Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Izgāzušās labējo partiju sarunas par kopīgu startu Rīgas domes vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Suhail
S
suis-je la seule e0 voir une image d'amour tarife9 plutf4t que de viol dans ce tableau ? en fait rien ici ne m'e9voque un viol, si j'ignorais le titre j'y veirras plutf4t une sce8ne de rupture entre un amant et sa maitresse ou quelque chose de cet ordre.J'ai d'ailleurs lu quelque part que Degas n'appre9ciait pas qu'on rebaptise son tableau ainsi.La mallette tre8s e9claire9e m'intrigue, que signifie-t-elle ?Par contre tout e0 coup il m'apparaeet e9vident que l'homme bloque la porte en s'appuyant dessus et qu'il ne peut donc pas s'agir d'un simple mur
Maskavas trumpis..
M
Usakovs ir izskatigs virietis viemner labi gerbts ja butu Urbanovica treknais gimis SC nekad muza nesavaktu tik daudz balsu, varbut mes varam likt preti Loskutovu? Vins ir krievs loti iespejams ka ta mes dabutu ari krievu balsis Rigas domes velesanas, latviesi noteikti par vinu balsotu Loskutovs ari ir vienmer zolids labi gerbts izskatigs cilveks, pieredze ir stradajis KNAB, Vai ari jamekle gados jauna izskatiga sieviete kas uzdrosinatos staties preti moskalim Usakovam.
balelins >>nazim
b
vel gribu piebilst ka soreiz Rigas pilsetas domes velesanas bus ipasas, kad celsies un ies balsot pat tie kas nekad muza nav balsojusi ka tas bija valodu referenduma! mums latviesiem ir jadod izskiross trieceins Maskavas kandidatam Usakovam!
balelins >>nazim
b
vajag rakstit precizak BIJA SC 118 000 veletaju un it seviski jau Zatlera partija BIJA UN IZCIBEJA 43 000 veletaju! bet Vienotibas 50 000 ir uz vietas, + Nacionala apvieniba + loti iespejams ka 43 000 bijuso Zatlera reformas partijas veletaji. Tatad Nacionalais bloks Vienotiba+ NA var gut izskirosu uzvaru velesanas. Visu noteiks vai Vienotibai izdosies atrast kandidatu, soreiz vecie vezi nederes bus jaatrod kaut kas ipass, kas var staties preti skaistajai Maskavas lakstigalai Usakovam. Es ka latvisko partiju kadidati meginatu meklet sievieti kas ir loti skaista pec izskata un nacioali patriotiski noskanota.
Izvēle jau ir, bet...
I
Ja labējie nevienosies, tad balsošu par Nacionālo apvienību. Ja vienosies - pievilkšu plusiņus arī vairākiem pārējo partiju deputātu kandidātiem.
nazis
n
Taapat jau variantu nebuus. Vienotiiba nekur neliksies. Jo nevar viena Riigaa koaliiciju izveidot, pat, ja par to nobalso visi pie ZRP piesleejushies veeleetaaji. Riigaa Vienotai ir tikai ~50 000 veeleetaaju (peec peedeejo Saiemas veeleeshanu datiem) un ZRP ir ~43 000. Toties SC vienam pasham ir 118000. Taa kaa Vienoiibai ir jau tagad jaarunaa skaidra valoda, ka nekaada koaliicja peec veeleshanaam ar SC nav apsveerta. Ja vinji to tomeer apsver, tad zhurnaalistiem tas ir no vinjiem jaaizvilina, lai tauta netiktu maldinaata. Un faktiski tas tad arii buutu Vienoiibas gals.
Vienotībai nav jāievelk
V
ne solodova zagļi bērziņi birki, ne lindermana drugi raivji valdībā
kas ir labējs????
k
berezovska solodova bērziņš, lindermana raivis???????????????????????
K-K
K
... Par kadiem secinajumiem runaja Zatlers ... kada konteksta ... ????? ... Vai tiesam Vienotibas lideri un Zatlers ir tik varas un tas nesto labumu APMATI, ka izdaris velreiz politisko pasnavibu atstajot veletajos izpratni par iespejamam saistibam ar pretvalstisko SC un jauno Rigas Poda partiju ???? ...NEDOMAJU ... !!!! ... Turaties NA, jums nakotne !!! VIENIEM VAI KOALICIJA AR JAUNAS PAAAUDZES PATRIOTIEM ... IESKAITOT TOS NO KRIEVVALODIGAJIEM !!!!
bet
b
nu ja karam gribās valdīt, bet tajā pašā laikā nedraudzīģie spēki apvienojās
riņķī apkārt
r
Ja Reformu partijas reitingu sabrukšana nav kļuvusi par labu mācību vienam otram Vienotības " politikānim" un, kā ir dzirdēts, zaļajiem utt, tad var jau turpināt flirtēt ar LV vietējiem putinistiem tālāk. :) 20 gadu ilgā LV iekšpolitiskā vēsture precīzi rāda, ka visas tās " latviskās" partijas, kuras ir mēģinājušas flirtēt ar vietējiem putinistiem, ir pašiznīcinājušās. Nesen Urbis atzina par iespējamu sadarbību ar Lindrmaņa - Osipova topošo partiju. . Jeb kura partija, kura sevi līdz šim ir pozicionējusi kā demokrātisku spēku, uzsākot sarunas ar SC, nonāk pozīcijās, kuras ir naidīgas atjaunotajai LR. Šī patiesība ir aksioma bez citiem variantiem.
jā, tā ir aksioma!
j
"latviskie" flirtētāji ar SC ir latviešu nācijas padibenes - kirhenšteinieši, ar vēsturisku kopsaucēju: kangari !
  • 3
  • 1
WWW
W
RP "sabrukshanai" nav pieraadiijumu. Visu negatiivo uzpuush nopirktie medij in uzpirktie "eksperti".
  • 1
  • 2
ja nevienosies zaudēs sc
j
Ja nespēs vienoties V, RP, VL, tad vēlēšanās SC uzvarēs bez problēmām. Kāpēc mazskaitlīgie zaļie un ZZS nevar vienoties, tikai šķeļas, jāmācās noSC!
ja Vienotība neliek cietumā zag'
j
nu tad tāds pats, kāa zaķis, kā birks kā ..............
maška
m
ka tik smuka frizūra un labi jāj, patīk lasīt Pr Dz
>10.24
&
birks+ solodova bērziņš bojārs škele zaglers sondore srājs pauls antonovs kargins goldmans.......ir latviski vai pretvalstiski spēki???????????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas