Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Dombrovska skaidrojumam visi nenotic

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Varbūt tomēr tā?
V
Nē, nu loģikas nekādas! Atbildība = tas ir darīt un rast risinājumu, uzlabot, pilnveidot, novērst problēmas, bet ne atkāpties - NEKO NEDARĪT!
ipf
i
tu netici , ka pēc vasaras nāks rudens ? jā ,patiesi tups eksemplārs!
Nebrīnums
N
Tāpat SC izjuks, kad Ušakovs pametīs viņus, nu tādas ir VIENLĪDERA partijas, viena seja. Tagad lielāks atbalsts paliks VL. Un tāpēc jau dikti stresains Ušakovs palicis?
Lola.
L
Lai arī kas valdītu, Dombrovska ieviesto sistēmu - nedzīvot pāri līdzekļiem , izjaukt nedrīkst.....Igauņu piemēram vienmēr jābūt jelkuru valdoņu galvās. Šleserveidīgie jau savu sastrādāja gan ar Latvijas Pasta bedri ēkas vietā, gan ar AirBaltic, gan pasažievilcieniem.....Pietiek.......un vēl pāri paliek
pussprāgoņa
p
Tieši tā! Nils tikai briesmīgas nelaimes Rīgas pilsētā atnesa un sašķēla sabiedrību
aldonis
a
Tu esi vainu stulbs vai nu īpaši stulbs. Bet varbūt legālo narkotiku uzpīp
reeec
r
Var pazust, var tikt izslēgta no ES un NATO, kas principā arī bija pasākuma mēŗkis. Valsts jau nepazūd, tikai pensionāri bez pensijām ko darītu!
non limitus humanus dullumus
n
Par to izslēgšanu sīkāk, meli. Kuršlikums tādu paredz?
  • 0
  • 0
Bambaks
B
It kā grūtgalvītis, bet, kad jāaizstāv savas personīgās intereses, tad parādās buldoga tvēriens. Viens no cilvēkiem, kurš latviešu tautai nodarījis vislielāko postu- viņa darbošanās laikā Latviju pametuši ap 300 tūkstošiem iedzīvotāju. Visu laiku izcilākais nelietis.
eiropietis
e
bambaks psiho,ka citi var Eirop a darbu dabūt,bet viņs nē?
  • 1
  • 5
mediķis
m
kur ir tie labie darbi?Brīvbiļetes?Bet tās jau maksā miljonus ,tikai slēptā veidā.Vai arī tevi priecē 9.maijs? Un varbūt īpašs Ušakova nopelns ir latviešu bērniem piedāvāt krievu bērnudārzu
Hm
H
Tagad domāju par to - ko īsti nozīmē visas šīs prasības - " uzņemties atbildību', "Ušakovam vajadzēja uzņemties atbildību", u.tml. ???? Juridisko un tehnisko atbildība jau pirms būvēšanas uzņēmās būvniecības procesā iesaistītās personas - vispirms projektētāji ( atbildīgais projektētājs), pēc tam izpildītāji ( atbildīgais darbu vadītājs, atbildīgais būvuzraugs). Vai runa ir par deklaratīvo politisko atbildību??? Kāda no tās jēga? Dombrovskis jau kaut ko tamlīdzīgu uzņēmās - nu, un tad?
MīkstaisAgris
M
Tie, kuri nelasa avīzes, nemaz nezina, ka krīze beigusies! Krīze beigusies tikai grāmatās
lasītājs
l
Kā var prasīt atbildību no valsts premjera par vienas nelielas būves celtnes sabrukšanu(protams ar ļoti smagām sekām). Ir arhiteku birojs,celtnieki, objekta uzraugs(iespējams vairākās vietās strādā) ,Rīgas būvvalde.Cik ilgi var malt tukšus salmus.Laikam nava ko darīt.
Letiņs
L
Varbūt tomēr atlaist Prezidentu..
Nikolo Makiavelli
N
Pēcpadomju sabiedrības īpatnība.Ja jūs uzņemsieties politisku atbildību, jūs sāks vajāt ar pratināšanām. Ja jūs paziņosiet, ka nekādu atbildību neuzņematies, jūs liks mierā.
gaptumds
g
Nu krievu sūds sāk par daudz..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas