Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Deputāti stundām ilgās debatēs apspriež Satversmes preambulas projektu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Nacionala Apvieniba nedrikst pienemt sadu diletantisku/politikanu uzstaditu Preambulu ar savavulotu' frazu savirknejumu ' ... tas ir jaizstrada ar labako filologu palidzibu ... ... Tikai ar vardiem piemeroti viediem un seniem, jaiemuzo valsts esamibas un autonomijas koncepcijas ! ... Citadi tie izklausas leti un nodevigi, ka to pierada fraze ' ... tiek cienitas ari mazkumtauibas ...' ... 'krievu/vikingu' , vacu, francu ... (un citu krustnesu,vai?) kiniesu , cecenu, indiesu u.t.t. ... Kurs te dikte vestures izvarosanu ... un LR Satversmes talaku uzmesanu ... !
Juridiskais
J
Vardu skaits dokumentaa ir palielinajies. Vai tas uz labu?
Voldis
V
Nu jau tiešām trīsreiz par garu tas teksts. Jo garāks, jo vairāk būs domstarpību. Arī tie, kas labi domājuši par tām "kristīgajām vērtībām", nav ievērojuši, ka nevienā dokumentā tādas nav fiksētas, līdz ar to iespējamas neskaitāmas interpretācijas un variācijas par to saturu! Kaut kas labs var būt arī islama, hinduisma un budisma vērtībās, kas, tāpat kā kristīgā, nav latviešu reliģijas. Tāpēc tās "vērtības" jānosauc konkrētos vārdos!
nu ahujeli
n
no kurienes n***j b**d kristigas vertibas ? kads ir tautai paprasijis ? riebjas shitas stulbums ! latviesu tauta ir paganu tauta, nevis kkaadi atmari ! iebaazat savas tupaas religijas tur kur saule neiespiid!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K-K
K
... KAUNS !!! Deputati nezin SAVAS TAUTAS vesturi: ' ... apvienojot latviesu vesturiskas zemes ..' ... vai pec musu okupantu novilktam linijam, vai ? ... Ja latviesi ir tauta, kas sastav no ARHEOLOGU, ATROPOLOGU UN VESTURNIEKU ATZITAM latviski vai lidzigi runajoso baltu ciltim . .. tad nekada vesturiska bridi latviesi nav dibinajusi savu valsti ... APVIENOJOT LATVIESU VESTURISKAS ZEMES !!!!!!!!!! ... KURS SEIT GRIB ATKAL IZPATIKT KREMLA MAFIJAI ... ! ... Neuri/nairi ... sen jau apdzivoja zemes ziemelos no Melnas Juras un ir piemineti Persijas vesture ap 500.p.m.e. u.t.t. sakara ar Dariju iebrukumu Eiropas dienvidaustrumu dala, cinoties pret agresivajjiem skitiem ...
Senais
S
Jauki, tātad pārējie likumi ir kārtībā.
sopi
s
latviesu nacijas kam tas izteiciens te dzivo loti daudzas nacijas kur jega-nacikiem par labu cinities tikai pret ko sie cinisies ukrainas naciki jau varbut izcinija vienveidigu brivibu sev upurejot cittautiesus.......satversme nau prieks viniem rakstita....vieniem....
iemācies rakstīt latviski
i
Kremļa nacist, tava vieta nav Latvijā.
  • 1
  • 0
Ilmārs
I
Nav jau viegli preambulā apvienot divus viedokļus: 1) lai preambulai būtu kāda jēga un 2) lai tā sanāktu tāda, ka no tās nebūtu nekāda jēga.
lapiņa
l
Rokas nost no Satversmes!
Ilmārs
I
Pirms kliedz, padomā par to, ka Satversme tapa laikā, kad nevienam pat prātā nenāca doma, ka tur vajadzētu ierakstīt, ka bez latviešu tautas Latvijas valstij nav nekādas jēgas, jo tajā laikā tā Latvija patiešām BIJA latviešu valsts.
  • 2
  • 1
jasmejas
j
Deputati, kas pasi nepilda Satversmi - bledas, izzog valsti, necinas pret valsts gravejiem. neievies skolas latviesu valodu, nu pienems preambulu! Tas ir tapat kaa slepkavam dod labot likumu par slepkavibas sodu.
eksperts
e
Lai saskatītu jēgu,laikam vajadzēs izglītoties likumdošanā,jo citādi saskatīs tikai kādam labumu.Šeit vienīgais labums būs tas,lai cilvēks labāk lasot Satversmi izprastu tās jēgu.
pek
p
Mūsu Satversme ir īsa, skaidra un kodolīga, ko nepateiksi par šo savārstījumu - preambulu!
  • 3
  • 2
Dr.xy
D
Mernieku laiki atkartojas visa sava krasnuma un dailruniba. Cien. Saeimas deputati,ta vieta lai ieverotu ,un izpilditu, LR Kriminallikuma 72. un 74. pantus,ES likumus par Valsts nodevibu,kura pie Valsts nodevibas iznemot spiegosanu "tuvejo arzemju" uzdevuma,skaitas ari finansiala darbiba,ja ta apdraud Valsts ieksejo vai arejo drosibu,un Starptautiskos likumus par okupacijas seku likvidesanu. Likumu nepildisana ir nozieguma vai noziedzinieku atbalstisana.
Dienas
D
korektors ir miris?
Dens
D
Neredzu jēgu tam "gara darbam", un galvenais ir vadošajai "elitei" par sevi atgādināt pirms vēlēšanām, jo to labo darbu saraksts ir gaužām niecīgs
Dens
D
Neredzu jēgu tam "gara darbam", un galvenais ir vadošajai "elitei" par sevi atgādināt pirms vēlēšanām, jo to labo darbu saraksts ir gaužām niecīgs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas