Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +23 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

JL valde Dombrovskim rosina jaunus ministrus nevirzīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāčplēš
l
Tas ģimis bāls un nopūderēts līdz nelabumam, tak izskatās,ka šõ cērmes noēd no iekšienes un noteikti naktīs murgo šausmīgi, tak vai jūs latviešī gribat tādus kretīnus pie varas,ne par vienu, visus pasūtīt uz eiropas daiktu.
lāčplēš
l
šī uguns matainā sieviete izskatās, ka no pašas elles nākusi, noteikti ir kaut kāda lezbveidīgā būtne un tādu par Latvijas valsts prezidenti būtu absolūtā katastrofa.Visa tā "vienotība" ir viena liela eirocaurumā līdēju sabiedrība un pezdurastu kopojums.
Janis
J
Vislabak tas ministrijas vispar likvidet!
Ainaram
A
Tapec , ka 'Aboltina bija slikta ministre! Un juriste tikai vispaar nekaada1
Sorķīrā močītājs
S
Nu i pareizi,tāpat bandīti TaukPurni un ZZS nepiekritīs virzīt viņiem nevēlamu kandidātu
Pipo
P
Pašai bestijai jau nav jāpiņķerējās pa divām ministrijām, tāpēc dod gudrus padomus.
skumji
s
Dienas komentāru vērtēšanas sistēma ir unikāla. Tur apakšā ir kāda fantastiska formula. Kā vajag. Dažreiz iznāk, ka 5+1=10, dažreiz, ka 5+5 = 2 u.t.t. Formulas ideja ir dot tādu politisko vērtējumu, kā nepieciešams, nevis kā vērtē lasītājs. Pricipā jau par šito varētu arī kādu lietu ierosināt, kā par krāpšanu. Tas sen jau prasās. Laimi ar krāpšanos un JL metodēm nesasniegsi. Skats visu revolūciju piemērus. No tādām metodēm un revolūcijām paliek tikai vēl sliktāk.
skumji
s
Premjers marionete. Agrāk raustīja SVF ar sviedriem, tagad vēl piedevām politbirojs, drīz visi kam nav slinkums. Lelle.
twirtis
t
Sis pazinojums izklausas ta: Mums ari nava nekadas dalas par Dombrovska valdibu. Mes tikai iesakam ka labak rikoties. Vispar, varbut pirms velesanam valdiba ka taada ir janonem, lai nebutu ko lamat
Ainars
A
Kapec Aboltina neiet par Tieslietu ministri ?
Pareizi
P
Parlamentārie sekretāri var darīt darbu un premjeram nav jābojā nervi , lai Saeima nobalsotu. Redzams, ka AŠ kvadrātā visu torpedē , jo sliktāk valdībai, jo apmierinātāki oligarhi. Oligarhiem nekas nav svēts, valdības darbs arī nav vajadzīgs.
J
Pareizi, jo ministru kandidātu virzīšana ir tikai tāda ākstīšanās, tāpēc ka oligarhu partijas, tagad AŠ kvadrātā, visu torpedē un ņirdz, ka nekas neiet uz priekšu. Oligarhu partijas jau nedarbojas valsts interesēs, tās eksperimentē uz premjera pacietību. Murgu partijas, tā spēlēties ar valsti.
jaa
j
Pareizi!
laine
l
Jānis 20:02 Likums neatļauj par ministriem izlemt premjeram, tā Saeimas kompetence! ------------------------------------------------ ------------------------ Ha-ha! Saeimas kompetence ir izteikt savu attieksmi pret izvirzītajiem ministru kandidātiem! To viņi jau tagad (aizkulisēs) aktīvi dara. Un LAI dara!
luks
l
Pat ļoti LOĢISKI - citādi TREKNAIS mūlāps Š leserss ar savu masturbēšanu- ies/neies par ministru uztaisīja sev tikai BEZMAKSAS reklāmu, lai STULBAIS latvietis iet mīzdams balsot par TREKNAJIEM purniem , kas jau 10 + gadus bijuši VALDĪBĀ ... šķēle 3 x bija premejers, lielākā CŪKA - 2 x un icik Godmann ar 2 x ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas