Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Dombrovskis neprognozē koalīcijas izjukšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilis
V
" Balsojums par Šleseru lieku reizi parādīja, ka vienā kulītē atrodas visa PLL blice kopā ar ZZS (šobrīd Latvijas lielākais ļaunums)" Balsojums par Šleseru parādīja arī to, kam visa šī jezga bija vajadzīga - otrajā kulītē bija TIKAI JL, PS, SCP, Delna un Ēlertes kompanija (tie, kuru eksistences pamats no paša sākuma ir bijis un paliek Latvijas tautas demoralizācija un šķelšana)
He he...
H
Dumbrovskis neprognozē koalīcijas izjukšanu .... he he.... jo tas būtu gals viņa biznesam caur MK.... hi hi.... Hipbankai gan būtu pienākums izūtrupēt šo nemaksātāju he he... bet gan jau tautiņa samaksās dumrovska parādus... ha ha....
KLM
K
o, es esmu jūsu fane, sakiet kur jūs var satikt, mēs dibināsim jūsu fanu klubiņu!!!! ............................................... ......................................................... ka tru dienu no rītiem pie stacijas pulksteņa - esmu maza auguma vīriņš ar hūti, lai būt garāks nēsāju augspapēža kurpes, nāciet pēc iespējas ātrāk, jo došos uz Angliju - lai zvērētu angļu tiesā par tautas vēlmi dibināt manu fanu klubiņu, jau tagad pirms katras tiesas sēdes pasniedzot man krāšņus ziedu pušķus, kuri pēc fanu klubiņa nodibināšanas būs daudzreiz krāšņāki....
Līdz
L
ar to, pats nokrīt līdz līmenim, kurš tiek apkarots no KNABa...Nožēlojami! Vajag uzreiz protestēt, nevis "glābt" oligarhus, tā parādot, ka pats ir amorālā pozīcijā, tāpat kā Aboltiņa, kura saka, ka "pašreizējā saeima" tomēr...Kāds kauns! Vienotība mūs pievīlusi visā!
anna
a
Balsojums par Šleseru lieku reizi parādīja, ka knab ir vienotības propagandas aparāts. neko vairāk.
smieklīgi
s
ir zināms. zviedru banku rokās
vetis
v
vetis- parlamentam, 27.05.2011 07:57 Apkaunojums! ZZS ,PLL ir kabatas partija oligarhiem. Saskaņas centrs nav labāks. Vai tad nav zināms , kā rokās ir Latvijas ekonomika. Domāju, ka visai civilizētai pasaulei tika parādīts, ka šis saeims ir koruptīvs oligarhu iestādījums. Sekas būs ne tikai Latvijas vēlētāju nicinājumā. Būs arī reakcija no Eiropas un Amerikas kontinentu demokrātisko valstu puses. Latviju gaida starptautiskais parlamentārais boikots.Protams, Lukašenko, Nazarbājevi un citu pusdiktatorisko valstu parlamenta pārstāviju un vadītāji pie mums brauks. Un aicinās mūsējos,kā savvus mīļākos draugus. Vai tiešām latvieši,mēs vēlējām tādu saeimu?
Solvitčiks
S
o, es esmu jūsu fane, sakiet, kur jūs var satikt, mēs dibināsim jūsu fanu klubiņu!!!!
Ministry of Truth
M
Konsolidovska un Rudās amatnieces spēki droši vien jau tiek veltīti nākošās koalīcijas modelēšanai.
ucs
u
Balsojums par Šleseru lieku reizi parādīja, ka vienā kulītē atrodas visa PLL blice kopā ar ZZS (šobrīd Latvijas lielākais ļaunums) un SC nav ne par matu labāks. Tās visas ir vienīgi valsts nozadzēju apkalpojošās struktūras un ved mūs pievaren plašās tikumiem un likumiem. Skumji! Tā ka, labi vien ka balsoju par Vienotību, tie tomēr ir normālākie kādi pie mums iespējami. VL vēl jābriest un šīm partijām būtu jāapvienojas. Nav ko skaldīt matus.
trīs Latvijas amati
t
Ko nu te par Dombrovski, kad zvēri un noziedznieki siro pa tēvzemi.Uz šo izdzimteņu fona Dombrovska vaigs bezmaz svēto kārtā šķietas liekams un, ja nu viņu kāds te kaunina, tad tas liecina par to, ka daļai cilvēku viņiem dzimstot Dievs nav kaunu iedalījis.Kad šie nešķīstie miljonāri bezmaz valsti ir izzaguši, tad gaudas par pensijām un par SKOLOTĀJIEM,MEDIĶIEM UN POLICISTIEM ir burtiski apnikušas.Jau daudzu gadu garumā tiek aurēts tikai par šīm trim ļaužu kategorijām un tā vien šķiet, ka algas vajag tikai šīm trim šķirām.Visi pārējie iedzīvotāji ir kā kaujami lopi, jo nekad nav dzirdēts par algu samazināšanu sētniekiem, pārdevējiem,strādniekiem ražošanā un lauksaimniecībā,konduktoriem,celtniekiem,krāvējiem,apkop ējām u.t.t.. Latvijā ir tikai viena privileģēta kārta,proti, skolotāji,mediķi un policisti -par viņiem runā Saeimā, par viņiem vaimanā prese un TV, par viņiem gaudo internetā. Viņus vienmēr piemin Lembergs, Šķēle un Šlesers - nu tad nežēlojiet savus miljonus un izdaliet tos skolotājiem,mediķiem un policistiem!
Aldis
A
Dombrovskis nepronozēja arī pensiju samazināšanu,PVN palielināšanu,skolotāju,mediķu un policistu algu apcirpšanu.
cola
c
Koalicijas saglabasana par katru cenu, nav progresivitates raditajs! Kauns Dombrovski, kauns!
XYZ
X
Arī kā prognozētājs – nederīgs... Molotība šķīdīs ar troksni un interesanti. Nevaru vien sagaidīt...
KLM
K
Dievinu jūsu humora izjūtu. ................................................... . Paldies, bet tas nav mans nopelns - dzīve piespiež. Piemēram - cilvēks ar hūti kā mežabrāļu pārstāvis Latvijas Komunistiskās partijas Centrālajā Komitejā. Nav slikts humors, manuprāt.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas