Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Krīgalis: Darbam Saeimā mani rekomendē Zvejsalnieks un Mucenieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Geraldine
G
Thanky Thanky for all this good infromiaotn!
Saule
S
Kaut kas tāds var notikt tikai Latvijā: cilvēks iet politikā, lai ieviestu progresīvo IIN, bet pats atdzīstas, ka nemaksā nodokļus! Viņš zinot uzņēmumus, kuri nemaksā nodokļus, jo nevar savādāk samaksāt algas, bet taisās ieviest progresīvo IIN, kuru būs jāmaksā acīmredzot "kaut kādiem citiem godīgajiem uzņēmumiem", kuru darbiniekiem būs tik lielas algas, lai šo nodokli maksātu! Viņam zināmos uzņēmumos acīmredzot oficiāli maksā tikai minimālo algu. Nodokļu maksātāju valdes priekšsēdētājs intervijā atdzīstas, ka nemaksā nodokļus, balotēsies uzs Saeimu un domā, ka Latvijā nav neviena uzņēmēja, kurš pilnībā maksātu nodokļus! Tikai mūsu valstī šādi cilvēki nonāk Saeimā! Pirms prasīt no godīgajiem nodokļu maksātajiem progresīvo IIN, pašam ir jāsamaksā jau esošais nodoklis godīgi un jāiekasē vismaz 80% no visiem nodokļu maksātajiem. Tikai tad var skatīties vai vēl vajag naudiņu! Un pirms kaunināt lielo algu saņēmējus (šeit es domāju privātajās kompānijās), ir jākaunina aplokšņu algu saņēmēji. Jo māsiņām un skolotājiem algas nevar samaksāt nevis tapēc, ka nav progresīvais IIN, bet tapēc, ka lielākā daļa saņem algas aploksnēs!
Cienījamā Saule
C
Tipiska labēja domāšana! Vai tu vari iedomāties, ka lai kāds strādnieks saņemtu UZ ROKAS 500 Ls nodokļos jāsamaksā vēl 400 Ls. Visā Eiropā 1000 eiro ir tas slieksnis, no kura maksā tikai sociālo apdrošināšanu. Nodokļiem ir jābūt 1. Vienkārši aprēķināmiem 2. Nodokļu maksātājam skaidri jāredz kur tiek izmantots katrs nodokļu veids un 3. Nodokļiem jābūt saprātīgiem, samaksājamiem. Mūsu ekonomika nav konkurētspējīga starptautiski tikai tāpēc, ka mums ir nenormāli darbaspēka nodokļi. Turklāt praktiski jau no pirmā algas lata. Kādu variantu tu izvēlēsies, kad tev jāpērk pārtika, jāapmaksā dzīvoklis un valstij nodoklis, bet visam nepietiek? 100% visi (arī tu, kas droši vien labi nopelni, nav jāskaita santīmi mēneša vidū) samaksās par dzīvokli un pārtiku un nemaksās nodokļus. Tāpēc nodokļiem ir jābūt samaksājamiem! Un kaunināt aplokšņu algu saņēmējus varēsi tad, kad darba cilvēkam uz ROKĀM paliks pietiekami naudas lai nebūtu jāubago. Un tie mūsdienās ir 400-500 Ls, un taisnīgi no valsts puses būtu par šādu algu prasīt nevis 400, bet 100-150 Ls nodokļos. Un cilvēki arī labprāt maksātu. Neviens nedibina uzņēmumus, ar mērķi nemaksāt nodokļus. Arī strādnieki prasītu no darba devējiem to darīt, ja būtu saprātīgi nodokļi. Savādāk šobrīd visu ekonomikas smagumu velk vairākums tautas, kas patiesībā nav vainīgi pie krīzes. Savukārt politekonomiskā elite nepiedalās. Progresīvais nodoklis taisnīgi sadalītu atbildību. Nav nemaz žēl, ka ministram būtu alga pat 4000, tikai lai 2000 viņš nomaksā nodokļos. Tāpēc ka viņam uz rokas vienalga paliks vēl 2000. Vai tad viņam vairāk jāēd, kā strādniekam kurš saņem 500Ls? Diez vai. Nu nenopirks sievai jaunu ūdeļādas kažoku, lieku reizi neaizbrauks uz Kanāriju salām, pāris gadus pacietīsies ar veco plazmas televizoru... Toties cilvēkiem paliekot vairāk naudas uz rokas, samazināsies komunālie parādi, palielināsies apgrozījums veikalos, augs iekšējais patēriņš, mazināsies sociālā spriedze u.t.t. Vēl varēja kāda partija solīt un ieviest pārtikai 5% PVN, kā ''bagātajā'' Vācijā.
  • 0
  • 0
Normunds Ozoliņš
N
...Nedaudz skumji...varbūt nevajadzēja izvirzīt savu kandidatūru(?)...
Maijai.
M
...un nebaidās pateikt patiesību....Par tādiem ir jābalso un LSDSP.
Vecmāmiņa.
V
Jā...smuks gan ir Aigars un pie tam vēl jauns un gudrs.Es balsošu par LSDSP.
Lelde.
L
Es arī balsošu tikai par LSDSP un Aigaru Krīgali.
Maija
M
Izskatās godīgs cilvēks un galvenais-nav oligarhs
Domājošais.
D
Es lasu partiju 11.Saeimas vēlēšanu programmas un nevaru izlemt par ko balsot..Izlasot Aigara Krīgaļa interviju,es balsoju par LSDSP un Aigaru Krīgali-gados jaunu un perspektivu politiķi.
Jānis.
J
Es balsošu par LSDSP ,jo viņu programmair vienkārši kolosāla.Vēlu veiksmi Aigaram.
Vidzemniece
V
Mēs Tevi,Aigar zinām kā godīgu un atsaucīgu cilvēku.Mēs balsosim par LSDSP un Aigaru Krīgali.Saeimā ir jāienāk jaunajiem politiķiem.
Latgalietis
L
Es un mans ciems balsos Par LSDSP,domājot par Tevi,jo Latgales sarakstā Tevis nav.Tu esi gados jauns,perspektīvs un gudrs politiķisNebaidījies visai Latvijai teikt patiesību.Lai Tev veicas vēlēšanās
dino
d
Es par Aigaru! Agars Vidzemei un Latvijai!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas