Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Inkēns: Vienotība ļoti smalki spīdzina Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ELIZABETEH
E
... drausmiiga bezgaumiiba ... ... tai sievietei krievietei ... pat zeeniem smieklinjs naaca ... bet tas taa ... un veel ... es neesmu Zatlers :))))
bulciņa
b
nabaga mazais Pūķina Aploksnīts
[email protected]
h
Ja grib iet politikā, tad ir jārēķinās ar sekām. Prezidentējot nedaudz sakāpa galvā - tagad jāatvēsinās.
debiliku nacija
d
Tavas laukes smadzenes nav spejigas aptvert, kas so 20 gadu laika ir izdarits lielaks genocids kaa 41. vai 49. gada, tu tik jedz plurkstet un atsaukties uz notikumiem no kuriem nav ne mazagas jegas. Ja tavu vec vec vec vec vec maminu cara Petera zaldati butu izvalejusi, ari to pieminetu. Man nevajag valsti, kas neciena ne savus vecvecakus, ne savus bernus, un nevajag te piesegties ar pseido patriotismu un vel nekautrejas piesaukt austrumu kaiminu. Tu labak sac domat kaa konsolidesies nakosgad, gatavojies, sis notikums jau pie durvim...
debiliku nacija
d
Lasu es sos komentu un domaju - vai vispar Latvija ir cieniga pastavet kaa valsts? Pilnigs infantilims un nespeja paskaitlot paris gajienu uz prieksu. Bet ko var gribet - sahs nekad nav spelets un nav sajegas, ka dazreiz, lai nosargatu karali, karaliene ir jaziedo! Vispirms, jums, dau_n_iem butu jasaprot, ka SC visa sajaa jezgaa tikai iegus, un pec 3 gadiem viniem jau bus kadas 40-45 balsis. Krize Eiropaa bus pilnbriedaa, mes busim nokonsolidejusi pedejas apaksbikses, parads bus jaatdod, bet pensionariem nebus nebus i to grasu ko izmaksat. Te ir kads normali domajos cilveks, kas meginatu izprast videjo pensionaru, kuram boree, ka vins valsti bankrota dzen 2ls pielikuma del, bet taja pasaa laika iegruz kaudzi naudas lotenites? Ko viniem domat? Skatities Dombrovska stulbajaa seja vai tomer ceret, ka varbut SC tomer piemetis un vinam somenes 4 klaipini maizes vairak sanaks? Paskatoties uz sitam latviesu partijam pretigi paliek - mazga savas rebes un nemas taa kaa letas ma_u_kas. Iedotu tam SC 2 ministru postenus un saktu stradat, nee, vajag menesi nemties demonstrejot kurs nu te lielaks patriots, lai gan patiesibaa visiem raada realo stulbi! Man personigi vienalga vai nodoklu maksataju naudu izsaimnieko musu balini vai balini no SC, man svarigi lai ir kaut kada virziba. Jums tik loti patik VL? Iedomajaties Juri Dobeli... iedomajaties, tad, luk, dargie tautiesi, VL ir Juri Dobeli, bet tikai jaunibaa...
lauķe
l
Piekrītu tam, ka tu visā pilnībā atbilsti sava nika apzīmējumam.......Ja jau tev ir svarīga, kā pats izsakies , jebkāda virzība, tad virzīšanas austrumu kaimiņa apkampienos , acīmredzot tevi pilnīgi apmierinās.....tā sacīt, kā 1941. un 1949. g..... Atšķirībā no tevis, debiliķa, es latviešu tautai tādu likteni nenovēlu.....
  • 1
  • 0
mazepa
m
Inkēns kļūdās - Zatlers neuzmetīs pēc budžeta pieņemšnas , viņa mērķis ir Satversmes labošana un tautas vēlēts prezis ....pēc tam , kad viņu ievēlēs - tad ar var uzmest ...ātrāk gan nē ! :)
Sīmanis - Jānim
S
Latvijas likteni izšķīra nevis boļševizētie latviešu strēlnieki, bet gan Vudro Vilsona 14 Miera punkti. Daļa no pazemotajiem un boļševizētajiem latviešiem iesaistījās boļševiku organizētajās zvērībās (Peterss, J.Bērziņš, Mārtiņš Sudrabs un daudzi citi).
!!!
!
НАТО: на границе с Прибалтикой сосредоточены войска
iks
i
Inkēna kungs arī sasmērējies jau pietiekoši, lai nekad vairs necerētu uz cieņu un respektu. Nožēlojams cilvēks, nožēlojama spriedelēšana.
Ja
J
jau par spīdzināšanu, tad V.Zatlers spīdzina Latvijas iedzīvotājus - savus vēlētājus.
Adatiņa
A
Politika ir vienmēr bijusi netīra spēle,bet kāda tā ir tagad, tas vienkārši smieklīgi! Vienotība taču tika atlaista nu ko vēl sagribējās?Grib valdīt atlikušos trīs gadus! Ļoti muļķīgi ir sanācis!
Ja kas
J
Tad arī SC tika atlaists.
  • 1
  • 0
surdo
s
Precīzi - Āboliņa reāli atriebjas Zatleram par Saeimas atlaišanu ... Nesaprotu, cik lieliem ir jābūt idiotiem , lai ievēlētu Vienot;ibu atkal... Laikam vēl jāagaida 20 gadi, kad apmirs pēdējie sociālisma pensionāri - tad Latvijā būs saprātīgi vēlētāji ....
Zatlera fans
Z
Valdi,palasi komentārus ko raksta partijas Vienotība biedri un viņu maksas dricelētāji! Ar tādu pašu '' draudzību un mīlestību'' tev būs jasadzīvo,ja paņemsi viņus koalīcijā!Esi,kā Jānis raksta,latviešu strēlnieks un atšuj šīs biedrības ''pieredzējušos biedrus'',aicini par premjeru Sudrabas kundzi un tā lieta ies!Neaizmirsti,drošiem pieder pasaule!
Moriss Berts
M
Beidzot jūtams žurnālistiski profesionāla, psiholoģiski pamatota, polittehnoloģijas aizkulises pārzinoša autora raksta sākums (Krīgera k-gam bija tikai izpratnes pilns skats no malas par procesu, bet te jau zīmējas cēloņu psiholoģiskais pamatojums): 1. God. Āboltiņas k-dze kā lieliskākā politiķe jau pagājušo pašvaldības vēlēšanu, kad Dombrovskis kļuva par Ministru prezidentu, laikā pauda, ka ar "krieviem" būs jāiet agrāk vai vēlāk politiski izdevīgā momentā, taču toreiz nacionāli noskaņotais Dombrovskis neizturēšot 2 slodzes : ārējo parādu civilizētu kārtošanu un samierināšanos par strādāšanu ar "krieviem" - tāpēc jāgaida. 2. Nedomāju, ka ar Zatleru Vienotībā būtu 40 vietas Saeimā - ne vairāk par 35: atsevišķas lielās un jaunās partijas kopā dabū vairāk, vienīgi ja neapvienojas, lai 5% barjeru pārvarētu. Protams, daļa Zatlera balsu nāca uz V rēķina, pārējās uz ŠRP un ZZS, un tas nu nekādi nevar patikt V vadībai, taču viņi meistarīgi neizrādīja savu "skrobi" un sāka konstruktīvi strādāt - tomēr diplomātiski gudri pieturoties pie citām (vairāk rētingus noturošām shēmām, kur lāsti par nepopulārajiem lēmumiem tiek Zatleram). Nu, ko - politika ir politika (arī diplomātija) un atliek tikai nocelt cepuri augstākā līmeņa sievišķi šarmantās Personības priekšā. 3. Zatlers ir tiešām sācis citu politiku, kas daudziem nav saprotama un kuru ar līdšinējām formulām (kas labi, kas slikti) nevar izrēķināt - te vajadzīga psiholoģijas un sabiedrisko motivāciju un tām sekojošo procesu izpratnes "augstākā matemātika", tāpēc arī tik daudz vulgāru lāstu krīt pār Godātā un gudrā Zatlera k-ga galvu, taču praviešus jau nekad neatzīst, kur nu vēl savā zemē... Ar cieņu un pateicoties Zatlera k-gam par rīcībām procesā un Inkena k-gam par iemesla došanu komentēt situāciju, Morberts
Jānis
J
Zatlers nav puicisks, kā Radio_1 teica kāds politologs. Zatlers ir īsts latvietis. Viņš 4 gadus cieta pazemojumus. Cieta to, ka viņu bīda, rausta, stumda, izsmej pat nicina, izrīkojas kā ar lelli. Kad pazemojumu mērs bija pilns un laiks bija pienācis, viņā nostrādāja latviešu strēlnieka raksturs. Un tagad viņš parāda visiem lablatviešiem, komformistiem, sulaiņiem, līdējiem, kur vēži ziemā dzīvo! Zatlers nav nodevējs! Zatlers ir latvietis!
Jānis>>Sīmanim
J
Ja latvieši 17. gadā nebūtu Ļeņinam palīdzējuši sagraut Krievijas valsti, tāda Latvija, Igaunija, lietuva arī Somija nemaz nebūtu parādījušās pasaules kartē. Mēs būtu pārkrievoti. Un šodiendienas matu skaldīšanas nemaz nebūtu. Mēs stāvētu par Diženo Krievzemi. Cara visdrīzāk vairs nebūtu.
  • 0
  • 0
Sīmanis
S
Arī 1917. gadā daļa latviešu, kas jutās pazemoti, pievienojās boļševikiem un palīdzēja sagraut Krievijas valsti. Pazemotie var būt ļoti bīstami ar savām ekstrēmām izdarībām.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas