Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Dombrovskis: Partijai, kurai būs premjera amats, jāuzņemas atbildība arī par FM un LM

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris_
A
Kaut arī Melotība šajās vēlēšanās ir zaudējusi pašu lielāko mandātu skaitu - 12 - nevienam pat tuvu nav tāda zaudējuma, viņi ar buldoga tvērienu nograuž visu, ko var nograuzt Zapteristiem. Melotība nevar nedot ministriju Viņķeļu klanam, tāpēc paziņojums par obligāto paketi ar Labklājības ministriju. Ja Jutas draudziņi būs bagātīgi iebaroti, tad arī šī ķēdes kucīte būs paklausīga, un sastāvs miera vējos varēs ripot tālāk, pa ievaskotajām sliedēm.
,,,
,
Lieliski - ja bus bezpartejiskais MP, tad acimredzami bus janem profesionalis abos parejos amatos, nevis geografs un soc.darbiniece,
vilks
v
"... Vienotība uzskata, ka partijai, kurai būs premjera amats, būtu jāuzņemas atbildība arī par Finanšu ministriju un Labklājības ministriju, kuru pārziņā ir trešdaļa budžeta un vairākas smagas jomas..." Apsveicu pensionārus,īpaši tos,kas balsoja par V un ZRP,ar strauju pensiju apgriešanu,jo beidzot šitie varēs īstenot ieceri,kam pretī bija un ir SC un ZZS !!!!!!!!!!!
Zatleram-VM
Z
Zatleram kurš pieteicās pie reformu veikšanu ,NOTEIKTI JĀUŅEMAS Veselības ministrijas sakārtošana
pacients
p
Partijai,kurai ir FM noteikti jāuzņemas ne tikai LM ,bet it īpaši- VM
ļoļa
ļ
...Zatleram vadīt Veselības Min. būtu goda lieta!
aradhana
a
Vērtējot objektīvi - grūti stādīties priekšā, kā Zatlers, kurš jau tāpat pēdējā laikā zaudējis "lauvas tiesu" savas popularitātes, izskaidros saviem vēlētājiem nevēlēšanos uzņemties atbildību par Veselības ministriju. No otras puses - ir zināmas šaubas par ZRP gatavību adekvāti vadīt Vides un reģionālās attīstības ministriju, jo partija kopumā savā domāšanā ir pārāk "pilsētnieciska".
be care
b
Neesi tik lecīgs attiecībā uz LM . Budžets ir jāapstiprina saeimā un 7 balsis nozvejot ir nieks. Cerīgais sākums var ātri pārtapt beigu sākumā.
gāzi ostījis
g
Tko pa rādio dzirdēju Labvēlīgā tipa dziesmu čiekurs egles dēls: Bet kurš gan mūsu mežā galvenais? Mēs skaidri zinām - čiekurs-egles dēls! Bet nevis kaut kāds lācis spalvainais, Ne rudā lapsa, pelēks vilks Lāčuku zinām, rudo lapsu arī, Vilku arī bet kas slēpjas zem kodētā nosaukuma čiekurs egles dēls!!??
Vienotības triumfs
V
pensiju lietas 2011.10.12 09:14 Labklājības ministriju vislabāk uzticēt ar partijām nesaistītam profesionālim. Jo tas, kas darāms pensiju jomā, partijām būtu pašnāvnieciski. He he.... 2011.10.12 09:23 Ko tu! Konsolidovskim dumrovskim tieši to ministēriju vajag... he he... Lai pensionārus, bērnus un bezdarbniekus aplaupītu.... hi hi... Gods kalpot biezajiem.... ha ha....
  • 4
  • 1
Krievs Latviešiem
K
Nu, Valdi, turpinam konsolidēt tālāk?
Arturs M.
A
Jā un Zatleru par veselības ministru arī paketē,tikai ZRP!!:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas