Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +25 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Brigmanis: Ir absurdi ar Bērziņu diskutēt par pensijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edisons
e
Brigmanis iejuries PSKP ģenseka lomā - ko drīkst to nosaka CK, tātad prezidentam atļauju domāt un runāt dos CK (A.L. un Co)
Dīvainas lietas
D
Lai arī esmu veca, bet tomēr amnēzija mani vēl nav skārusi. Labi atceros, ka pirms ievēlēšanas ZZS slavēja Bērziņu kā prasmīgu tautsaimnieku, viņa izvirzīšanai tas bija galvenais "trumpis". Arī pats Bērziņš stingri pateica, ka piedalīsies valsts tautsaimniecības attīstības jautājumu risināšanā /lai gan Satversmē tas nav paredzēts/. Tad nu tagad "Vienotība" spēlē pēc ZZS uzstādījumu - Vilks konsultējas ar Bērziņu. Tad par ko šie Brigmaņa pārmetumi? Un kāpēc prezidents pats nerunā, bet viņa rīcības veidu nosaka Brigmanis? Vai prezidents ir ZZS marionete un Brigmanis ir šīs lelles vadītājs?
>>>KLM
&
Šodien klausījos, ko šļupsteklis gvelž žurnālistiem. Skatos un secinu, ja viņam nodzītu pliku pauri un pielīmētu ūsas, dzīvs Ļeņins!!! Ne pa velti komunisti saka, ka Ļeņins mūžam dzīvs.
es tā jā
e
Vai tiešām nemākat lasīt. Iet runa par piemaksu atņenšanu lielām pensijām. Bērziņam tagad 4500 Ls, ja noņems piemaksu 4480 Ls< Viņš pat to nepamanīs
to-tājā
t
dosi velnam mazo pirkstiņ- atņems visu dvēseli. Šie ar vienu roku atņem(zog), ar otru- ar plašiem žestiem un skaļiem vārdiem dod pabiras- un suņi sajūsmā smilkst
Tā jā
T
šoreiz atbalsts Brigmaņa kungam. Kad noņem piemaksu par darba stāžu, zaudēju 20 Ls, paliek 145 Ls. Šodienas apstākļos iztikas galus nevar savikt. Vienotībai svarīgi konsolidēt budžetu uz nabagu rēķina, gaida, kad pensionāri izmirs. Vēlēšanās Vienotībai boikots!
tantuks
t
indeksejiet nostradatos gadus, 18.07.2011 18:26 Indeksejiet cilvekiem to piemaksu par nostradatajiem gadiem,ta bus taisnigak,ja nostradati 50 gadi piemaksapar katru gadu teiksim 1 lats,bet ar stazu 10 gadu cits koeficents. Mazas,vai lielas pensijas ir nosacits jedziens-nestrada sanem mazu pensiju tas ir normali,lai baro berni vai uz nabagmaju.
vairis
v
vienotiba atkal ved dubultu spēli. tā negribas but vainigajiem pie lēmuma izgāšanas, ka meklē kam to varētu uzvelt, un jebkurāvariantā pec tam prezidentam varēs pārmest- vai nu iešanu birgmaņa pavadā, vai ari pensionāru noniecināšanu:) zemu spēlejat vienotiba, pavisam zemu pat lembergs godigāk spēlē:)
Domāju
D
Ir absurdi, ja nevar ar Valsts prezidentu diskutēt par valstij vitāli svarīgiem jautājumiem.
ir absurdi
i
okupantu rokaspuishu-komunistbandformejumu kontroleto krievijas koloniju devet L V varda.
Pelēkais Vilks
P
Žēl, ka nekur nevarēs redzēt "nofilmētu materiālu", kā Vilks skaidro ekonomikas pamatprincipus sovjetu TV meistaram.
AF
A
Ir absurdi diskutēt ar Brigmani.
KLM
K
Tā nu vis nesakiet, biedrs Brigmanis un biedrs Lembergs gudri cilvēki - savulaik dižā Ļeņina kvēli apjūsmotāji!
  • 4
  • 2
Puzes Deģenerāts
P
Visiem pensionāriem solu paaugstinātu pensiju caur manis garantētajiem ienākumiem no Saules aktivitātes pieauguma nākamajos 126 gados! Balsojiet par Puzes Deģenerātu Partiju!
ligatniece
l
jā, jā balsojiet par ZZs un augustu- viņi uztaisīs kādus 1000 pensionārus ar tādām pensijām kā berzinam un tad jau nebus ko indeksēt, jo mazās pensijas vairs nebūs un varēs mežā lasīt ogas un sēnes un ziemā čiekurus, lai nenosaltu. un nebūs vairs diskusiju par pāris latiem, jo godigi nopelnījis savu pensiju itr tikai berzins, bet parejie tādi muļķīši vien ir.
Pelēkais Vilks
P
"Dienas" motto: "Ne Dienas bez ausgusta brihmaņa vai puzes deģenerāta!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas