Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Dzintars: Prioritātes nav ultimāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Tatad, pilson, Tu nepabeidzi izvirzit sava secinajuma konsekvenci ... vel NA ... vienigai partijai ...paliekot NESAMAITATAI - un secinot no vinu pretinieku satrauktiem un dumjajiem komentariem - mums neatliek nekas cits ka apvienoties visiem ap NA izstradato un jau divu ministru iesakto Latvijas nacionalas republikas/ tagadejas BEZABRENES reanimacijas programmu ! ... Dievs sveti Latviju !
Līdzjutējs
L
NA augsti izglītotais finansists Parādnieks - labākā partijas nezinīšu reklāma.
pilsonis
p
Salašņu impērija ir labs apzīmējums lielajam brālim. Impērijas par laimi izput un pazūd. Daudzām partijām ir ļoti labas programmas, arī Vienotībai. Rubika partija pie katra teikuma pielika - krievs, krieviem. Tas vēlētājam bija par stipru, tāpēc Maskava uztaisīja SC projektu. Vārdos sociāldemokrāti, darbos austrumu baņķieru un biezo lobijs. Pie viena - jo Latvijai sliktāk, jo SC politikai labāk. Dīvaina ir 5.kolonnas ideja, ka mūsu sabiedrotajiem te vajag kaut ko izspiegot. Sabiedrotie parasti ar informāciju dalās. Un pagaidām vienīgā valsts, kura izvirza pretenzijas pret Latvijas valsti, ir zināma. Tātad tās valsts izlūki ir jāuzskata par valstij bīstamiem un iznīcināmiem visiem iespējamiem līdzekļiem. Ja citas valstis to dara pie sevis savas valsts pilsoņu drošības garantēšanai - priecāsimies un atbalstīsim. Mazajā politikā tas ir skaidrs- kā prasām no SC godīgumu, tā ir jāprasa arī no citiem. Vienotība un RP nepilda, ko solīja vēlētājam. Tātad krāpnieku partijas. Par ZZS vispār nav ko runāt. Būtu interesanti uztaisīt aptauju - cik ZZS biedru zina, kas ir ierakstīts to programmā.
labveelis
l
Dzintar, juus nupat zaudeejaat manu balsi naakamajaas veeleesanaas. Ja jau bija tikai divi varianti - vai nu valdību veido Vienotība un partneri akceptē šo prioritāti, vai arī valdību veido Saskaņas centrs un juus tagad pazinjotat, ka Tātad tikpat labi var teikt, ka Vienotība mums izvirzīja ultimātu tad es jums uzdodu jautaajumu - vai no juusu teiktaa jaasecina, ka juus tikpat labi sadarbotos ar Latvijai nelojaalo SC, un ja jaa, kas tad juus par nacionaalistiem?
Varis
V
Dzintars pilnīgi pareizi pateica! Visādi diegabikši ceļ ļembastu ne par ko.
Trollslayer
T
variitim ir ko teikt par teemu vai tikai ljembastu cel?
  • 1
  • 1
latvietis
l
cik stulbi tie nacīši! Viņi domā ar hitlera smadzenēm, savairot tautu lai varētu ja ne kaut kam uzbrukt, tad lai aizstāvētos.
Polis no Latvijas
P
Ja Raivis Dzintars ir tāds nacionāli pārliecināts latvietis, tad kādēļ viņš ir uzsējis ārzemju kaklasaiti un nekaunās braukt ar ārzemju automašīnām, tā vietā lai ap kaklu būtu prievīte un uz Saeimas sēdēm viņš brauktu zirga pajūgā. Tāds plātīzeris vien ir palicis, kas sevi reklamē ar tautiskiem saukļiem.
Dr.xy
D
To : "Polis" no Latvijas. Nie oieprz idiota,jak nie rozumiesz o co chodzi ! Halt die Klappe !
  • 1
  • 0
lol
l
NA kangari - lata slepkavas - smird. Turpmāk mana balss par SC.
kangaram un dubultslepkavam lol
k
kangar, tu jau noslepkavoji PSRS rubli 1992.g. un Latvijas rubli 1993.g. Taatad divas giljotiinas tevi jau gaida :D
  • 1
  • 1
smird tavs melu gjenerators
s
Taa kaa sc arii neuzstaajaas pret eiro, tad, peec tavas logjikas, vinji arii ir kangari un slepkavas. Bet logjika nekad nav bijusi sc agjitbrigaades stipraa puse, vai ne?
  • 3
  • 0
Bāc.
B
Būtu labāk nodarbojušies ar savu ministru tēmām, vispirms, jau ar tieslietām. Lai taču palasa par Saimonu Bodiju Rīgas laikā un nokomentē šo interviju.
Jautājums
J
Kas Dzintaram liek domāt, ka pareizi ir pirmāmkārtām palielināt pabalstu vecākiem, kuri nav strādājuši, un pēc pabalsta (lai arī pagarināta) saņemšanas, saskarsies ar realitāti - nespēju izturēt bērniņu paši? Varbūt būtu jēdzīgāk naudu atvēlēt izglītībai, darbavietu radīšanai un bērnu pieskatīšanas pakalpojumiem? Tādas demogrāfijas programmas veicināšanai, kas jēgpilni sadala atbildību starp ģimeni un valsti par bērna audzināšanu.
atbilde
a
Kaut ko patiesaam veicinaat ir ilgi, gruuti un nepatiikami. Tie, kas izvilka Latviju no kriizes, sanjem tikai bljaavienus un laastus. Toties populisms, iipasi prieksveeleesanu laikaa, celj reitingu un nekas, ka ilgterminjaa neko nedod. Taa riikojas sc ar briivbiljeteem, taa tagad Dzintars ar pabalstiem. Peec balsojuma pr eiro es domaaju, ka NA kljuust par politikjiem. Ar so oficiaali atziistu, ka kljuudiijos - vismaz Dzintars par politikji nav kljuvis.
  • 0
  • 2
demos
d
Dzintaram 100% ir taisniba. Visus pedejos 20. gadus Latvijas valsti kartibu noteica zagli, banditi, idioti godmani, berzini, skels, riekstini, kalvisi, sleseri, krasti......, kuri pienema likumus un noteica kartibu savas privatajas intereses.
Dr Xy.
D
Visus pedejos gadus sis valdibas atbalstija TB.LNNK deputati. Visas bez iznemuma!
  • 1
  • 6
prioritatee 2 jautajumi
p
Nacionaliem butu jacinas par progresivaa nodokla ieviesanu Latvijaa un par uzturesaas atlauju pret ipasumiem partrauksanu. un tikai. Tas butu svetigs darbs Latvijas nakotnei un nenornalas nevienlidzibas samazinasanai valsti, un no taa iegutu daudzas gimenes.
tava prioritaate - 1 jautaajums
t
saac darba laikaa straadat un neiidi, ka citi tavaa vietaa nodokljus nemaksaa. reketa nodevas buus skaidrs signaals - nodokljus maksaa tikai mulkji. gudrie dziivo no citiem atnjemtaa.
  • 0
  • 0
Senais
S
Ienāca prātā - Ja ultimāti ir prioritātes, tad gan slikti.
Dievs, sargi Latviju
D
no negodīgiem žeņām !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jūs bēnus ienīt nodokļu nemaksātāji
j
budžeta un ERS naudas izzadzēji.............u.t.t.t. sadaliet prioritātes, ja neesat čekas apamaksātie Latvijas nogānītāji-izzadzēji, kas uz savu sapņu zemi Krieviju ar sūdainu koku nav aizdzenami.......................pat antonovs un berezovskis muka uz Angliju...................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas