Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Godiņš: Politikā ir pārāk daudz neveiksminieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris
j
Pilnīgi piekrītu Godina kungam
cune
c
Nu tad nosauc sos neveiksminiekus vardos, uzvardos un nelaipo ka tad divkosigs gluna. latviesos ir pretiga rakstura ipasib akau tko runat, but neapmierinatam, bet netikt skaidru valodu, piemeram, ka Ulmanis, Freiberga, Zatlers izlaupa Latvijasj valsti un apzog Latvijas tautu, jo vini ir ka pustosi augoni uz veselas miesas, kuri parazite uz tautas rekina.
alberts
a
Jebkuršs - kas neko nemak iet politika. Pat Zatlers zaudējis kvalifikaciju arī censas but "politikis". Viņam tacu bija iespeja - kvalificeties atkal par arstu.Ka to izdarīja Birks un daudzi citi - pat aktieri un komedianti.
Kaža
K
Dzejā pat neveiksminieku nav, vienkārši nav pašu dzejnieku.
BALTS
B
RECIDĪVISTUS SLEPKAVAS NOZIEDZNIEKUS NESAUC PAR MEVEIEKSMNIEKIEM ! VIŅUS NOŠAUJ !!! UN TIESA BŪS !!! DIEVA UN TAUTAS TIESA BEZ ŽĒLASTĪBAS - MELIEM NEVIENS NETIC UN NEKO NEPIEDOS !!!! NĀVE IR VIŅIEM ALGA KAPS SAMAKSA
edisons
e
Nav tikai neveiksmniekui, bet zaglēni, arī šajā valdībā un partijās, jo iestājas tie, kuriem ir lieli parādi (Sprudž, Kozlovskis u.c,), lai varētu iegūt naudiņu un atdot parādus, vai saņemt atlikumu.
jjj
j
Dombrovskis ir viens no tiem!!!!!
tādus arī nesauc par veiksminiekiem
t
Un ja arī iepriekšējos gados bija veiksminieki politiķi tad izzaga valsti un shēmoja savā labā ,tie nebija savas valsts saimnieki!
Sīmanis
S
Visu cieņu Godiņam, bet nu patiešām tas igauņu paraugs ir piegriezies. Viņi dzīvo tāpat kā jebkurš cits cilvēks. Sabiedrībā kopumā nebūt nav viss tik spoži. Ir slimie, nabagie, ir pamesti lauki, ir alkoholisms un narkomānija. Cilvēki tāpat skaita eiro kā mēs latus. Tikai igauņi mazāk zūdās nekā mēs. Tā tā lielākā atšķirība.
Niks
N
Godiņa k-gs jauc valsti ar privāto biznesu. Veiksme vajadzīga biznesā. Lai godīgi pārvaldītu sev uzticētos valsts līdzekļus nav jābūt veiksminiekam!
jopcik
j
Kā viņš pie latviešu uzvārda ticis? 90. gadu sākumā tika pieņemta norma, ka mainīt var ne tikai vārdu, bet arī uzvārdu, šķiet, ka aldermane tur bija pirkstiņu pielikusi. Tagad daudz SKANĪGU LATVISKU UZVĀRDU...
tā lūk
t
žīdi visu noveļ uz to, ka jūs esat vienkārši neveiksminieki
Suse
S
Kaza 08.11.2011 12:11 Ziņot! mana visdziļākā cieņa Godiņam ! Atceros, ka viņš bija viens no ļoti retajiem kultūras darbiniekiem , kas bija pie MK protesta akcijas laikā pret Neo apcietināšanu. Tiešām viens no retajiem dzejniekiem, kurš vēl savu sirdsapziņu nav apēdis.
Memory
M
Visdziļākā cieņa tiem dzejniekiem/-ēm, dancotājiem, dziedātājiem un gleznotājiem, kas 1988.g. jūnija ar Radošo savienību plēnumu iekustināja ''mēs''/masas ! Tagad paši masu iekustinātāji tādi apjukuši izskatās - , var būt, masas pa nepareizo ceļu kādā nepareizā purvā ieklīdušas? A varbūt saukļa 'Kaut pastalās, bet brīvā Latvijā!' radītāji nemaz paši pastalās nevēlas brīvību baudīt? Sak', ja var Parīzē lapas grābt, tad vajag 'Posche' vai pēdējā izlaiduma Mercedes? Vēsturiskās atmaksas laiks ir pienācis......
  • 1
  • 1
lno
l
Vai Godiņš pats ir veiksminieks?
viņš ir
v
kā zandere un citi apdziedātāji - kur siltāks, tur pielien. ar grendi neko nevarēs sarunāt jo viņa ir augstāka līmeņa vadītāja tips - ne tik daudz pieglaimjama kā ūsainā un kaulainā
  • 2
  • 2
Godiņš
G
Ir krutais veiksminieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas