Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Delna atzīst, ka nav pietiekami uzraudzījusi lielo kultūras objektu tapšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha ha ha
H
Arī Kuģniecības privatizāciju uzraudzīja Delna., tā esot bijusi kristāldzidra....
memory
m
Labi, lai būtu tā atruna par 2008. gadu, bet VK atzinums ir par laiku, sākot no 2005. gada. Un cik skaļi tika kladzināts, ka "Delna" būs tā, kas šo projektu uzraudzīs!!!
Edvīns
E
Sorosa instruments! Savējos jau nevar kontrolēt!
POZOR!!!
P
Ha, ha, izrādās arī siltas vietas, ar labu atalgojumu... bet vienalga par maz... savu neizdarību skaidrojot ar nepietiekamo finansējumu. Es pēc šāda paziņojuma atkāptos, nekavējoši. Ar diegiem nav aršana. Kad citus kritizēt, tad pirmie, kad pašiem ko izdarīt, tad čuš... Remdens pirdiens, nekas vairāk!
zane
z
Tā delna ir viens visai nesaprotams veidojums, kas grābstās tur, kur vienkāršāk ir piesieties, bet nopietnās lietas atstāj neaiztiktas. Vai nu tas ir saistīts ar vāju intelektuālo potenciālu, vai tas tiek atbilstoši pasūtīts.
Gvido
G
Varbūt Delnai kāds iedeva "ķepā"?..... Tā izskatās....
Letiņš
L
Skonto būve vēljoprojam nav noreiķinajušies ar apakšuzņēmējiem par bērnuarzu siltināšanas darbiem,kaur gan no Rīgas Domes naudu saņēmuši četrus menešus atpakaļ.Kaut gan Skontieši Rīgas Domei apgalvo,ka darbus veikuši viņu pašu strādnieki (neuzradot ligumus ar apakšuzņēmējiem) .Apzog citus un brauc atpūsties ārvalstīs.VID un KNAB viņus neaiztiek jo laicīgi tiek iedots kukuļi.Man kauns ka latvietis apzog latvieti sava dzimtenē.
Zane
Z
Vai tad bez Nacionālās bibliotēkas tiek būvēti vēl kādi lieli kultūras objekti!!?? Manuprāt, kopš pirmskara gadiem ir vienīgi Dailes teātris uzcelts. Tur jau tā nelaime, ka kultūras būvju mums katastrofāli pietrūkst.
Left
L
LNB ir Milzu zadziens. MILZU. Caur celtniecības firmām. To priekšniekus VISUS varētu iesēdināt. Un kādu jau arī iesēdinās. Saukānu, vai Rāvi, vai Pauniņu.
J.Biotops
J
Skatām sinonīmus - ...ķepa
kukulic
k
ka tik netika samaksāts ... tā aizdomīgi tas viss te izklausās
He,he
H
Muldēt un meklēt kašķi nenozīmē strādāt
kāmis
k
pāši tā uzprasījās, bet nu ... . mēs jau neko, mēs nabadziņi, mums grūti. tukša muca tālu skan. bet plus punkti jau jāpelna, nevar jau runāt sudrabai pretī, un teikt , ka viņa pēdējā laikā bišku auzās iebraukusi.
aaa
a
Tā tik vēl trūka, lai šitie nenormālie tur pa vidu līstu!
ivo
i
Šlesera labā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas