Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Aivars Ozoliņš: Karavīru tirgus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Varbūt tā
V
Sevi un valsti cienošs cilvēks taču neliks savu parakstu uz netīriem vai šaubīgiem papīriem.
drakons
d
Ozoliņš vai nu nezina lietas apstākļus vai nu tēlo muļķi. Skaidrs, ka Jūras spēkiem nācās parakstīt līgumu, ko tiem sagatavoja Aizsardzības ministrija. Būtu jau nu godīgi uzrakstījis, ka abas pārbaudes joprojām nav pabeigtas un nav ko slavēt Lieģi par "politiķa" lēmuma pieņemšanu. Savukārt līgumi tika parakstīti Repšes laikā. Tā arī ir patiesība. Pārbaudes lietas savukārt ierosināja Vinets Veldre. Tas sorosīdu "konsolidētajai" presei nepatīk, jo pierāda, ka JL ir ne tikai nekompetenti, bet pat vienkārši muļķi.
:)
:
Es gribeetu redzeet jebkuras instituucijas vadiitaaju, kurš atteiktos parakstiit šaadu liigumu - apstiprinaats MK, "izbiidiits" ar ministrijas vadiibas sveetiibu, KNAB pateicis, ka viss ir kristaaltiits... Vinš aizlidotu no amata kaa korkjis vienas dienas laikaa, iespeejams pat ar pantu par kaut ko. Šinii gadiijumaa, vai kaads no JUMS peerkot lietotu mašiinu tik tiešaam sagaida, ka taa buus tikpat kvalitatiiva kaa pilniigi jauna? Plus veel mašiinu JUUS peerkat pa leeto (priekš taadas markas), plus veel paardeveeji dod zinaamas garantijas kuras arii PILDA noteikto laiku. Man ir jautaajums, vai muusu politikji negrib padomaat ko savos zinjojumos par šo lietu raksta Niiderlandes veestnieciiba savos zinjojumos? Cik godaajami partneri mees esam? Nu nav Niiderlande taa VALSTS, kura censtos kaadam pa daargo s...dus iesmeereet...
sum
s
Nevar īsti saprast ko tieši JS kom. inkriminē - vienu dienu viņš ir vainīgs, ka kuģi lūzt un tie esot pārāk dārgi, pēc tam līgums par "instrukcijām" is slikts, šodien viņu vaino kuģu pieņemšanā un aplej ar sū..iem par to, ka viņš nepiekrīt tāpat vien aiziet. Spriežot pēc raksta rīt viņš jau paliks par TP marioneti.
he
h
Nu, ja Ozoliņa kungs ir iesaistījies šajā te lietā ,tad mēs beidzot tiksim pie skaidrības :) "Par 55 miljoniem eiro nopirktie kuģi ir sliktā tehniskā stāvoklī" - droši vien jau rūpīgi pārbaudīts, kas ir bijis eksperts?
xZ
x
Vai tad tas nav sen skaidrs?! Principā, šajā valstī par Valsts sekretāru kādā ministrijā nevar strādāt tik ilgi, ja vien neiet uz nopietniem kompromisiem ar politisko eliti un personisko sirdsapziņu. Ja kas, vārdu Tu nosauci, nevis es :)
dzeris - xZ
d
Un kurš tad bija? Rinkevics? Sārts jau tikai nesen?
ar cilpu kaklā
a
Dombrovskis važās sakalts. Varas paralīze. Bez vēlēšanām TP-ZZS-LPP važas nenokratīt.
xZ
x
Tur šajā procesā ministri tiešām ir bijuši vairāki. Zinot, kā administratīvā sistēma strādā LR, ministrijās ir tikai 1 cilvēks, kas varētu uzlikt veto šādām nejēdzībām: Valsts sekretārs. Protams, kristu nežēlestībā un tiktu atlaists. bet vismaz būtu rīkojies godīgi. Nu tad vēlreiz: kurš ir bijis visilgstošākais Valsts sekretārs kādā LR ministrijā pēc neatkarības atjaunošanas?
dzeris
d
Nedomāju, ka TP pēkšņai ieinteresētībai šinī jautājumā ir kāds stiopri sarežģīts iemesls. Spriežot pēc visa, kas jau zināms, iemesls ir tas pats, kas absolūti nevajadzīgas Ludzas slimnīcas un līdzīgu "ļoti" nepieciešamu objektu celtniecībai, dārgas med. aparat;ūras iepirkumiem milzīgos daudzumos, utt., utml., domāju, iepērkot tādus kuģus bez dokumentācijas TP ministru vismazāk interesēja Latvijas aizsardz';ibas spējas, bet gan "otkats", kas par tādu brāķa preci varētu būt diezgan ievērojams. Un nedomāju, ka NBS sēž idioti , tas būt par traku pat Latvijai, drīzāk - bija pavēle no ministra , kas arī tika izpildīta. Varbūt, ne pavēle, bet, kas cits, bet, to mēs nekad neuzzināsim.
xZ
x
nē, TP vienkārši sāk sabotēt pašas sen kultivēto institūciju: Koalīcijas padomi. Līdz ar to Dombrovskim ir unikāla iespēja tāpēc no tās arī atteikties.
AD
A
TP jaunā "standarta tehnika" jeb kā bāzt mietus riteņos. Sākotnēji neiebilst valdības priekšlikumiem, bet taisīt trādirīdi tad, kad priekšlikums gandrīz jau pieņemts.
xZ
x
meklējiet kādu Valsts sekretāru, ja vien nav aizņemts, rakstot kāda cita cilvēka runas par tautas morāli :))
:o)
:
Vispār jau Ozoliņš loģiski spriež par šo jautājumu.
zvirbulēns
z
Vai kāds var pateikt, kāda velna pēc šie kuģi vispār tika pirkti, kuri politiķi izlēma, ka mums tie lūžņi vajadzīgi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas