Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Čepāne: Zatlers nav pamanījis, ka ir mainījies viņa statuss

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
Vienotības Dāmas rullē un vienotībā IR spēks!
a ko ta nu?
a
Piekrītu Čepānei. KAS ES ESMU? Zatleram no jauna jāuzdod sev šāds jautājums. Nu nav viņš vairāk Prezidents, viņš ir BIJUŠAIS, kas tagad ar savu nprognozējamo rīcību var izraisīt te Biškeku. Tad visa atbildība būtu jāuzņemas viņam.
štrunc pa Z. rīcību, bet
š
" neliecina par pieredzējuša politiķa rīcību" JA PAR ŠITAJIEM ŠINDERIEM IR RUNA, tad tas, ka NELIECINA, VARĒTU DIŽI PRIECĒT .
arī sc ir ko
a
var ņemt valdībā
skūtgalvji un puse
s
garīgi veselo, kas aizies
viņs taču ir apdalīts
v
aiz to derēja škelem
krauja
k
Īstās dāmas nointervētas, šīs ar Čepāni vadībā visu dabū gatavu, jebkuriem līdzekļiem. Zatlers jau ir iezīmēts, nekas labs viņu vairs negaida tāpat kā visus citus, kurus skāris sorosiešu lokators.
Pilnīgi pareizi!
P
Dāmas, kas dabū gatavu visu. It īpaši "dāma" Kursīte-Paķule. Kā viņa varēja dabūt gatavu to, ka iekļuva Kurzemes sarakstā laikam trešā pēc kārtas? Aiz viņas palika patiešām labi, izdarīgi un turklāt gados jauni cilvēki, kam nebija intereses nočabināt ar fotoaparātu pāris gadus līdz pensijai. Čepāne vismaz ir augstas klases juriste.Varbūt kāds no aculieciniekiem kādreiz par to pastāstīs plašāk. Kraujai laikam dāmu darbība nav sveša.
  • 2
  • 1
Fly
F
Toreiz Vienotībai un ZZS vajadzēja ņemt klāt VL! un neklausīt Štokiju un Pabriku. Būtu bijis līdzsvars un nebūtu vajadzīga jauna Saeima. Tagad, redzot šos kašķus un mistisko Zaltlera uzdarbošanos Kukules vadībā, mēs ikreiz ar labu vārdu atcerēsimies iepriekšējo Saeimu, kas nebūt nebija ideāla, bet tomēr bija prognozējama.
koment
k
ko nozīmē - pakules izpratnē - skaidrs prāts?
Tas nozīmē
T
to, ka vēlētāji, kas balsojuši par Pakuli-Kursīti - galveno iepriekšējās Saeimas fotogrāfi un lamu vārdu speciālisti, nav bijuši skaidrā. Vispār, kā varēja Saeimā nokļūt Pakule, kuras iepriekšējās darbības bija apšaubāmas???
  • 3
  • 4
juris
j
Nezinu neko par Zatleru.Bet dombrovski nominet par premjeru būtu ļoti liela kļūda pret TAUTU. Viņa vadībā mēs esam novesti pie izmirsanas sl
bimbam
b
Ko tad citu no Mūlāpa var sagaidīt!?
Fons
F
Uz Zatlera un Vienotības fona Brigmanis un Lembergs izskatās kā paraugpuikas.
Dzens
D
Tikai jautājums - paraugs kam?
  • 3
  • 1
anglosaxis
a
Čepāne nav pamanījusi, ka ir mainījies viņas partijas statuss...
He he.... > anglosaxis
H
Žetons! Atgādināšu, tieši vēlēšanās Vienotības jenoti dabūja pa kāju un tagad to smirdošo jenotu uz pusi mazāk parlamentā.... he he... bet rižā - vecā beka vēl izrādās kā liela siles saimniece un tauko dumrovski rausta kā tādu lupatu lelli , lai pati ierāptos zaeimas spīķera amatā.... hi hi... būs stipri rēcīgi, ja veči zaeimā nolems aizklātā balsošanā šito rižo uzpūtīgo un negausīgo zosi izbalsos.... ha ha...
  • 3
  • 6
Igors
I
Nu gan dāmas aizvainotas - kā tad tā , Zatlers nav pamanījis , kurš ir īstais noteicējs Vienotībā. Uztraukumam nav iemesla , gan Zatlers , gan arī daudzi citi sen jau pamanījuši kareivīgās dāmas. Toties pašas dāmas kaut ko nav pamanījušas , un tur Tev taisnība.
  • 4
  • 2
piekrītu,
p
ka ZRP nav pieredzes un kur gan tā lai rastos pāris mēnešu laikā, bet no Vienotības toties pāri pār malām plūst iedomība, nepārvarama kāre uz amatiem, intrigas u.t.t. un nekas, diemžēl nemainīsies, tāpēc ZRP priekšā grūtas sarunas. Mani "sajūsmina" Vienotības viena vai otra politiķa īstā laikā īstā vietā piesaukts kāds notikums, ka , ja netiks izdarīts ta sun tas, tad valstij būs slikti tas un tas... tā bija ar SVF misijām, tada Vilka piesauktais kredītreitings, ja nebūs valdības.... vai pašiem drusku neērti nav?
Deguns
D
Bet kurš tad 4 gadus bija šīs valsts Prezidents. Un viņam neesot pieredze? Šausmas. Kā mēs esam dzīvojuši un vēl dzīvi palikuši ar tādu Prezidentu!
  • 6
  • 1
cba
c
Čepānei un pārējām 2 vajadzētu paskatīties ciešāk uz Kristovski. Zatleram un Kristovskim abiem piemīt milzīgs egocentrisms, gatavība likt personīgās intereses augstāk par partijas Vai Latvijas interesēm, turklāt abi divi stūrgalvīgi un ne tie gudrākiem. Ja ir neizpratne par Zatlera manevriem, tad pilnīgi noteikti vajadzētu saprast apkārtējo neizpratni par Kristovska izdarībām.
tieši tā
t
Tā ir ne tikai liela, tā ir kardināla starpība.
  • 3
  • 0
Vārds
V
Nekādas līdzības nav, Kristovskis ir par Latvijas valsts nacionālajām interesēm, Zatlers par kaimiņvalsts politikas nesējiem Latvijā. Tā ir liela starpība.
  • 11
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas