Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Ījabs: TP aiziešana no politiskās skatuves ir bēdīgs signāls tam, kas notiek Latvijā ar labu gribošiem politiķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-k
K
... IJABAM ATKAL savi SEGVARDI krit pari viltigam lupelem: 'labi griboss politikis' ! ... Kas tas tads? Define savu izpratni par tadu pirms buldure vai propagande nelietibas atmazgasanu!
rex
r
1 "Un ījabs atvēra savu muti un nolādēja dienu, kad viņš bija dzimis. 2 Un ījabs izsaucās un sacīja: 3 "Lai izgaist diena, kurā es piedzimu, un nakts, kas vēstīja: Saņemtais ir zēns [..]" [..] 24 Jo iekāms es vēl savu maizīti ēdu, jau atskan manas nopūtas, un manas vaimanas plūst kā ūdens. [..] 26 Un nu man nav miera, man trūkst elpas, un es nedabūju atpūsties, un bēdas nāk uz bēdām." (Ījaba grāmata, 3. nodaļa.)
Juris
J
Cik tev maksā oligarhi? Labu laiku sekoju līdz tavai aktivitātēm un brīnos ...................
Domātājs
D
Vienīgā cerība tagad paliks pats A.Bērziņš. Vairāk profesionāļu esošā valdībā neredzu. Pēc 4gadiem TP drosi varēs atgriezties vēl ar lielāku profesionalitāti. Ja Zatlers sēdēs saeimā, tad esam pilnīgā mežā.
Domātājs
D
Vienīgā cerība tagad paliks pats A.Bērziņš. Vairāk profesionāļu esošā valdībā neredzu. Pēc 4gadiem TP drosi varēs atgriezties vēl ar lielāku profesionalitāti. Ja Zatlers sēdēs saeimā, tad esam pilnīgā mežā.
Es
E
Ijābs aizmirs tikai uzrakstīt "sev labu gribošiem" , tikai un vienīgi sev labumu gribošiem, jo par valstijau no prihvatizacijas sākuma šiem kungiem bija vien nospļauties.
ko nožēlot
k
cik tai partijai bija jāmaksā par nelikumībām vēlēšanu laikā? varbūt lētāk likvidēties? Bizness un tikai...
ha hahahaaaa! :)
h
kas tas tāds par ijabu? kas viņš ir? vai tiešām gudrs vai arī tikai izglītots? :)) kas šim izglītotam cilvēciņam dod naudu? vai soross? hahahhaaaaa! :)))
Q.
Q
Ījaba politiskā angažētība jau sen nav nekāds jaunums.
pilsonītis
p
"TP bija viena no pirmajām lielajām partijām, kas nāca ar demokrātiskiem, tiesiskiem un eiropeiskiem lozungiem." Lozungi arī tikai palika. Saviem džekiem tika izkārtoti izdevīgi projekti (t.skaitā pārcentība ar šīfera jumtu aizliegšanu un daudzi citi). Tās nav Eiropas tradīcijas. Diemžēl, arī pašā partijā neredzēja demokrātiskas tendences. Ko Šķēle gribēja to panāca un izņemot Pegli neviens pretī nerunāja. TP vairāk patīk demagogi kā Zālāns. Nav ko sērot. Bija mums arī tāds "Saimnieks". Žēl, ka Kalvīša netālredzīgā politika, kas īpaši stimulēja spekulācijas ar nekustamajiem īpašumiem, noveda pie tā, ka daudzi izceļoja. Bez tam neaizmirsīsim, ka TP ir sadējusi kaudzi olu valsts pārvaldes būtiskos posteņos.
Tā jā...
T
Virsrakstā ir pateikts viss - ja labu grib bet nevar izdarīt ir jāaiziet, nav ko nožēlot.
onslavs
o
tā arī nesapratu, kurš ir tas bēdīgais signāls....
neegelu partija
n
taa bija prostituutu partija...gribas vemt ilgi.....
Joprojām
J
brīnos, ka, izlasot rakstu, mūsu bāleliņi sāk nozākāt ...raksta autoru, tā vietā, lai izteiktos par domu, ko viņš izsaka. Šķēle ir kā ļaundabīgais audzējs, kas pārņēmis visu valsti, kas sagrauž arī jauniešu smadzenes, iesakot domāt tikai par naudu, ko var sazagt savās kabatās. Nekad viņa vārdi NEATBILDA darbiem, vien "aizmālēja" mūsu ausis, jo taču ticējām...TP - ir vārdi, kas daudzās paaudzēs uzdzīs šermuļus latviešiem. Žēl, ka Šķēle TO nesaprot un jau sen nav pazudis no Latvijas uz visiem laikiem ar visām sievām un visiem bērniem.
PolsPots
P
Ja nemaldos tas bija Ījaba analītisks raksts Dienā par to, kas TP un līdzīgas oligarhu partijas atšķir no PSRS Komunistiskās partijas! Rakstā autors uzskatāmi pierādīja, ka tādām partijām kā TP nav un nevar būt nākotne. Manuprāt, no tā brīža arī sākusies TP sairšana no iekšpuses. Partija nevar eksistēt, ja visi lēmumi tās iekšienē tiek pieņemti šaurā cilvēku lokā un, obligāti, pēdējais vārds pieder tās īpašniekam, labi, dibinātājam! Tikai TP kārtējo reizi izspēlē savu joku ar Latviju - izvairīsies nomaksāt tiesas piespriesto naudas sodu un mēģinās iefiltrēties citās partijās. Šķēle tautas acīs varētu reabilitēties par sava fenomena sataisītajiem "sūdiem" Latvijā, samaksājot tiesas uzlikto naudas sodu un apsolot vairs nepiedalīties politikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas