Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Bašarina partijai programmas nav, bet ir ambiciozs sporta kompleksa projekts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ss
S
Ko cien. Munkevica kungs dara Jūrmalas dome vai viņam nebija jaturas pa gabalu no Jūrmalas un tas iedzīvotājiem?tiesu skatāma lv nau ņemama vērā?
:o)
:
Vai partijas līderis Bašarins zin valsts valodu?
majori
m
Zin viiņš valodu, labprāt runā, un dara to daudz labāk par daudziem citiem deputātiem!
  • 1
  • 0
kabūra
k
nevar rimties losis
edgars
e
Tas ir pilnīgs absurds. Sanāk, ka gadījumā, ja esi PLIKS KĀ BAZNĪCAS ŽURKA, tad jākļūst par Jūrmalas pilsētas deputātu. Ceru, ka Jūrmalnieki izprot deputāt kandidāta domāšanas veidu, tādiem Ostapiem Benderiem nav vietas Jūrmalas Domē.
Valdis
V
Vai latvijai tāds Bašarins vispār ir vajadzīgs? No kurienes un kad tāds Bašarins vispār ir uzradies Latvijā? Kapēc viņš neceļ sporta kompleksus savā etniskajā dzimtenē?
Bezdievis
B
Savulaik bieži no rīta braucu gar šo Lielupes loku saullēkta laikā. Skats tiešām fantastisks un appurvoto, applūstošo pussalu ļoti imīļojuši ūdensputni. Protams, uztaisīt šī unikālā dabas skata vietā krievu "rubļovku" ir vilinoši. Un vēl tik milzīgu zemes gabalu tik izdevīgā vietā privatizēt. Bet, ja visur valdītu vienīgi kapitālisti, tad nebūtu izveidojies nedz Vērmaņdārzs (kas arī ir ārkārtīgi izdevīgā vietā), gan Ņujorkas parks visdārgākajā rajonā. Iedomājaties, cik daudz būtu gribētāju privatizēt Vērmaņdārzu, lai tur sabūvētu jaunu nekustamā īpašuma burbuli!
Frenks
F
Nedod Dievs, ŠITO Bašarinu, Nedod Dievs, !!
Laimonis
L
Kur argumenti???
  • 0
  • 2
Latvija kaa bizness
L
Un visu to apmaksas Maskava. Krievi grib Jurmalu parverst par otru Rublovku un nopirkt so lielisko kurorta zemes pleki ar visu, kas tur ir. Un tad latviesi "Araa un ar kaju pa pakalu!"
skābais
s
Raksts protams ir bleķis, bet tajā pašā laikā interesanti lasās starp rindiņām. Īpaši aizkustināts jutos par Munkevica komentāru:"... bet citas sadarbības formas nav piedāvājis...". Neatpaliek arī Guntis, kurš pošoties deputāta godam nākamajā sasaukumā esot " vienu reizi esot ticies ar kādu A. Bašarina uzaicinātu investoru no Krievijas". Mīļi. Kas attiecas uz stadionu 17 tūkstošiem, pieciem futbola laukumiem, septiņpadsmit siera šķirnēm un trīsdesmit sešiem vēžiem, man īsti nav ko teikt, jo ja Jūrmalā darboties ekonomisku pamatojumu neatrod pat vidusmēra kafejnīcu tīkls, tad šo megaprojektu piesaukšana apbūves tiesību iegūšanai ir vienkārši smieklīga. Tas tā pat kā visas tās nožogotās un droši apsargātās "sabiedriskās būves" Bulduru kāpās. Bet mīlīgi tā pat.
Skābais -Laimonim
S
Tas gan tiesa, ka pa Gunti visādi brīnumi dzirdēti. Tā no malas tāds lāga vīriņš, gluži kā tas Priede Baltezerā, kas starp cit Jūrmalas iepirkumu biroja priekšnieces dēlēns. Aktivitātes jau protams visnotaļ svētīgas, sargāsim priedes, ķērpjus un kūdras slāni. Tas ir skaisti, vajadzīgi un visādi citādi apsveicami. Savukārt, ja Guntim tomēr kādureiz būs paslīdējusi kājiņa/rociņa un pie nagiem pieķēries kāds investora latiņš ķērpja "neredzēšanai", tad ieteiktu sapņus par sēdēšanu "baltajā mājā" atmest, jo šo gadījumu noteikti uzraks nelieši žurnālisti, melnā PīāR speciālisti un nopulgos nabaga taisnības cīnītāju uz skaitli trīs. Gluži tā pat kā tagad bijušo Jūrmalas domes rekordslimotāju Čaklo. Viņš jau ar neko, balts un pūkains, tās tik politiskās nomelnošanas cīņas.
  • 4
  • 0
Laimonis
L
Guntis pat pateikt neko jēdzīgu nevar, bet ak šausmas, investors laikam nav šo "pacienājis" , tamdēļ projekts slikts un visi tikai gribot zagt (liekas ka aizmirsis, ka pilsētā baumo, ka šis "pacienājas" pa laikam pie visādiem investoriem, lai "saskaņotu" taisīt aizsardzības kantora uzbraucienus vai nē
  • 2
  • 1
ledlauzis
l
Šie megaprojekti un murgainās vīzijas par sabiedriskas nozīmes milzu objektiem, patiesībā nemaz nav domāti realizēšanai. Tā ir normāla shēma, kā izmainīt zemesgabalam lietošanas mērķi un pašās beigās uzbūvēt kārtējos "apartamentus" ar dažām sportiskām atrakcijām.
  • 7
  • 1
Kapēc
K
tik varošam uzbūvēt sporta kompleksu ir sevi jāapgrūtina ar deputāta statusu, amatpersonas deklarāciju un ielūgumu uz KNAB apciemojumu?
Pēteris
P
Nu lai taču būvē! Kas par problēmām>?????
Dr.xy
D
Kada bus nakosa bascharina un vina sabiedroto, okupantu salasnu, ideja ?! Asfaltet Jurmalas pludmali ? Uzcept Jurmalas kapas mini kremlus ? Vai sis kremla investors ir Latvijas Valsts pilsonis,un ja ir, kada veida vins pilsonibu ir ieguvis ?!
Politika - biznesa projekts
P
Bašarins ir klasisks piemērs, kā Latvijā deputāta postenis tiek iegūts un izmantots privātiem biznesa projektiem. Kad Bašarins pēdējo reizi bija deputāts, viņš veica vērienīgas zemes lietošanas mērķa maiņas par svistmaizi iegādātiem zemesgabaliem, izbīdīja cauru Jūrmalas būvvaldei tādus projektus, ko parastie mirstīgie pat par paprāviem kukuļiem nebūtu varējuši izbīdīt, pa lēto nopirka no pašvaldības nekustamo īpašumu, par sviestmaizi ieguva nomas tiesības uz lielām platībām Lielupes malā. Izskatās, ka Bašarina apetīte nav gājusi mazumā.
nepatīkami, bet fakts
n
Lai Jūrmalas domē kaut kas virzītos uz priekšu, ir vajadzīgi prāvi kukuļi vai vismaz deputāta mandāts.
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas