Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Koalīcija trīs dienām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
ZZS nav partija bet nopirktu cilvēku biedrība! Palabo!
zuze
z
Elksniņam eklērs galvā, tāpēc rakstels tāds samocīts.
Elksniņš ir čalis no Daugavpils
E
Uzvārds tikai tāds latvisks, bet saturs noteikti nē! Kad mācijās policijas akadēmijā, tad, atnākot no prakstes ceļu policijā, izrādījās, ka ir bijis "labākais pelnītājs", vismaz to varēja dzirdēt no paša lielīšanās, tā, ka šis zelis nemaz nav tik "godprātīgs", kā pats vēlētos domāt!
komentētājs
k
būtu laikam tev džekiņ jāuzraksta iesniegums par to :) savādāk tāds līdzdalībnieks izskaties ;)
  • 3
  • 5
scorpio
s
šo neandertālieti un kangaru Elksniņu nemaz nelasu, dzirdēju jau tās ''pērles'' pa TV
skaitļi nemelo
s
10.Saeimas vēlēšanu rezultāti: Politisko partiju apvienība „Saskaņas Centrs” - 251400 „PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” - 13847 Krievu etniskās partijas kopā - 265247 11.Saeimas vēlēšanu rezultāti: Politisko partiju apvienība „Saskaņas Centrs” - 259930 „PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” - 7109 Krievu etniskās partijas kopā - 267039, jeb pieaugums par 1792 balsīm Skaitļi nemalo. Papildus 1792 balsis NAV "vislielākais atbalsts" 11.Saeimā salīdzinot ar 10.Saeimu.
re
r
Nu kaut kaa taa! Cerams, prezidents arii to redz un saprot.
beta
b
Ļoti ceru, ka jaunajam valsts prezidentam pietiks prāta valdības koalīcijas veidošanu uzticēt Urbanovičam. Un Elksniņš tad piepūstiem vaigiem varēs viņam palīdzēt, ne tukši muldēt...
Vidzemniece
V
SC visu laiku kladzina, ka viņi ir šo vēlēšanu uzvarētāji. Tad kāpēc viņi paši neuzņemas iniciatīvu veidot koalīciju? Kur ta palika 2 premjeru kandidāti?
nu bet,
n
viniem ir 30 procenti - tie nav nekadi uzvaretaji!
  • 0
  • 0
vairis
v
vai tad maz 3 dienas pagāja? liekas ka mazāk. notiek karš par krēsliem, un tāds ka akmens uz akmens nepaliks:) valsts un iedzivotāji te sen nevienu neinteresē:)
He he...> Vairis
H
valsts un iedzivotāji te sen nevienu neinteresē:) Viedi vārdi! Tieši pievērsties saimnieciskiem jautājumiem Vienotības jenotiem nav izdevīgi... he he... jo viņu ārzemju saimnieki te negrib neko attīstīt, tāpēc labāk viņi pieņem lēto darbaspēku ārpus Latvijas un jau 300 t. letiņu vairs nav mājās.... hi hi... Visa tā rezultātā Vienotības jenoti sagrūž ar pierēm kopā plikos letiņus ar krievēniem, bet paši pa to laiku šņakarē pa sili...ha ha... Skaldi un valdi ir Vienotības galvenais princips (tieši kā to darīja arī stļina tētuks padomijā). kur esam tālāk tikuši.... hi hi...
  • 3
  • 8
iVecis
i
Atliek atcerēties šo aprobežoto demagogu priekšvēlēsanu diskusijās, lai saprastu, ka nav vērts ko argumentēt!
iVecis
i
visi mēs kom partiju dalībnieku bērni ;) arī tu
  • 4
  • 2
paklau
p
Elksniņ, bērniņ, kā tu ar Rubiku vienā sarakstā gadījies? Viņš bija gatavs tavus senčus noslaktēt, ja tie Latvijai neatkarību prasīs. Jeb tu no latvju čekistu koka internacionālistu atzara cēlies esi?
To jenotu Paklau 10:01
T
Beidz jaukt divas lietas! Šobrīd iet runa par SC ievēlētiem deputātiem un viņu vēlētājiem. Tie ir Latvijas Republikas pilsoņi - gan deputāti, gan vēlētāji (krievi, baltkrievi, ukraiņi, latvieši,ebreji... u.t.t.). Un viņu tiesības dzīvot Latvijā un arī būt Valdībā nav saistāmas ar okupāciju. Otra daļa ir nepilsoņi un citu valstu pilsoņi, kas gan ir Latvijas problēma, taču ne vēlēšanu sakarā!
  • 4
  • 9
jautājiens
j
Vai tas uzvārds Elksniņš ir īstais viņa uzvārds?
  • 6
  • 2
Heracleum
H
Būtībā visa šī vienošanās ir plašu un abstraktu jēdzienu kompilācija, cenšoties tajā ietvert jebko, kas varētu "uzpirkt" sabiedrisko domu. ____________________ Šķiet, ka šis teikums (ja nomainām vārdu vienošanās pret partijas programma ) visprecīzāk raksturo SC pozīciju – precīzāk SC programmu noraksturot nav iespējams.
He he...
H
Pareizi, tieši vēlēšanās Vienotības jenoti dabūja pa kāju un tagad to smirdošo jenotu uz pusi mazāk parlamentā.... he he... bet rižā - vecā beka vēl izrādās kā liela siles saimniece un tauko dumrovski rausta kā tādu lupatu lelli , lai pati ierāptos zaeimas spīķera amatā.... hi hi... būs stipri rēcīgi, ja veči zaeimā nolems aizklātā balsošanā šito rižo uzpūtīgo un negausīgo zosi izbalsos.... ha ha...
minka
m
...neesi vēl aizrijies visos medijos iešpļaujot savu indi!
  • 7
  • 4
Dzens
D
Skābās vīnogas.
Kārlis
K
Bērnu dārza smilšu kaste, tā vietā, lai nopietni ļaudis sanāktu kopā un vienotos par savas valsts izvešanu uz attīstības ceļa! Fui!
saistošā aritmētika > Kārlis
s
... a kurš tev teica, ka viņu mērķis ir kautkādas valsts izvešana uz kautkāda ceļa ? ... vai uz tā, kas latvijas ceļš ? ... tas jau vienreiz bija - pietiek ... Vai uz kautkāda ceļa ārā no kautkādas krīzes ? Lai izietu uz pareizā ceļa ... pat sēņojot, apmaldījušamies būtot, ir jāgrib tas izdarīt un jāzin uz kuru pusi gribēt ... :) ... tad, kad zin un sajēdz puses, tad ir arī cik necik jādara ... vismaz jāmēģina ... A šitie ... ir nopietni ļaudis ... smaidus neredz ... un zina ar', ko grib, taču funktieris ir galīgi ne uz to pusi, kur tev, man, sabiedrībai, tautai un valstij ...
  • 5
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas