Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Dūklavs plāno sacensties ar Brigmani par LZS vadītāja amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nora
N
Duklav, tu smerdeli nespej apkarot Latvija Afrikas cuku meri, ko tu vel gluni uz partijas vadona kreslu? Kaut gan Latvija jau 26 gadus valda princips uz amat vietam, jo lielaks kretins jo lielakas izredzes ienemt amatu.
Zemniecite
Z
Idiotu par setnieku.
Muradelli
M
lembe pamet zem riteņiem savu cīņu biedru , kurš ilgus gadus bijis uzticams suns, partijas reitingi krīt , brigmanim nav redzējuma , vecbiedrs alus pabrīķa direktors lembem kļuvis tīkamāks , apbružājies ministrijā tomēr spēcīgāks par pliku zekretāru, šis jau soliijās meklēt kādu partijeli , kuru piemest sev klāt , vecie aģenti rūdīti pēc vienas šnites, tā radīts plāno galdiņu urbēju zupstrāts , tagad vēlvienu taisīs , jāņem sudrabas sierdsmājiņas partija , tā tāpat uz maskavu lūkojas.
elementari
e
shitie abi ir krievijas teroristu mafijas kaujinieki,un vinu atrashanas brivibaa ir terorisms pret latvieshu tajutu?ddd
ha
h
Īsts kolhoza priekšsēdētājs - gan pēc izskata, gan pēc izdarībām
kolhoznieks 0
k
kur tu lien, duklav, kolhozā nav jābūt, ko?
viedoklis
v
Abiem laiks uz kapiem.
Momntaļņja v more
M
Memento mori.Dūklav.
liemenis
l
Šajā partijā ir tikai viens saimnieks un tas nav valdes vadītājs. Smieklīgākais, ka šīs partijas saimnieks pats nemaz nav no šīs partijas :D Sveicieni un Puzes visiem zemniekiem !
Kika
K
Ta var notikt tikai idiotu zeme Latvija, kad ta saucamie puveni, zagli, lumpeni, kuri uzskata sevi par politkiem ir iedomajusies, ka Latvijas iedzivotaji ir lupatlasi un idioti, kuri, ka uzsver sis kretins Duklavs neesot gatavi, lai uzzinatu sis idiota Duklava 10 reformu punktus, nu ka vel vairak var pazemot Latvijas iedzivotajus un ipasi tos idiotus, kuri regulari balso par so ZZS samazgu partiju. Vai starp 10 punktiem ir ari kads, piemeram, likums Par eitanaziju?, likums par viendzimumu paru gimenu registresanu, likums Par divvalodibu skolu slegsanu un pareju uz Izglitibas sistemu 100% Latvijas valsts valoda, likumu atcelsanu Par prezidentu privlegijam, par diplomatu izdienas pensijam???
Eva
E
Birgmans ir viltigs komunists, kuram mele darbojas pec pasutijuma, tacu sis debilais idiots Duklavs ir vienkarsi debils un ministra amata vins ir ne jau pec spejam, pec saprata spejam, pec jel kadiem parametriem, kuri butu nepieciesami ministram, bet sis kretins Duklavs Zemkopibas ministra amata ir tikai tapec ka vins ir ZZS zaglu bandas loceklis, ja kas.
Vecais riebīgais puveklis
V
drīz uz elli posīsies. Kopā ar Brigmani, jo vieta tur abiem rezervēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas