Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Budžeta peripetijas arī Briselē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Toms
T
Nevis vienotu budžeta un nodokļu uzraudzību,bet vienotu progresīvo nodokļu sistēmu!
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Māstrihtas kritēriju kontrolskaitļiem ir jēga tikai tad,kad tie ir sasniegti pastāvot brīvam lata kursam. Ja šos skaitļus sāk pievilkt aiz matiem,kā padomju laikā,kad šoferi vajadzīgos odometra rādītājus piegrieza pēc valadzības,kolhozu priekšsēdētāji graudaugu ražību cēla, apsējot lielākas platības,nekā uzrādīja atskaitēs un tā joprojām. Un tagad ar tādām pašām metodēm konstruējam vajadzīgos kontrolskaitļus - tā mūsu klerkiem nav problēma,jo roka iesista. Izrādās,ka vajadzīgos kontrolskaitļus vieglāk sasniegt nevis attīstot ekonomiku,tad būs ilgi jāgaida,bet to sagraujot,un tad jau eiro ieviešanu varēs pieprasīt rīt uz brokastu laiku.
Gita
G
Inese Vaidere ir cienīga kandidāte Valsts prezidenta amatam, gudra un pārliecinoša sieviete!
makulatūra> labs padoms
m
No veciem žurnāliem pārrakstīti skaitļi , kur bija padoms pirms vēlēšanām lieki nesolīt un skaļi oponēt tiem "nepazīstamajiem"solītājiem!
labs padoms
l
Iemaacies lasiit, pirmklasniece. Rakstaa ir gan skaitlji, gan secinaajumi.
cūku nokāva,tāpat kā &#039
c
pIE PASAULES KRĪZES VAINĪGS IR KALVĪTIS/tā 2 gadu garumā skandināja loskutoviešu inteliģences lietussargi,viņu mediji un VIENOTĪBA/ VAINĪGO KALVĪTI /TĀPAT KĀ HUSE INU/ par šo pasaules krīzes izraisīšanu paši latvieši /Vienotības"'inteliģences "'mediji NOLIKVIDĒJA
baba
b
Tukšs muggojums vidusskolnieka līmenī. Kur ieteikumi, kur padarītā analīze- skaitļi , secinājumi?
jautaajums
j
Valsts nav struktuurvieniiba un valsti nevar paardot. Bet valsts vadiibu var atlaist tikai veeleetaaji. Taapeec arii pasiem veeleetaajiem jaatbild opar to, ko vinji savaa valstii pieljaavusi. Peec principa - katrs pats strebj to, ko savaariijis.
labs padoms
l
nespamo darba laikaa un arii tu vareesi labi paeest.
jautaajums
j
Par citiem tu vienkaarsi neko nezini. Piemeeram, par Iirijas pilseetu jaunajiem rajoniem - "reegu kvartaaliem", kuriem ir negatiiva veertiiba, jo to uztureesana nes vienus vieniigus zaudeejumus, bet maksaatspeejiigu iirnieku nav. "virtuaalaas banku operaacijas" - un ko tad bankaam dariit, dzenaat naudu brunjumasiinaas kaa tajaa vecajaa padomju filmaa? Tas buutu daargaak, leenaak un dotu 1001 iespeeju laupiitaajiem. "vergu statusaa" - beerninj, taads muusdienaas neeksistee. Bet nevariisa un raudulja statusaa tu sevi noliki pats.
skepse
s
Neticu šai labi barotai lakstīgalai, kura pa laikam uzrodas un padzied! Pašai tīri labi patīk tās Briseles dzīres: rāvās turp kā traka!
jautaajums
j
tu pats no paraleelaas pasaules un planeetas Zeme probleemas tevi neinteresee un neskar?
sesks
s
Es gribu eiro! Ceļot pa ES un mainīt valūtu jau liekas kaut kas arhaisks. Ir tik ērti eirozonā. Brauc kur gribi, nauda tā pati. Nav galvā nekas jārēķina.
Savādi,
S
ka NEKUR nepiemin Latvijas krīzi, tikai sākot ar Grieķiju u.t.t. Tā apcirpti kā mēs, nav neviens, jo visi protestē bez apstājas. Viss tas, kā liekas un kā domā protestētāji, ir lielo banku fiktīvās naudas pelnīšanas virtuālās banku operācijas, par kurām NU ir jāmaksā visiem iedzīvotājiem visās valstīs, kā arī vislabākais nāciju un valstu pakļaušanas instruments, jo, kā zināms BEZ NAUDAS šajā pasaulē nevar neko. Globalizācijas rezultāts! Par cik visi būsim jūgā veselām simtsgadēm, tad ir cerība uz šīs, arī virtuālās sistēmas pavisam drīzu sabrukumu. Nu jau verdzībā stāv rindā Portugāle, Spānija, Itālija, bet tās jau neizdosies TIK viegli ielikt vergu statusā kā mūs...
Kalna
K
Si politiska prostituta butu labak klusejusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas