Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Arvien vairāk iedzīvotāju vēlas nēsāt pistoles un revolverus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
Kāda ir atšķirība starp pistoli un revolveri? Ja kreisajā kabatā - pistole, bet labajā - revolveris?
nejēgam haha
n
dažāda konstrukcija. pistolei patronas atrodas aptverē, bet revolverim - veltnī.
  • 0
  • 0
prezīc
p
reāls statistikas atgremojums. Prasītos kādu eksperta komentāru klāt, bet nu labi... tas tā. Kas attiecas uz pašaizsardzības ieroču īpatsvara pieautumu, vietā ir vecā patiesība - ja valsts nerūpējas par tavu drošību, tad par to jārūpējas pašam.
Ko?
K
Valsts policija man var palīdzēt aizgādāt uz morgu nevis aizsargāt?
nja
n
kāpēc pēkšņi tiek sēta tāda panika par ieročiem??? lai deputāti rāda piemēru un nodod visus savus "davinātos"ieročus, medību ieročus.. un tad jau var iet tālāk - savādāk izskatās kādiem ir paniskas bailes no tautas dusmām ??:DDD - interesanti kāpēc?
tāpēc, ka
t
viens nošautais jau ir. vai pārgudrelis "nja" pamanīs problēmu tikai tad, kad šaus uz viņu pašu?
  • 0
  • 0
He he...
H
Valdība par šī gada valsts budžeta papildu konsolidācijas pasākumiem vienojusies lemt slepeni, " lai neizraisītu negatīvu rezonansi sabiedrībā", liecina Finanšu ministrijas (FM) sagatavotā informatīvā ziņojuma pavadvēstule. FM izskatīšanai otrdienas Ministru kabineta (MK) sēdē iesniegusi informatīvo ziņojumu "Par papildu 2011.gada budžetā īstenojamiem fiskālās konsolidācijas pasākumiem", kuru pabeidza gatavot jau valdības sēdes laikā.
He he...
H
Nu nu... vai tev nešķiet, ka mēs strauji netuvojamies ziemeļāfrikas problēmām ... he he... tāpēc valdošie pārņēmuši orgānus zem sevis un vēl paši papildus stroķojas.... hi hi... un tautai nav uz ko cerēt kā pašiem uz sevi... ha ha...
NAV VIENALGA
N
yes! apbrunjojamies taa kaa shveicee, kur katrai gjimenei pa paaris ierochiem! un tas skaitaas droshi? ja nebuutu vispaar ierochu, tad tas skaitiitos droshi! jenkju filmas + meliigaa meediju propoganda novediis pie taa! es domaju, ka letinji nav tik muljkji kaa asv vai atsevishkju ES valstu tautas!
Robčix
R
Incanti kāpēc. Vai statistika tiešam uzrāda X reizes lielaku noziedzibu? Mednieki skaidra lieta. A revolveris kam? Sargat sevi "rajonaa"? Beztolks
alise
a
ap nodokļu maksātāju naudu arī tiek pirkti ieroči bijušajiem ministriem un citiem godajamiem cilvēkiem, popularizējot to kā kaut ko elitāru. arī mūrniece lielās, ka viņai ierocis somiņā, parādot savu emocionālo nestabilitāti, vai viņai nevajadzētu pirmai nolikt arī ieroci?
hmm
h
nav skaidrs komentētāj "hehe" vai tu speciāli veido par sevi tik muļķīgu iespaidu?
He he...
H
Pareizi, pareizi.... he he... letiņiem "piemeerots celjsh" ir kā auniem iet jenotēnu pavadā un kalpot rietumu onkām.... hi hi... Tā ir letiņiem pieškirtā BRĪVĪBA! ha ha...
haoss
h
''Arvien vairāk mēdiji popularizē ieročus, to nēsāšanu un izmantošanu.''
I.Gr.
I
Shaada attiistiiba, ka katrs var sevi apbrunjot ar ieroci ir nelabveeliiga. Mums jaapzinaas , ka cilveeku vairums ir ar ljoti ierobezhotu atbildiibas sajuutu, un taadiem pistoles vis nedriikst izsniegt. Ieveerosim: paarmeeriiga "briiviiba" var cilveekiem kaiteet. Ne viss, kas naak no rietumiem ir labs! Katrai tautai ir jaatrod savs, tai piemeerots celjsh!
To He he...
T
Vislielākā pistole Latvijā ir Lindai Mūrniecei.
kuku
k
kapec tik plasi atlauj nesat ierocus,si tauta ir rupja un nemak viens otram atvainoties

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas