Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Ja pašvaldību vēlēšanas notiktu šobrīd, 29% pilsoņu balsotu par Saskaņas centru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atnuga
a
Tagad sile būs SC, tāpat kā Rīgas pašvaldībā. Noēdīsies resni kā Depardjē.
JANKA
J
TIE JAU NAV PILSOŅI BET NEKAUNĪGI OKUPANTI /
Володя
В
живы ещё изверги и палачи женщин и детей \
NEKAUŅA
N
MELI UN KRĀPŠANA . SC STRAUJI VIRZĀS VIENĪGI UZ EŠAFOTU .
pūce
p
Tagad es redzu, kam pieder'Diena" - no rīta līdz vakaram un no vakara līdz rītam slavē un reklamē "saskaņiešus". Uzpērkamās dvēseles!
Dr.xy
D
Vagoni...vagoni....vagoni....daudz vagonu......vagonu ir daudz......lopu vagoni...... uz austrumiem brauc....brauc uz austrumiem.....atpakal nebrauks......nekad......nekad.... Okupacijas seku likvidesana,ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem.
parafrāze
p
lidmašīnas, daudz lidmašīnu, utt.
  • 0
  • 2
johny
j
un tu domā, ka uz rietumiem vagoni nebrauca ? , brauca .
  • 0
  • 2
Krišjānis Liepiņš
K
Malači, "Diena"! Neesat pamanījuši, ka pašvaldību vēlēšanas notiks šī gada vasarā :-D
SC
S
PO RUSSKI GOVORITJ BUDEM)
rob
r
Jauki un 71% par latviešu partijām. SC zaudēs Rīgu, tas ir skaidrs.
svf
s
blēņas tie %,kas grib daudzmaz civilizētu dzīvi (bezmaksas transportu bērniem un sakoptu vidi) balsos par SC jo alternatīva ir visu nokonsolidēt jenotu stilā!
  • 3
  • 9
nezaudēs
n
tie atlikušie 71 procents sadalisies pa sīkpartijām no kurām lielākā da'ja netiks pāri 5 % un rezultātā SC būs 50-55% balsu domē
  • 2
  • 1
Unborny
U
Balso vienalga par ko, gala beigās saproti , visi zog! Pie šādiem apstākļiem, kāpēc ne par Saskaņas Centru????? Pasakiet man kāds, ka tā nav!
Tieši tā!
T
SC nevienu latvieti uz rietumiem nav aizdzinis, bet jenoti visus. !
  • 3
  • 8
Vienotības triumfs
V
Realizējot partijas Vienotība kongresa lēmumus, latvijiešu tauta partijas vadībā gūst jaunus izcilus panākumus visās mūsu zemes politiskās, saimnieciskās un kultūras dzīves nozarēs. Mūsu ļaudis vēl ciešāk sakļāvušies ap partiju un rāda augstu radošu aktivitāti cīņā par kongresā norādīto uzdevumu izpildi. Partija ar gandarījumu atzīmē, ka kongresa lēmumi guvuši visas mūsu partijas, visas tautas, draudzīgo Rietumvalstu un partiju, brīvo zemju lielās sadraudzības darbaļaužu, miljoniem kapitālistisko un koloniālo zemju cilvēku pilnīgu piekrišanu un kvēlu atbalstu. Tas arī saprotams, jo partijas kongress, kas iezīmē jaunu posmu konsolidācijas radošajā attīstībā, dziļi izanalizējis mūsdienu starptautisko un iekšējo stāvokli, apbruņojis partiju un visu tautu ar grandiozu plānu tālākai cīņai, pavēris jaunas perspektīvas visu partiju rīcības apvienošanā par darbaļaužu interesēm. Realizējot kongresa lēmumus, tauta partijas Vienotības vadībā gūst jaunus izcilus panākumus visās mūsu zemes politiskās, saimnieciskās un kultūras dzīves nozarēs. Nodokļu maksātāji vēl ciešāk sakļāvušies ap partiju un rāda augstu radošo aktivitāti cīņā par kongresā norādīto uzdevumu izpildi.
dērdzīgais
d
BALSOJIET PAR SASKAŅAS CENTRU. JO ES LATVIETIS - IESPĒJAMS ARĪ BALSOŠU PAR SASKAŅAS CENTRU. JO JA VIENOTIBA NERĪKOS REFERENDUMU PAR VAI PRET EIRO REFERENDUMU, TAD BALSOŠU NE TIKAI PAR S.C. PAŠVALDĪBU VĒLĒŠANĀS, BET ARĪ SAEIMAS VELĒŠANĀS. JO MAN ŠĶIET KA SASKAŅAS CENTRS IR SAIMNIECISKĀKS! VARBŪT KĻŪDOS, BET KAMĒR LATVIJAS PARTIJAS PIE VARAS PRIEKŠ VIENKĀRŠIEM CILVĒKIEM NEKAS NEMAINĀS! BET KATRS BALSO PAR TO KO VĒLAS
mazais letiņš
m
tu laikam arī no kriev-tatāriem.........
  • 1
  • 0
bimbam
b
Ja vēlamies panākt to, ka okupanti un to pēcteči tiek pie šprices, uz priekšu. Nedrīkst tikai aizmirst divus apstākļus un, proti, ka no viņiem būs grūti tikt atkal vaļā. Otrkārt, okupanti ir tādi paši politburlaki, politikāņi utt. kā latvieši paši - vienā CCCP taču dzimuši, dzīvojuši, auguši. To, protams, pagaidām vairāk vai mazāk veikli cenšas nomaskēt tādi tipi kā Ušakovs, taču varu saderēt, ka pēc vēlēšanām, kurās pie šprices Latvijā tiktu Salašnu Kantoris ar latviešu kangaru piedevu, latvieši - protestbalsotāji paši sev kodīs pakaļās par šādu tuvredzību!
  • 8
  • 2
Dundukovs
D
Kādam gan dundukam, idiotam ,mankurtam jābūt latvietim lai balsotu par kremļa filiāli!
@
@
Ja beidzas argumenti, sākas anonīmas lamas. Kādiem argumentiem jābūt, lai balsotu par Briseles Vosiem un Pelšēm "mūsu" valdībā? Ar cik procentiem balsu Vienotība vispār ir ievēlēta, ka pauž visu gribu?
  • 2
  • 7
Atbilde
A
Par Vienotības dundukoviem balso tikai partijas dundukovi. Pieleca?
  • 4
  • 12
Rīgā daudzi latvieši
R
arī balsotu par SC. SC domā par cilvēkiem, lai cik grūti tas nebūtu uz valdības lēmumu un likumu fona. Es - par SC Rīgā pašvaldību vēlēšanās! Saeimas vēlēšanās gan ne.
Erlēns
E
Es arī sliecos uz to pašu pusi, tūlīt jau būs klāt vēlēšanas jālemj savlaicīgi. Nils Ušakovs arī forši organizē kultūras pasākumus un transportu - baigi ērti!
  • 3
  • 12
Okupācija bija okupantu nav?
O
Cauri caurēm strāvo šausmīga masu psiholoģija. 24/7 skandinot par SC uzvaru, tiek panākts tas, ka daļa cilvēku balsi atdos par kreisajiem. Jo cilvēkam ir stulbi ieradumi, balsot par viņuprāt stiprākajiem. Gudra pieeja no SC. Kaut gan novēlu smagu izgāšanos :)
Nesapratu
N
kas to skandina? LNT ir SC, vai SC ir LNT? Izsakies taču skaidrāk!
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas