Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Augulis: Latvijā ir uzbūvēti arī kvalitatīvi ceļi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ministry of Truth
M
Mani vienmēr fascinē situācijas, kur nopietnu seju apspriež pašsaprotamas lietas. Ceļu būvē visus pēdējos gadus ir apgrozījusies vislielākā naudas plūsma, nekādu atlaižu te nevar būt. Vai tik tā nebūs viena no partiju barotavām, ka tracis netiek celts?
borcinsh
b
ja nezagt - mums daudz kas (un labi ! ) iznak
borcinsh
b
kad neizdodas nozagt no ES-pieshkirtas naudas - tad paliek tikai - "Latvijā ir uzbūvēti arī kvalitatīvi ceļi" .... ka piemers - Ventspils : "VENTASBALSS" Cer atjaunot regulāros reisus no reģionālajām lidostām 3. februāris 2011 ...2011.gadā Ventspils lidosta varēs pretendēt uz Eiropas Savienības Kohēzijas fonda finansējuma saņemšanu 1,9 miljonu latu... Būvnieki saņēmuši pasūtījumu 1. februāris 2011 ...piesaistīts līdzfinansējums no Eiropas Kohēzijas fonda... Svinīgi paraksta līgumu par pils 2. stāva renovāciju 26. janvāris 2011 ...nepieciešami vairāk kā 1,4 miljoni lati, no kuriem Ls 1 197 471 ir Eiropas reģionālās attīstības fonda finansējums... Turpināsies 26 ielu rekonstrukcijas un izbūves darbi 7. februāris 2011 Projekta kopējās investīciju izmaksas veido 9,4 miljoni latu, tajā skaitā Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums 8 miljoni latu (84,79% no attiecināmajām izmaksām 8. marts 2011 Gazifikācija iespējama par ES naudu Par Ziemeļkurzemes gazifikāciju no jauna aktivizējušās runas, jo šogad Eiropas Komisija pieņems lēmumu par stratēģisko investīciju projektu finansiālo atbalstu 2014.–2020. gadam. Ventspils mērs Aivars Lembergs piedāvā iekļaut tādu projektu skaitā arī gāzesvada atzara izbūvi Ziemeļkurzemē. 15.aprilis 2011 Rekords labiekārtošanā Pilsētas ielu rekonstrukcijas un labiekārtošanas finansējums piesaistīts no trīs Eiropas Savienības līdzfinansētajām programmām – ūdenssaimniecības, ostas termināļu pievedceļu attīstība un pilsētas policentriskā attīstība.
.
.
uzsvars uz vārdu "arī". it kā labiem ceļiem nevajadzētu būt normai.
j
j
jā, ir gan (arī) ļoti labi, piekrītu. varētu pat vairākus gabaliņus nosaukt. (diemžēl ne pārāk gari viņi)
trusis nejaukais
t
"Tur, kur ir labi ceļi, attīstītās uzņēmējdarbība, rodas darba vietas, cilvēki iekārto savas dzīvesvietas un domā par nākotni." ---------------- Ministr, nu un kas notiek vairumā jaunbūvētajos ciematos, kur cilvēki ir iekārtojušies un uzcēluši mājas? Cirvītis viņiem mugurā? Kāda jēga plātīties ar dažiem ceļa posmiem ja te pat deguna galā jau gadiem civēki rij putekļus katru dienu un lauž savus auto pa solītajiem pievadceļiem, kuri tā arī netiek būvēti. Kaunējies būtu.. Ir mums daži ceļi.. Tikmēr cilvēki tūktošiem pamet valsti jo skaidri zin, ka nekas te nemainīsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas