Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ašeradena trīs mūži

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apbrīnojami
a
Patiešām apbrīnojami, cik šajā publikācijā daudz melu, puspatiesību un gļēvulim Ašeradenam izdevīgu interpretāciju. “Dienas” notirgošana nebija pirmā reize, kad Arvils bija “īpaši satraukts”. Pirms tam bija vēl citi tirgošanās un krāpšanas gadījumi. Nevajag apsūdzēt jaunās paaudzes zviedrus, kuri izravēja Ašeradenu kā toksisku nezāli. Jāprecizē arī tas, ka aprēķinātājs Arvils agrā jaunībā aprecējās nevis ar ekonomista Ojāra Kehra māsu Anitu, bet slavenā žurnālista Ērika Kehra meitu Anitu. Un tieši Ēriks Kehris bija tas, kurš iekārtoja Arvilu labi apmaksātā darbā LETA. Arvilam viņa karjerā ir bijis daudz atspēriena dēlīšu. Arī Sarmīte Ēlerte.
Paldias
P
Paldias
Vērmele
V
"Diena savas neatkarības dēļ ar Arvila akceptu vairākreiz ir izšķīrusies par finansiāliem zaudējumiem — gan atsakoties no Zīgerista reklāmām" Minūti pēc SĒ sarunas ar exkolēģi no Tautas frontes laikiem par šo tēmu, kolēģis teica: Viss NAV kārtībā ar Dienas privatizāciju un pretGorbunova reklāmu sakarā Diena atsakās no liela apjoma naudas... Varbūt mans kolēģis bija Mefistofelis... Bet nez vai TAS tika TIK ātri sacerēts... Diena mīlēja melot, akcentēt un liekuļot. Ekonomikas komentētājs uzskatīja, ka SĒ vienkārši patīk Andris Šķēle, kālab Diena acīs tas bija labs Premjers. Protams, arī pusdienas un tā... Un tad AŠ apprecējās... Viss ir diezgan vienkārši. patiesība ir tur... Ne Dienā...
RēgaināsVirsotnes
R
''Es teiktu, ka Latvijas centienos atgriezties Eiropā ir beidzies otrs posms, kad likās, atgriešanās, tai skaitā arī pielīdzināšanās labklājības ziņā, notiks dabiski. Atbilstoši ir arī jāaiziet otrās, pēcatmodas paaudzes politiķiem — viņi teicās esam menedžeri, bet jebkurā uzņēmumā, ja rezultāti ir slikti, menedžeris tiek atlaists, pat tad, ja pie vainas ir globālas sazvērestības.'' Artis Svece
RēgaināsVirsotnes
R
Tāda jau to patērētāju/kritizētāju privilēģija - kritizēt pakalpojumu/produktu radītājus ! Neiepriecina jau notikušais ar 'Dienu', neiepriecina tādu spējīgu vadītāju pārsteigums par notikušo - ''Arvilu pārsteidza arī pārdošanas procesa ātrums.''. Dot 2-as nedēļas kā Parex gadījumā neviens jau šoreiz nevēlējās...... - Tralmaka kungs jau visas atklātās un uz tāfeles uzzīmētās šhēmas labāk pārzina ?
prese
p
Lai kā tas arī nebūtu Diena bija un ir visprofesionālākais laikraksts Latvijā un tādu nevar dabūt gatavu nūģi, kā lielākā daļa te uzsver. Paldies tiem cilvēkiem, kas tur strādā,jo darboties plašsaziņas jomā mūsdienās nav viegli. Uzreiz jau atvainojos, ja tas tā nav, bet mana pieredze rāda,ka lielākā daļa kritizētāju paši nav spējīgi neko sakarīgu izdarīt, bet būt gudram gribas dikti.
gm
g
Lielaakaa kljuuda ir taa, ka kaarteejo reizi leemums par Latvijas veertiibaam tik pienjemts kaut kur aarpusee. Visu noteica kaut kaads Jūnass Bonjers Stokholmaa. Domaaju, kaa taa ir ruugta, bet veertiiga maaciiba. Taadas kljuudas vairs nedriikst pieljaut. Tagad jaaskataas ko un kaa dariit, lai situaaciju mainiitu.
M.Dz.
M
Nu, nu. Daži labi nemaz nezina, ko Dienā nozīmēja Ašeradens - nav viņš nekāds pelēkais tipiņš bijis. Lietuvā situācija valstī nav neko labāka - un mediju biznesā vēl sliktāka. Paldies Ēlertei un Ašeradenam, un pārējiem par to, ka viņi izveidoja Dienu! Un tiem, kas komentē par Dienas privatizāciju - nu, uzrakstiet uz faktiem balstītu blogu kaut vai, nevis mētājiet dubļus pa labi, pa kreisi uz dullo. Godmanis ir viens histērisks tipiņš, par to īpaši labi varēja pārliecināties pēdējā viņa premjerēšanā. Viņa pretestība kam tādam, ko pats nesaprot vai, kur pašam neatlec labums - visnotaļ loģiska.
hm
h
neprofesionāļi un pāķi, kas ietrāpīja veca zviedru ideālista maciņā un laikam jau arī pasaules lāpītāja sirsniņā... Kā daudzas lietas starp citu pēcatmodas laikā - paslinki treknīši gribēja tikt uz augšū un tika - bet ne zu savām kājām :) Paldies Dievam, ka prom
Ihtiandrs Džonam
I
Diena ir arī mans laikraksts, bet kaut kur tev, Džon, arī taisnība.Neraka līdz galam, ķērās atkal pie kaut kā cita.Un vēl: kaifošana par globalizāciju Latvijai daudz laba nedod.
Ēriks
Ē
Var diskutēt par Ašeradena morālajām īpašībām,par "Dienas" privatizācijas ētiskumu un likumību,taču praktiski tas ļoti maz skar gan mani,gan vairumu iedzīvotāju. Dīvainā kārtā Egils Zirnis nemaz nepiemin Ašeradenam,Ēlertei,Raudsepam piederošās avīzes izšķirošo lomu,nodrošinot Šķēlem politisko varu valstī.Bez "Dienas" pozitīvisma kampējs joprojām būtu tikai viens no vēlētājiem mazpazīstamiem naudas maisiem.Līdz ar to arī Ašeradens pielicis savu roku,lai Šķēles deputāti varētu izraudzīt Prezidentu,Ministru prezidentu,Ģenerālprokuroru,sacerēt likumus,grozījumus,bezgalīgi vilcināt KNABa izveidošanu utt. Līdz ar to Ašeradens ir pielicis savu roku arī pie iedzīvotāju dzīves līmeņa izmaiņām.Pirms Šķēles,90-os gados leiši un igauņi bija turpat,kur mēs.Tagad apskaužam viņu algas,pensijas,reputāciju Eiropā,viņu gatavību mums aizdot,nevis aizņemties miljardus... Es daudz dotu,lai tādi šķēles un viņu slavinātāji būtu uzradušies leišos vai igauņos nevis pie mums.
inese
i
Lai nu kā tur arī būtu- Diena ir mans laikraksts...
Ilse
I
Garīgo spēku jau nevar apslāpēt riešanas troksnis. Lielas lietas Latvijas mērogā nevar veikt kurš katrs "tirliņš". Lai veicas ar atpūtu pēc darbiem un jāveido kas jauns- pieredze, līdzekļi un pašreizējā vajadzība pēc jauna mēdija ir.
Bet
B
Dienai 6 milj. parādu - kur tā nauda palika?
atmoda
a
Tolaik mēļoja vēl, ka Ašeradens, aizejot no Atmodas, daudz ko no tās mantām esot pievācis sev...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas