļ zināsi par Ē.Vilka aktivitātēm,O.Vācieša,V.Belševicas rīcību.Noliekot malā amerikāņu intereses un neveiksmīgo vārda"tīklu"lietošanu,arī es būtu gatavs šo uzsaukumu parakstīt no sava,nacionālista,pozīcijām skatoties.
zvirbulēns
z
Šī aicinājuma parakstīji veido īstu rosolu, te ir tik dažāda tauta, bet viņiem visiem ir viena īpašība - komjaunieciskums, šī vārda visliktākajā nozīmē. Viņi atļaujas stādīt latiņu tautai, viņi aicina, viņu ir kā pauļiki marozovi.
Человек
Ч
"mēs aicinām pilsoņus līdzdarboties savas valsts dzīvē tāpat, kā mēs to darījām pirms divdesmit gadiem." - Для того чтобы жители отозвались на ваш призыв, они должны быть сытыми, как были сытыми в 1988-1989 годах. Но вы же, атмодисты, их обобрали до нитки, так что не обессудьте. "Valsts esam mēs - pilsoņi, kuriem rūp Latvijas nākotne un kuri ir gatavi ziedot savu laiku un spēkus kopuma labumam." - Да? Ну, так возьмите пример со Шлесерса и жертвуйте свою зарплату на детей-сирот. Проведите субботник по уборке города. А не повторяйте свое привычное бла-бла-бла.
ha
h
Pilnvarnieki tā kā būtu, bet kāpēc nav Sorosa paraksta?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas