Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

GKR Rīgas domes vēlēšanās startēs kopā ar saskaņiešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tas nebus tik vienkarsi
t
Ameriks saka sis kandidesot un uz balta zirga iejasot Riga, paskatisimies vai pirms tam KNAB vinu nearestes jo tomer noziegums ir pastradats jo Ameriks veselu nedelu neinformeja KNAB par pazudusajiem 600 000 latu bet ta vieta vina cilveki ,,sakartoja,, papirus slepa pieradijumus un tikai pec tam tika informets KNAB. Protams Amerika paligs kas valutas operacijas spekuleja ar Rigas ires naudu nenodos ,,saimnieku,, jo citadi vinam ,,kriska,, bet to ka Ameriks informeja KNAB tikai pec nedelas par noziegumu un pirms tam slepa nozieguma pedas ir pieradits fakts.
Mjā
M
Un tagad klāt vēl rubikieši. Pfu, tu!
dainis
d
nebalsot gkr un sc. ameriks stulbi
Rīgai nav kauna
R
Pretīgie rigas namu afēru dalībnieki
Goods
G
Nu, Ameriks jau ir ievelets, bet naivajiem TP parbēdzējiem - fig s maslom un negoda pilnas vecumdienas :))
mans
m
Ko gan citu varēja gaidīt no Ušakova kabatas partijas ! Ceru, ka rīdzinieki, būs tik saprātīgi , lai nebalsotu vairs par latviešu nīdēju un viņa līdzskrējēju !
Kauns BAŠTIKAM!
K
Nepiedodama ir mācītāja Baštika rīcība, kandidējot Amerika sarakstā. Kam gan viņš kalpo - Dievam vai Rīgai? Kādreiz sprediķī viņš nicinoši izteicās par Latvijas Ceļu, kura sarakstā bija bijušie komunisti. Tagad viņu netraucē nekas.
andis
a
Šitie ne tikai Rīgu izzags, viņi visu Latviju izpakaļos, javiņus laicīgi neapturēs.
Jūsmotājs
J
Startēt- sākt, iesākt, mācies runāt latviski!!!
uzmanibu Ridzinieki!
u
lai nosegtu zaudejumus ko Amerikas radija spekulejot ar Ridzinieku naudu valutas birza piemeram Purvciema namu parvalde jau ir jauna kartiba komunalos maksajumus jasamaksa lidz 1 datumam agrak bija lidz 10 datumam, nepietiek ar to ka Ameriks ir Maskavas un SC pakallaiza vins vel ir zaglis! Lai no sakuma Ameriks atdod Rigai zaudetos 600 000 latus un tad nosauc savu partiju gods kalpot Rigai bet tagad vina partijai labi der nosaukums gods kalpot zagliem!
x
x
Var jau but ka Ameriks grib velsanas iet kopa ar Saskanas Centru, Ameriks tur labi sadziedajies ar Usakovu apzogot Ridziniekus, cilvekiem nepamatoti augstu uzskruveja komunalos maksajumus un ar maksligi izveidojusos ,,parpalikumu,, spekuleja valutas opracijas un rezulatata kaut kur ,,pazuda,, 600 tukstosi latu. Paskatisimies vai KNAB arestes Ameriku par so lietu. Vienu Amerika babu kura Amerika uzdevuma par kukuliem iztirgoja pilsetas dzivoklus Stabinu jau KNAB arsteja. ZAGLI AMERIKU CIETUMA NEVIS RIGAS DOME!
>x
&
Stabiņa klusēs kā kaps, jo citādi.......
  • 2
  • 0
VITAUTS
V
cina par naudinu,tas kartis amerikam ar sc izskatas stiprakas,bet vai ta bus&.......ha
>zelmai
&
Tad tā biji tu, kuru savulaik rādīja TV bučojot Ušakova rociņu!
  • 4
  • 1
zelma
z
man patīk Ušakovs un balsošu par viņu!
  • 3
  • 5
nu,nu...
n
Stiprākas ir Ušakovam, jo par viņu balsos krievi tikai tāpēc, ka viņš ir krievs, Ameriku vērtēs savādāk, un viņam nav ar ko lepoties!
  • 1
  • 1
Labi, ka nu
L
zināsim, par ko nevajag balsot!
aizmirstiet
a
Lai loceklis Ameriks kopā ar locekli Šleseru atmaksā miljonu ko parādā par iepriekšējo partiju,un tad lai veido jaunu locekļu baru...
Uldim
U
Ko Jūs par to sakāt? Lūdzu, Jūsu komentāru!
  • 0
  • 0
redz!
r
Vispirms jāsakārto sava saimniecība!
  • 2
  • 0
Ilma
I
Es arī piekrītu Laurim. Tie, kas iemācījušies apsaukāties, otra nomelnošanā nekad nav bijuši darītāji. Tie ir ar diezgan zemu intelektu. Viņi nekad nerunā par lietu.
Raivo
R
CITĀTS:" Es arī piekrītu Laurim. Tie, kas iemācījušies apsaukāties, otra nomelnošanā nekad nav bijuši darītāji. Tie ir ar diezgan zemu intelektu. BET VIŅI IR AR GODU UN CIEŅU, NEVIS KĀ TU AR SALIEKTU MUGURU
  • 5
  • 5
Vilma
V
Lieta tāda,ka šie kremļa pakalpiņi ved mūs atpakaļ čekistu impērijas apkampienos. Tā ir tā viņu "darīšana",pa ceļam ieraujot nāsīs pa kādam nodokļu taukšķītim,kas lieti noder pie stipendijas,ko izmaksā rubļos.
  • 9
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas