Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Delna aicina Dombrovski aktīvi rīkoties pēc draudu izteikšanas Strīķei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis no Londonas
J
Pilniigi piekriitu. Izskataas, ka cilveeki galiigi praatu zaudeejushi. Premjeram VAJAG nevalstisko organizaaciju un sabiedriibas atbalstu, lai vareetu riikoties. Tur jau taa lieta, ka apdraudeejums ir iists. Un ja taads buutu Vilniitim vai jabkurai citai amatpersonai, sevishkji taadai kas daerbojas aizstaavot likumiibu un valsts varu. Visi tie lamaataaji un delnas kritizeetaaji ir pilniigi drigjenes sadzeerushie, vai arii pashi slepkaviibas pasuutiitaaji (virtuaali sadaliijushi perrsoniibas).
Tuli
T
Premjers - Plīša Lācītis, tas ir labi un trāpīgi! Tāpat kā Lielā Viļa teiktais Utuvanags - par Krastu.
XXXX
X
prasta nomelnosanas kampana,zemiska un netira.Faktu tad nav,tapec zults tiek splauta melna jo melna.Atmaksa laikam tuvu,ja ne pasiem ,tad maizes teviem gan.Nozelojamie,jo tikai tadi var ardities un baurot par Latvijai tik loti svarigam lietam.Jums jau nevajaga sakartotu zemi,jo lielaks bardaks,jo labak,tak kada drupaca iekrit atpestajas rikles.
taifūns-Turies,Juta!
t
To jau pēc stila var manīt, ka daudzus komentārus skricelē viens un tas pats cilvēks! Prasti komentāri bez loģikas, galvenais kaut ko riebīgu pateikt! Tas daudz pasaka par pašu rakstītāju! Jo vairāk kustīnās šo vircas bedri, jo vairāk būs žultainu komentāru: suņi zin, ko ēduši!
o
o
Kur ta tagad šie varavīksnes bērni pamodās, kur bija pazuduši?
delna,pažēloplīšalāci
d
Kurmītis 16:29 . Tik dīvaini, kāpēc tā petīcija ir adresēta Plīša Lācim. Nu Premjers ta Premjers, bet šim takš arī citu rūpju papilnam kā tikai rūpēties, lai Jutiņai salmiņus zem dupsīša paklāt. Labāk takš būtu adresējuši to savu uzsaukumu ilggadējajai Nopelniem Bagātajai Sorozīdei ēlertei vai Štokijpuikam, vai Pabrikam, jeb nu sliktākajā gadījumā kaut Pindacīšai ... šiem tak tagad tāāāda pārstāvniecība i valdībā i Saeimā ... ko viņi to nabaga Plīša Lāci rausta un rausta un moka ar saviem vēlmju sarakstiem ? Cilēks tikko kā no gribas ķetnām knapi sveikā izsprucis .. dabūs vēl aiz nerviem kādas komplikācijas ... :)
Trusis
T
Dombrovskītim nav informācijas, pēc tam būs jāizvērtē, jādebatē, jātaisa komisijas, un vispār jau diezgan neomulīgi iejaukties.
!
!
Uztver lietas vienkāršāk - tas ir Delnai parādīts vidējais pirksts. Un viss. Par pārējo ... pēc laika redzēsim. Kam tas viss ir izdevīgi? Ne jau Vaškevicam, vai ne?
Jukums
J
Atbalstu Delnas nostāju! It īpaši pēdējo notikumu gaismā. Par kādiem inscinētiem draudiem šeit pat runas nevar būt. Piebildīšu, ka rodas iespaids, ne vien par slepkavības pasūtīšanu, bet arī par nomelnošanas kampaņas organizēšanu - tajā skaitā arī interneta komentāru līmenī. Acīmredzot, Vaškēviča arests ir nopietns trieciens noziedzīgajai pasaulei.
!
!
Neturi citus par muļķiem! Starp Delnu un KNAB amatpersonu NAV liekama = zīme.
Sorosīts
S
Man liktos normāli, ja būtu krīzes grupa premjera vadībā, kas nodrošina, ka neviena iestāde, piemēram, VID, neslēpj informāciju vai nekavē izmeklēšanu.
Oi
O
Cik ļoti man arī gribētos tā ticēt! Re kur melnie, re kur baltie, re kur sliktie, re kur baltā cīnītāja - Žanna Darka! Tikai, laikam mans samaitātais prāts un loģika, atsakās apēst to ar ko mani cenšās cītīgi iebarot, jo instinktīvi jūtu, ka kaut kas te nav tīrs!
bbb
b
Yess, jā lāčelis un voika kopā ar delnas zonderkomandu un atlasīties elites jenotiņiem, piem, zembirznieci dosies apsargāt "kristāskaidro" potapannušku no neliešiem, kuri viņu vēlas piežmiegt.
Turies, Juta!
T
Pirmkārt, šķiet, ka šos Strīķi un Delnu gānošos komentārus raksta kāds pārītis apmātu ļautiņu plus vēl vēmeklis, kas sevi dēvē par jauku zvēriņu. Otrkārt, vai tiešām šiem rakstītājiem ir pieņemama korupcija visaugstākajos varas ešelonos, jo ne jau piparbodnieks ir tagad aiz restēm sēdošais līkkājis. Jā, te nu jāatceras, ka jo vairāk sū.. kustina, jo vairāk tas smird. Strīķe, acīmredzot, ir pakustinājusi ne pa jokam.
viens ir skaidrs
v
ka nekad neiešu ne uz kādām manifestācijām! Pietiek ar Loskutovu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas