Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Deputāti mudina risināt jautājumu par NĪN

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Info
I
K.Rancāna paustais: 1. Pašreizējais Vēlēšanu likums ir „šizofrēnisks”. 2. Vai nebūtu laiks lietas saukt īstajos vārdos un nemaskēties aiz mistiskiem nosaukumiem, jo nav tāda “komunistiskā genocīda”. 3. “SKDS reitingu dati ir politiski krimināla krāpšana – vēlētājam nolaupa balsi, lai to atdodu par ienaidnieku partijām. Patiesībā viņa idejas un raksti ir ar KOMUNISMA piesitienu, kurus karsti atbalsta ļoti destruktīva organizācija Eiropas Savienības pretinieki- Eiroskeptiķu rīcības partija!!! Nonsens- šis tips ir bijis iekundzējies VDK darbības pārtraukšanas valdības komisijas locekļa amatā! Vārdu sakot īsumā palasot internetā n-tos viņa rakstus un informāciju K.Rancāns par sevi rada šizofrēniska populista iespaidu, kurš nodarbojas ar politisko „tūrismu” un nerod mieru savā vecumā. Rancānam draugos ir arī bijušais čekists Roberts Milbergs ( segvārds- „Sakoļskis”), tad rodas jautājums- Kas patiesībā bija un ir vecais PSRS prokurors Maskavas skolas absolvents„jurists”? Ir skaid
Pašvaldības nepieļaus!
P
Treknā gala pašvaldību vadītāji nepieļaus ne Igaunijas, ne Leiškalna formulu. Viņiem ir labi, kā ir: gan naudiņu vairāk var pagrābt, gan izlikties par labajiem onkuļiem, kas dod nodokļa atlaides.
Igaunijas vai Leiškalna modeli!
I
Vakar LTV raidījumā "Tieša runa" Leiškalns ieteica divus risinājumu: vai nu iet Igaunijas ceļu un neaplikt pirmos 1500 kvadrātmetrus zemes pie dzīvojamām mājām, vai arī ieviest nodokli no trim sastavdaļām: 5 centi par kvadrātmetru zemes, 5 centi par dzīvojamās ēkas kvadrātmetru un 0,1% no īpašuma kadastrālās vērtības. Leiškalna variants nav slikts, tomēr man labāk patīk Igaunijas variants, bet, kā sapratu no raidījuma pret to stipri iebildīs pašvaldību treknie runči, kuriem tad būtu jāsamazina savi tēriņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas