Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kopā ejot, cer kļūt stiprāki

Izveidot pirms Saeimas vēlēšanām liberālu, modernu, uz Rietumu vērtībām orientētu politisko spēku apvienību. Ar tādu mērķi Latvijas attīstībai sestdien kongresā nolēma startēt vēlēšanās kopā ar partiju Kustība Par! un partiju Izaugsme – arī tā sestdien savā kongresā atbalstīja iekļaušanos šajā apvienībā.

Top komentāri

reklāma
r
O, Pūce! Labs džeks. Visiem zagļiem iepriekš bijis par obšaka turētāju, tātad zagļi Pūcem uzticas. Un ja zagļi Pūcem uzticas, mums ar viņam jāuzticas. Zags protams, bet vismaz padalīsies ar pareizajiem pacaniem.
stambulistu kopisti
s
Šitie kopā maršētāji kopā var maršēt tikai praidā. Nolādētie Latvijas ienaidnieki!
Margarēta
M
Ja partija patiešām ir reāla politiska partija, kaut arī jauna un vēl maza un mazietekmīga, nevis kaut kāds grupējums, kas laužas uz Saeimu, tad tai būtībā nav politiski izdevīgi ar kādu apvienoties, īstai partijai gandrīz zaudējums vēlēšanās ir izdevīgs, jo nedraud saplūšana ar kādu citu un izšķīšana. Piemērs, ir Konservatīvie. Viņi neapvienojās, saglabājās, auga un izauga par nopietnu politisko spēku ar ļoti labām izredzēm. Tāds Par... nu, viņš izšķīdīs neatkarīgi no tā, vai ierāpos knapi Saeimā ar pāris saviem deputātiem kaut kādas apvienības sastāvā vai netiks Saeimā vispār. Varbūt vēl saņemsies nākamajā gadā Eiropas Parlamenta vēlēšanās, lai gan es neieteiktu, nespēju iedomāties glupo nosaukumu PAR tulkotu citās valodās. Nespēja izvēlēties nosaukumu tālredzīgi arī liecina, ka paši autori tā īsti nekādas tāles savam veidojumam neredz.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas