Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

KPV LV līderu nesaskaņas: Kaimiņš saņēmis ierakstu, kurā Gobzems viņu aprunā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
velone
v
Bābu kari...
Ņils
Ņ
tas mans darbs-es to ierakstīju.............
visu
v
visu laiku izceļ KPV lv strīdus, bet neviens slitks vārds nav bijis par vienotību un tās klonu partijām. Vai tiešām visu mums nosaka jeņķžīdi un ar sev pakļauto jenotību un attīstībai/pret?
jēnķžīds
j
nē, nē-ko jūs: Jums visu nosaka krievjevreji..Jums visas bankas krievjevreju rokas, jums visus īpašumus izpirkuši krievjevreji.......
  • 2
  • 0
klaču tante
k
Taa kaa tadas baabas taa prese. Ajj ajj, aprunaa... Vajj vajj, ko sliktu aiz muguras pateica! Ne taa paskatiijaas... smilskastee formiites atneema... Un it kaa solids izdevums Diena skaitaas.
  • 1
  • 2
preses mīluļi
p
Tiesi taa. no JKP biedri iet prom rindaa. Dazus pat Bordaans vinpersoniski met araa... par to visi klusee!!! Seit partijas galvenais varonis reaali apmet kazoku uz otru pusi, partija neizpratnee, bet tas svariigaks presei kaa valdiibas pirmie darbi!
  • 2
  • 2
,
,
Tev nu gan ir īsa atmiņa. Kad Vienotībā valdīja kašķi un intrigas, lasījām par to katru dienu. Acīmredzot tagad Vienotība kļuvusi vienotāka, vairs nekašķējas. Nu, daudz jau tur arī nebija palicis. Niķīgie acīmredzot aizgāja paši uz citām partijām. pašu šerpāko izmeta (solvitu).
  • 1
  • 0
Ilona Kulda
I
Šovs šajā partijā turpinās arī pēc valdības izveidošanas
IDIOTU TAUTA
I
Palsasot kometarus- jus te tiesaam idiotu tauta. Kaimins nodod savus veletajus, apmet kazoku pilniibaa uz otru pusi- balso par visu laiku sludinatajiem ienaidniekiem, valasts izzadzejiem Vienotiibu, bet juus te rakstat, ka Gobzems nodeveejs. Tiesaam idioti, kas pat nepadomaa talaak par savu naidpilno degumngalu. Nozeelojami.
:)
:
"Idiotu tauta" ir tā, kas nevēlas kremļa aģentus valdībā, kurus Gobzems taisījās tur ievilkt? Idioti un nelieši esat jūs- maskētie rašisti!
  • 8
  • 2
>IDIOTU TAUTA
&
Kā zini ka Gobzemes nezog? Tu nekā nezini-tikai pļurksti te..Tad jau tu ar viens no tiem idiotiem......
  • 9
  • 1
Tereza Mendoza
T
Latviešiem ir pienākuši lieliski laiki: tautu katru dienu iepriecina taukmīļu sadzemdētā "6.oktobra paaudze", kura pamatā sastāv no dauniem, pederastiem, šarlatāniem, gobzemblēžiem. Viņi tagad savā starpā viens otru slavē, kas tik ļoti patīk latviešiem. Latvietim vislielākais gardums ir savstarpējā rīvēšanās. Ne reti pat lielāks gardums par zagšanu un sava stulbuma publiskošanu. Tagad latviešiem ir labi, jo katru dienu smird latviska smaka Daugavas krastos.
kad satiekas lumpeni un menti
k
Lai dies nogrābstās, kas pa līmeni valsts parlamentā. Bet ko var gribēt no Gobzemes lumpeniem vai mentu, spiedžu un pārplaukušu dziedātāju partijas. Bija jau tas jāparedz. KPV ir vienlaikus pozīcijā un opozīcijā, par ministriem izvirzījuši kaut kādus atkritumus. Bordānelim galvenais ir aizvākt Straumi, bija plāns novākt malā Rinkēviču (Potāvos saimniekiem un Meroni laikam nav ērts), bordānistu intelektuālais smagsvars beitnerem le galla (apzināti ar mazajiem) atklāti pauž simpātijas Orbānam un Saeimas tribīnē atvērtām acīm skaļi sapņo par mediju brīvības ierobežošanu. Un tas vēl ir tikai sākums. Jurāsa vietā nāks cita pārplaukusi dziedātāja Akurātere. Bet izglītības un zinātnes ministre ir kaut kāda dīvaina čangaļu valodas pētniece, kuras galvenā prioritāte: šķelt Latvijas sabiedrību, stiprinot Latgalē atsevišķas sabiedrības veidošanos un ieviešot atšķirīgu rakstību. Urrā, biedri! Uz priekšu, uz jaunu kataloniju tepat Latvijā!
Fui
F
Nu gan,tajā KPV partijā rejās vēl trakāk kā suņu audzētavā.
Miks
M
Neesmu šīs partijas vēlētājs, nejūsmoju arī par Kaimiņu, bet nu Gobzems... trūkst vārdu. Ja šādi varēja grūst dunci mugurā savam partijas biedram (jau decembrī!), kādu tad premjeru no šāda tipa (kā saka franči-reģiskas) mēs visi būtu ieguvuši? Strīķei žetons par to salīdzinājumu ar oligarha iedētu olu! Es pat teiktu - sapuvušu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas