Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Jautājumu par Viņķeles un Čigānes izslēgšanu vērtēs Vienotības Ētikas komisija (papildināts 21:25)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
чапай
ч
oi......nu ,kur tad bez superspeciālista 444(6666) VISU zinošā idiotiskā komentāra
Debiils
D
Steļčenokam arī viņa ir svarīga, kuru tad vēl vecais āzis aplidos.
Buba
B
Āboltiņa ....Precizēsim, - nevis "vada", bet "izvada", pie tam ( ar kamparzaķu palīdzību) ļoti veiksmigi
Adatiņa
A
Ko gan Āboltiņa saprot no ētikas? Ja saprastu tad veterānus nebūtu apsaukājusi,ja kādu jāizskata ētikas komisijā,tad vispirms sāksim ar Āboltiņu un pēc tam citiem!!!!
coco
c
Sorosa žurkas izmeta no partijas, malači, pareizi darāt!
Āboltiņa -- Vešņakova draudzene
Ā
Tā ir īsta rusofīla padomju vazaņka.
piemeram pat sodienas komentari...
p
Krievu specdienestu trolli dedzigi aprej Aboltinu... bet Usakovu kurs pielava nekartibas Rigas buvvalde ka rezultata gaja bija 54 cilveki...Usakovu neviens nekritize..
Kapec man patik Aboltina?
K
Tie kas rupigak seko politikai bus ieverojusi ka pret Aboltinu un partiju Vienotiba merktiecigi lej zulti slepti vai atklati Krievu specdienesu parraudziba esosas latviesu avizes latviesu valoda raidosie tv un radio. TATAD JA KREMLIM ABOLTINA NEPATIK TAD MAN VINA PATIK.
Tas Kremla baabas jamet ara!
T
Vinkele un Cigane Vienotibas rindas ir kartibas jaucejas tapat ka skandalozais aksts Kaimins Saeima. Ja vini nav Kremla cilveki kas tisi jauc darbu tad katra zina Kremlis tikai pricajas par sadiem mulkiem. ARA NO VIENOTIBAS VINUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kailā patiesība
k
Paklausieties, JA TĀ RUDĀ NELIETE BRISELES SALAŠŅĀM TIK ĻOTI VAJADZĪGA, LAI SAVĀC, TĀ PAT, KĀ GLUPO GRĀMATVEDI, JO MĒS VARAM IZTIKT BEZ VIŅU MELIEM, BILDĒM UN PAT SMAKAS !!!
ŠO salašņu apzagtais
Š
Redz kā glupo mums vairs nerāda, jo tas Briselē tā nobarojies, ka neviena cūka līdzās nestāv .
  • 3
  • 10
PLIKAIS PADOMS
P
Tiešām, KĀDS REGULĀRI UN TĪŠĀM KAITINA CILVĒKUS AR ŠĪS NELIETĪGĀS MAITAS FOTOATTĒLIEM.
  • 2
  • 2
Nils
N
Blja,ds , atkal tā Āboltiņa.....
speciāli Solvitai Ā.
s
Pastāv uzskats, ka alkohols palīdz atbrīvoties no ikdienas problēmām, ļauj justies pacilātiem un jautriem, vairo drosmi un pašapziņu. Viss ir atkarīgs no tā, ko jūs saprotat ar vārdiem „pa retam” un „iedzert”. Neliela alkohola deva jums ļaunu nenodarīs, tā var iepriecināt un pat palīdzēt. Bet, ja tā ir vairāk nekā neliela deva, pie tam regulāri, dzeršana vairs nebūs tik nevainīga, kā jūs to iedomājaties. Alkohols ir psihoaktīva viela, kad dzeršana lielās devās vai pat nedaudz, bet neīstā reizē, var kļūt par iemeslu problēmām, īpaši, ja tas tiek lietots daudz un bieži. Ilgstoša alkohola lietošana izraisa neatgriezeniskas sekas: cilvēka pilnīgu atkarību no alkohola ar personības degradāciju, daudzu orgānu un to sistēmu bojājumus. Riskē ikviens. Ja jūs dzerat, alkohols jūs ietekmē. Ja dzerat nedaudz un reti, risks ir neliels. Bet, jo biežāk un vairāk jūs lietojat alkoholu, jo lielāks kļūst risks. Tāpēc svarīgi sekot saviem dzeršanas ieradumiem: dzert piesardzīgāk! Bet dzīvē ir gadījumi, kad cilvēks pārdozēja savu alkohola robežu un iestājas alkohola reibums, kura pakāpe ir atkarīga no alkohola devas, koncentrācijas, cilvēka individuālās jutības un organisma vispārējā stāvokļa. Alkohola reibumā notiek organisma saindēšanās ar alkohola sadales produktiem (acetaldehīds) un cilvēka pašsajūta pasliktinās: koordinācijas traucējumi; palēninās domāšana; paradās slikta duša un vemšana; paaugstinās asinsspiediens; kuņģa un zarnu trakta gļotādas kairinājums; galvassāpes.(d) nu saprati krch......
una
u
lasies tu stulbā ,,,naida kurinātāja ,,,,uūuuuuu
Dr.xy
D
Si ir pedeja iespeja Vienotibai kaut cik uzlabot savus reitingus.Ja, sis abas babas netiks izmestas no politiskas skatuves ,tad tad Vienotibai nav vairs ko ceret but valdiba. Un tiesi tas pats parejam partijam.Sadas lakatinu tirgones neviena partija,ja ir kaut mazakas pazimes no politiskas kulturas un morales nedrikst pienemt. Protams,ka zalganajiem NATO ienaidniekiem,no Ventspils bunkura der ari sadi politiskie liki.
>> Dr.xy
&
Līķi gan ir vajadzīgi tikai līķiem, tādiem dzimušiem vai ar laiku par tādiem palikušiem.
  • 0
  • 9
agris
a
Kaut kas traks!Drošības komisijas vadītaju kā var gribet izslēgt no partijas?Tā jau ir neuzticības izteikšana valstij!Protams,dažiem nejēgam var rasties jautājums,kā PSRS muitas darbniece,kura atradas čekas pakļautībā,varēja kļūt par to.
Agris agrim
A
Pēc Sarkangalvītes uzcītīgi iznīcinātās likumdošanas būs jāsaskaras arī ar noziegumiem, ne tikai brīnumiem..
  • 2
  • 10

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas