Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Krauklis: Vidzemes partija netiek veidota, lai atbrīvotos no TP zīmola

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vidzemnieks
v
Negribu, lai tādi mani pārstāv! Dievs pasargā, un vēl Krauklis!
Protams,ne!
P
Vidzemes partija tiek veidota,lai Krauklis atkal būtu pie siles!
Robins Huds
R
Trojas zirgs ar Vidzemes vārdu ,tur taču atkal naudas maisi lien , viņi grib ieņemt Zatlera aizsargmūri viņu neitralizēt un atvērt atkal vārtus oligarhiem. Palasiet viņu deklarācijas un domājiet par ko balsosiet.
Harijs
H
Smiekli nāk, ko tik "taukmūļi"neizdomā lai vēl kaut brītiņu būtu blicē... Nu "Bumerangs" tāpat kā Krauklis ssen vairs nerullē un nav topā!!!
jampadracis
j
Izbijis bundzenieks sāk dūdot!
ziv3
z
Kaut kā smird pēs andra un aināra. Fūūūūuūuūūu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kraukļskeptiķis
k
Atkal tas ķērcējs grib piekļūt pie siles! Vispirms nolaida Valku salīdzinājumā ar Valgu, un tad kopā ar finanšu ģēniju, attīstības garantu kretīnu krusttēva aizsegā arī visu Latviju! Tādam nav vietas politikā!
pfff
p
Reģioni vajadzīgi tik tālu lai tos kā aunus izmantotu balsošanai
Pelēkais Vilks
P
Reģioni jāattīsta, lai gatavotos jaunai Valsts Prezidenta ievēlēšanas kārtībai (sk. Igaunijas vai Somijas zistēmu) un gūtu ietekmi tur. TP ir klasiski taktiķi, kas pēc pozīcijas "sadir$anas" atstāj nelielu arjergardu ar uzdevumu panākt, lai pārējie padotie āpši (t.sk. no citām saistītām pārtijām) turpinātu turēt pozīcijas "līdz nāvei" kamēr kodols evakuē sevi un savus resursus uz jaunām pozīcijām. Stratēģijas elements krūmiņu, liepniexu un bendixu izlolotajā un izslavētajā Puķu Ansī, iespējams ir daudzkārt mazāks ne vien par Puķu Anša taktiski veiksmīgi uzmesto D.Ģēģeri, bet tuvāks Zasulauka bomža vai puzes deģenerāta stratēģiskajai izpratnei..
  • 0
  • 0
...
.
viss jau ar to Vidzemes partiju būtu labi un tiešām priecātos, ja kāds politiku veidotu pietuvinātu cilvēku dzīvei reģionos nevis tikai Rīgā, bet es kā vidzemnieks no Cēsīm īsti neticu tam, ka šī partija nelobēs tikai Valmieras intereses. Reģionā ir arī citas pilsētas un tās nepārtraukti zaudē cīņā par jebkādām funkcijām un līdzekļiem tikai tāpēc, ka iestādēs ir spēcīgas Valmieras lobijs. un ir bail, ka tie vīri tikai saplēsīsies savā starpā nevis kā viens vesels stāvēs pret dumjiem lēmumiem, kādi bija, piemēram, dotāciju un reisu samazināšana reģionu sabiedriskajam transportam (kur uzņēmēji ir nevis valsts vai Rīgā, bet reģionos bāzēti uzņēmumi - un tā tam ir jābūt arī turpmāk), slimnīcu un medicīnas sistēmas čakarēšana (paskatieties uz mazo Līgatnes novadu, kam idejas vārdā nākas uzturēt vienu no retajām sanatorijām valstī), dīvaini lēmumi par arodskolām, sporta skolām un citu interešu izglītību utt.
lauķe
l
Kā nav kauna šim ķērcošajam putnam ar savas sektas nosaukumu apķēzīt vidzemniekus......
Ezis
E
Bet TP Tu taču par to visu baigi cīnījies un daudz ko panāci! Kas biedram noticis?? Slikti palika no TP??
Berta
B
V. Krauklis tiešām domā, ka tauta neatceras, kuri ir bijuši Tautas partijā? Šiem cilvēkiem nav vispār vietas politikā, lai arī kādu viņi to nosaukumu piekabinātu savai šaikai! Vents Armands Krauklis - pirmais no šakāļiem, kurš ar putām uz lūpām saeimā aizstāvēja jebkuru Šķēles vai cita TP šakāļa ideju un kombināciju, kā atkal un atkal apzagt valsti. Paldies par kūkām, bet ar Jums viss skaidrs tāpat kā tajā Krilova fabulā: "Lai kā jūs nesasēstos, nekādi muzikanti no jums nesanāks!"
scorpio
s
Kraukli, vai tiešām esi tik stulbs, ka domā tev vēl kāds tic ?!
Veca patiesība > Albergs
V
Vieplī atspoguļojas dvēsele un prāts.
Albergs
A
Ar tādu ģīmi nav jāštuko par partijām, bet tikai uz viepļu konkursu. Tur ir cerība iegūt labu vērtējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas