Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ķekavas novada domē vietu varētu zaudēt Rihards Gorkšs un Dace Cīrule

Pēc atkārtotām vēlēšanām 785.vēlēšanu iecirknī vietu Ķekavas novada domē varētu zaudēt Vienotības, politisko partiju Izaugsme un Latvijas attīstībai kopīgā saraksta deputāts Rihards Gorkšs un Latvijas Zemnieku savienības deputāte Dace Cīrule, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas provizoriskie dati par vēlēšanu rezultātiem 785.vēlēšanu iecirknī.

Provizoriskie vēlēšanu rezultāti liecina, ka Gorkša vietā Ķekavas novada domē no Vienotības, politisko partiju Izaugsme un Latvijas attīstībai kopīgā saraksta tiks ievēlēts bijušā domes sasaukuma deputāts Juris Jerums, taču Cīrules vietā par deputāti tika ievēlēta Jaunās konservatīvās partijas saraksta pārstāve, Pļavniekkalna sākumskolas direktora vietniece Dzintra Medne.

Jau ziņots, ka Centrālās vēlēšanu komisijas provizoriskie dati par atkārtotām vēlēšanām Ķekavas novada 785.vēlēšanu iecirknī liecina, ka Jaunā konservatīvā partija (JKP) novada domē atņēmusi vienu vietu Latvijas Zemnieku savienībai (LZS).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas