Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bordāns apgalvo, ka partneriem par nākamās valdības prioritātēm domstarpību neesot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
barikādes.
b
Latvija tikai pateicoties barikādēm šodien ir brīva ! Bet tie vecie barikāžu vīri tomēr ar katru gadu paliek nespēcīgāki . Daudziem noviņiem šodien jau ir pat vajadzīgi tehniskie palīglīdzekļi ,protams ar ārstu apstirinājjumu >pat elektrskie skūteri ! Bet es ceru ka Vaivaru tehnisko palīglīdzekļu centrā Rīgā arī strādā Latvijas patrioti ! Un viņiem nebūs nekādas grūtības dabūt barikāžu dalībnieku sarakstu . Silti palūgtu paskatīties savos sarakstos uz tiem skūterim un salīdzināt ar barikāžu dalībiekiem ! Latvija svin 100 ! NEGULIET !
Varbūt ...
V
Varbūt Latvija varētu iepriecināt šos vecos vīrus un iedot vņiem tos skūterus kādu dienu ātrāk...
  • 1
  • 0
jjhh
j
jaunievecie vienotības frukti izpilda doto uzdevumu-neizjaukt labi strādājošo shēeeeeeemu, kas ļoti labi kalpoja par kampartumbočku piepildīšanu , emšportfeļu piespēlēšanu , zaķu mahināciju , ābolīšiem traucējošo deputātu '' aizlidināšanai uz honkongu'' .Izjaucot šo shēmu-vecie vēži paliek par nulli ar tukšām kampartumbočkām ,jaupups bez ...utt,ujp
Patmīlīgs, ambiciozs sīkpirdis
P
Bordāns
>9:46
&
tu, savukārt, DAUDZPIRDIS
  • 6
  • 0
Tu daudz vairāk.
T
Sīkpirdis.
  • 1
  • 0
Vai JKP pirms vēlēšanām informēja,
V
ka rosinās automātiski piešķirt pilsonību Latvijā dzimušajiem nepilsoņu un citu valstu pilsoņu bērniem?
JKP plāns ir diezgan stulbs
J
un atbaidošs. Tur nav doma, kā valsts var nodrošināt objektīvi mazaizsragātas sociālās grupas, bet gan stulba budžeta naudas šķērdēšana priekšvēlēšanu populisma turpināšanai.
JKP grib neproporcionāli daudz amat
J
Ir acīmredzami, ka JKP grib savai partijai valdībai neproporcionāli daudz amatu. Pēc mandātu skaita katrai partijai, izņemot Jauno Vienotību, kam pienāktos 2 portfeļi, pienāktos pa 3 portfeļiem. Ņemot vērā, ka premjera amats tiek vērtēts, kā divu ministru portfeļu vērts, JKP pienāktos premjera un finanšu ministra amati. bet viņi prasa krietni vairāk, kas liecina par lielu negausību. Līdz ar to viņiem premjers nespīd
Cirks ne saeima
C
Tas vecis pirkstu no dibena nupat izvilka un zuti hipnotizēt mēģina
Yes
Y
Vienotības kloni, pēc dabas paši blēdīgi būdami, redz, ka Bordāns gatavs viņiem atdot ne tikai naudīgo ministriju krēslus, bet pat savu kreklu, lai tikai kļūtu par premjeru. Bordāns savādāk nevar - par nepiepildāmiem pirmsvēlēšanu solījumiem viņš var tikt saukts pie atbildības par krāpšanos. Savukārt vienotībnieki Bordāna valdībā baidās riskēt tikt nosaukti par līdzdalībniekiem, - paši tikko izkūlušies no sūdiem, savus visu iepriekšējo gadu grēkus nogrūžot uz naivajiem lauķiem zaļzemniekiem. Tāpēc Bordānam cerības ir mazas. Bet varbūt pamēģināt?
Udo Ulbergs
U
Tas ir labi un pareizi: kādas var būt domstarpības, ja "partijām" un tautai ir viens mērķis - par katru cenu saglabāt nacionāli reakcionāro un krimināli oligarhisko iekārtu ar noziegumu brīvību. Kaut nu ātrāk valdība varētu sākt strādāt tautas un pasaules labā! Kaut ātrāk būtu premjers! Ja kāds saka, ka tagad būs daunu un pederastu valdība, tad tam nevajag ticēt. Visi būs savējie - īsti latviešu vīri! Un kas par to, ja viņiem ir citādāka orientācija un citādāks galvas piepildījums nekā cilvēkiem? Kas par to? Viņi taču ir latvieši, un ar to tautai pietiek!
Scorseze
S
Bordān, varbūt vienreiz jābeidz apspriest kurš grib vai negrib ministra krēslu, bet to, vai kādam ir vai nav idejas, kā šo valsti izvilkt no tās pēcpuses, kurā to ir iedzinuši visi iepriekšējie kangariņi?
to Skoroķēze
t
Skoroķēzei visa saprašana dirsas caurumā un tāpēc katrā vēmienā par to vien runā, kur sūdus dzinuši iepriekšējie Skoroķēzes.
  • 6
  • 3
Scoreze
S
redz cik tu gudrs? Tad stājies Bordāna partijā un dod savus gudros padomus tur...Te tie nevienam nav vajadzīgi.
  • 8
  • 2
Bordān sapgalvo?
B
Nu, lai apgalvo: Politiķi var apgalvot visu ko-pat to ka viņi te ir Dieva vietā....
ļuļa
ļ
nu fantastiski - jaunā vienotība grib atblidēt par VISMAZ divām sfērām. vismaz divām. a kāpēc ne uzreiz par astoņām? viņiem tak akurāt astoņas vietas iekritušas. bet ja nopietni - nekaunība vienkārši apbrīnojama. knapi tikuši saeimā, bet vēl prasības uzstāda. nevar un nevar samierināties ar to, ka no siles atgrūsti, sivēnu banda.
bet>ļuļā
b
Nesaprotu Jūsu dusmas...Man tās liekās nevietā....No Jūsu teiktā saprotu, ka jau Jaunā vienotība nebūs pie siles-Jums tas patiks, ja citi būs pie siles-Jums ar patiks...Vai Jums nav vienalga-kas Jūs šmauc?
  • 8
  • 6
Pid-rik-ku-kū
P
Gudrie izsakās, ka pagājušā Saeima bija stulbākā Latvijas vesturē. Pašreizējai par godu Latvijas simtgadei LPSR čekisti ar PSKP boļševikiem pielīmēja klāt vēl jampampiņus.
LPSR čekists
L
un tu un citi tāpēc par mums balsoja...un tu esi tas ''gudrais'', ja par mums balso...
  • 10
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas