Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Dombrovskis par vienotu paketi valdībā uzskata premjeru, finanšu un labklājības ministrus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Man gan ir loti svarigi, ko VISUS pie varas esosos gadu par SVARIGU uzskata Dombrovskis. Krizi jau esam PARVAREJUSI, kas nakamais TRAKTATS???
Boa>kjh
B
Strauji izcērtam mežus?
kā reiz=kak raz>kjh
k
Tieši tā! Nākamā pietura-rūpnīca VEF! Drīz apdzīsim pat Zimbabvi! Tikai tad ir vispirms jānosaka 0% PVN likme bāzes pārtikas produktiem,jāapvieno kā Zimbabvē finanšu un ekonomikas,Labklājības un Veselības ministrijas; jāievieš obligātā veselības apdrošināšana!Pagaidām gan,pārāk straujo ražošanas attīstības tempu dēļ,mēs neesam spējīgi ražot pat pogas un ķemmes,bet pirmskara Latvijā ražojām gan patronas,gan lidmašīnas!
Vilis
V
Jābeidz eksperimentēt ar nodokļiem un jāpāriet uz progresīvo nodokļu sistēmu!
Vēlētājs
V
Tikai ne to!
Blakts>Cits fakts
B
Sociālais budžets galvenokārt veidojas no darba ņēmēju iemaksām un nav paredzēts miljardu novirzīšanai kaut kādiem "citiem mērķiem"!!
Vēl cits fakts>Cits fakts
V
Ministrs var atļauties palielināt algas saviem padomniekiem un neatteikties no parlamentārā sekretāra pakalpojumiem pat pēc premjera priekšlikuma ministrijām pašām izlemt par parlamentāro sekretāru nepieciešamību.
Packet-Boat
P
Kad,Dombrovski,pārskatīts tiks 1991.gada iztikas minimums?
Tas tik vēl trūka!
T
Konsolidēšana uz nabagu rēķina atsāksies ar jaunu sparu! "Vienotības" un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) veidotais Ministru kabinets šodien panācis vienošanos par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) pamatlikmes palielināšanu līdz 22% un nekustamā īpašuma nodokļa likmes dzīvojamām platībām dubultošanu. Premjers Valdis Dombrovskis ("Vienotība")pēc valdības sēdes informēja,ka palielināta tiks arī samazinātā PVN likme-no 10% uz 12%,savukārt elektrības patēriņam mājsaimniecībās vairs netiks piemērota samazinātā PVN likme,bet gan pamatlikme." Skat."Valdība nolemj līdz 22% palielināt PVN un dubultot nekustamā īpašuma nodokli"[papildināta] Piektdien 19.novembris (2010) Ziņu aģentūra LETA http://zinas.nra.lv/latvija/35667-valdiba-nolemj-lidz-22-palielinat-pvn-un-dubultot-neku... Pabeigs iesākto "dižo" darbu?
NLO
N
Sociālā un valsts budžeta sapludināšana nekādi nebūtu vēlama. Šī iemesla dēļ sociālais budžets jau ticis noplicināts.
Pilns komplekts
P
Lai turpinātu tautas aizdzīšanu trimdā-iesākto sociālā budžeta konsolidēšanu uz sociālā budžeta rēķina PVN un varas elites algu celšanu. "Vilks atgādināja,ka budžets jāturpina konsolidēt arī 2012.gadā,arī uz sociālā budžeta rēķina." Skat."Vilks:nevaram atļauties indeksēt pensijas",DELFI.lv,06.jūlijs 2011 17:48
Nameisis
N
Jauka pakete. Stabilitāte bankām, paklausība SVF un Briselei, Zatleram amats un tautai kārotais tiesiskums ... Kāpēc paketē Labklājības ministrija ? Tāpēc, ka konsolidācija paredzēta uz sociālā budžeta rēķina.
JAP
J
LABKLĀJĪBAS......piekš kam tāda ministija vajadzīga??????
Fakts
F
Viņķele par ministri? Tā ir bumba ar laika degli. Ambicioza tās negatīvā nozīmē, klasiska intrigu vērpēja, kas iet pāri līķiem. Negants cilvēks. Arī izglītība, ja nemaldos tikai sociālo zinību bakalaurs. Vai tad ar to pietiek?
>>>cits fakts
&
Kad beidzot Vienotība sāks retināt pārblīdušo birokrātu rindas, tad tu arī varēsi pamuldēt par biznesiem un komunisma gariem.
  • 3
  • 0
cits fakts
c
Ministrs nevar atļauties žēlot katru, raudātāju ir pārāk daudz.Bizness un labdarība ir dažādas lietas. Bizness ir nežēlīgs, ja kāds ministrs sola būt labs visiem, tā ir tukša muldēšana komunistu garā.
  • 0
  • 2
Lelle
L
Vinkeliete būs "īstā vienotā pakete". Valdi, domā ko dari!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas