Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Brigmanis: ekonomikas eksperti nevar spriest par pensijām, jo paši pelna tūkstošus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lO
l
BRIGMANIS,VECAIS CEKISTS.ATLIEK UZ TO PURNU PASKATIITIES,UZREIZ VAR PATEIKT AR KO IR DARIISANA.ACIS PIEMIEGTAS ,SKATS UZ SANIEM,NEKAD TIESS.RIKTIIGS KGB.VAJADZEEJA ROKAAS NAGANU UN UZVIKT TAUTAI NOZAGTO AADAS MEETELI.
zm
z
Nu bet kas viņiem liedza to darīt, t.i., ieskaitīt sev šādas summas pensijā? Ne jau pensiju sistēma vainīga , cilvēki paši nedomā līdzi, kur tur savu naudu. Jārēķina līdzi, kādi tiek rēķināti procenti pensijai un cik katru gadu ieskaitās klāt, mums taču katram pienāk tā atskaite no VID.
Dzintra
D
Mana vecmamiņa pēdējos 15 gadus pensiju glabā Parex bankā, lai ko arī par šo banku neteiktu, bet par viņas pensiju ir parūpējušies un tūlīt, pēc gada viņai jāiet pensijā un šķiet, ka summa būs ne tā sliktākā.
Igors
I
Taisnība Brigmaņa kungs - šie augļotāji un spekulanti lielākoties iedzīvojas uz tagadējo pensionāru savā mūžā radītajām materiālajām vērtībām. Šie kungi atļaujas pamācit - mēs jūs piespiedīsim vergot , jo kur gan jūs liksities - jūsu mūža nauda ir mūsu rokās . Rungaiņa kungs , tad kad Jūs būsiet radījis kaut vai niecīgāko lietu , tad arī leciet tautas prieķšā un izsakiet savas pretenzijas !
kuks
k
Lai Brigmanis ar ZZS pieliek vēl nodokļus un vienīgie, kas viņus maksās, būs skolotāji, ārsti un ierēdņi! Tad vēl pieliks nodokļus un samazinās, minēto profesiju pārstāvjus. Tad vēl vienu apli un Latvijā būs tikai pensionāri kuriem Starptautiskais valūtas fonds (kurš gan cits) maksās pensijas. tas nozīmē ka Latvijā dzīvos galvenokārt ZZS vēlētājs un ZZS būs kādas 80 vietas saimā!
ne-zzs
n
Laikam Brigmanis plāno drīz iet pensijā, tāpēc negrib, lai samazina.
Arturs - Pensionars
A
Beidzot pareizs vārds.Kādi eksperti, ja viņi pelna 10 reizes vairāk nekā saņem pensionārs. Mīlīši, beidziet gvelzt murgus.!
Jēliem lopiem
J
Apvēmos, lasīdams jēlo jenotu pielīdēju domiņas, ka ATKAL un TIKAI JĀGRIEŽ! Tagad mazspējīgie vairs nevar atrast kur griezt un tamdēļ kā jau truli viešūņji gatavi GRIEZT pensijas!!!!!! LOPI!!!!!!!!!!!! KUR JŪSU DARBI VEICINOT EKONOMIJAS ATTĪSTĪBU?????????
zzz
z
Ar vien vairāk pierādās, ka daži politiķi galīgi prātu ir izkūkojuši un valsti vēlas novest bankrotā!
pensija
p
nevar vienā maisā bāzt visus pensionārus, lai arī, kā Verze saka, visas pensijas likumīgas. Kas tas par likumu, ja var dabūt pensiju tūkstoti un vairāk latus! Bija laiks, kad apsviedīgākie pat ņēma kredītu, iemaksāja dažus mēnešus lielās iemaksas un tagad dzīvo cepuri kuldami. Tajā pašā laikā citam pensija nesasniedz ne iztikas minimumu. Šaubos vai kāds, kuram pensija 800 latu dreb bailēs, ka viņam atņems pensiju. Gan jau arī vakarā ziņas vēl skatās, malkojot konjaku.
hm
h
Lai arī hūtists, bet taisnība šoreiz. Nu nevar taču cilvēkus pavisam cilpā grūst iekšā. Atņemt pensiju pensionāriem, kas paši vairs nevar nopelnīt, ir pats ciniskākais, ko valsts vispār varētu izdarīt.
KLM
K
Labs komunists, beigts komunists! Vai ne tā, Brigmani? .................................................. .................................... Galīgi ne tā - Ļeņins mūžīgi dzīvs, pat mauzolejā stīvs ! Un ko lai Brigmanis Jums saka, ja no viņa nāk mūžam dzīvā Ļeņina smaka ?
Valdis
V
Labs komunists, beigts komunists! Vai ne tā, Brigmani?
drūms pensis
d
Kā var spriest sportists, pilsētas čempions par invalīdu? Kaa var spriest 35 gadu jauns eksperts ar 1200 Ls algu par 70 gadu vecu pensionāru ar 120 Ls pensiju? Pakslusējiet par pensionāriem, dižie eksperti! Labāk būtu domājuši, kā sildīt ekonomiku, lai ko nopelnītu un vairāk samaksātu nodokļos. Labak būtu taisījuši vairāk bērnus gaišākai nākotnei.
Marta (I care !!)
M
Jaa,piekriitu Renaram...lielaas pensijas jasamazina..bet nedriikst terorizeet tagad pensionarus un vainot pie visa valstii tagad notiekoshaa! Zinu kundziti ar 130 latu pensiju kas baidaas TV ieslegt,radio sen neklausaas,vinai naak panikas leekmes,raud ,ka nevarees rekinus samaksaat.Skiet ,ka tas arii ir merkis novest vecos cilvekus liidz sirdstriekai..taa teikt ,sagatavot ragavinas! Ak,sirds man arii pilna..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas