Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Kristovskis: dalība ES ir stimulējusi Latvijas izaugsmi un modernizāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ASV prezidents
A
par kadu modernizaciju vinsh runa. vai par savu. es nupat biju Latvija un viss izskatas vel briesmigak neka bija . nu common . nevajag Latvieshu tautai te miglu pust liekuli
Ivans
I
Krievu laikos to neredzēju, tagad no Īrijas vai kā to redzu. Paldies es ES saku!
ekharts
e
..kā arī stimulējusi 80% iedz;ivotāju slīgšanu nabadzībā un parādos.
atbilde
a
Bet īstā aizbrukšana uz nebūtību, būt tad, kad pie varas nāks Bifštekas Jānis
Ieva
I
Kas tik neaug....un nemodernizējas (īpaši, ja paskatās visas daudzās "modernizēties" definīcijas), tikai, redz, valsts jau nav tukši vārdi, tie ir cilvēki, daudzi no kuriem brauc prom vai arī gatavojas aizbraukt.
atbilde
a
Lavijas valdība neizmantoja nevienu ES priekšrocību, kā to gudri izdarīja Igaunija, Čehija, Polija, Lietuva, nespēja izmantot nevienu piedāvājumu, bet pamanījās iekāpt visā pļeckās. Nabassaite ar Kriviju bija mīļāka, bet tur kā zināms dala ēzeļa ausis
valdis
v
laujiet man un Kamejam un kristoffskim stradat-rullet!!!!!!!!!!
Fiksais
F
Kristovski, salīdzini, cik cilvēku bija 4. maija svētkos vai vakar Eiropas svētkos. Un cik cilvēku šodien svin 9. maija Uzvaras svētkus! Ko mēģiniet iestāstit - ka melns ir balts? Spēks nav muldēšanā, bet realitātē? Vai nav tā, ka mēs Eiropai esam tikai eksperimentāla labaratorija, kur šī eksperimenta rezultātā valsts ir zaudējusi gandrīz miljons iedzivotāju? Vai Eiropas nauda pa lielam nav domāta tikai apēšanai? Kā tā var būt, ka pa lielam attīstibas nauda tiek dota ar norādi - TĀ NEDRIKST UZLABOT INFRASTRUKTURU!!!
Troll
T
Ģirt, nerunā niekus! Latvija iestājās EU pilnīgi nesagatavota un negatava, tāpēc Rietumi mūs tagad čakarē kā pēdējos muļķīšus. Mēs viņiem esam pēc Pad.savienības sabrukuma iegūta territorija, nekas vairāk. Pat viņu zilajā flagā ir tikai "veco republiku" zvaigznītes, priekš mums un citiem no A.Eiropas tur neatradās vietas. Atceries, Ģirt: kopā iet var tikai līdzīgs ar līdzīgu, bet vājākais vienmēr tiks apcelts un izmantots.
Juris
J
Klauns! Viņš pats saprata ko parteica!?
draugs
d
modernizāciju........ jea right. moderzinācija noteikti nav nekāda, ja ne regress, tad stagnācija noteikti. pag, ā Krrristovskis šito teica, tad jau nau ko brīnīties.
idiotiem
i
Idioti, ļaujiet taču Kristovskim strādāt! Visas preses pīles, kas palaistas, tām tic, bet normālam darbam ne! Tādi tie latvieši nožēlojami ir, bet ko gribēt, ja viens rej, bars vēkšķ pakaļ. Labi, ka tādi kā Kristovskis turpina darbu un neņem galvā stulbus komentus! Lai veicas Latvijai un Latvijai Eiropā!
jonas
j
Tik stulbu teicienu, ka eiropas savienība Latviju ir stimulējusi. Viss ko eiropa mums ir stimulejusi, ir , - ka nekadas okupācijas no Krievijas puses nav bijis, nekādu seku tam nav, un ka pret visiem okupantiem kas sabraukusi Latvijā un turpina okupēt ir ,jāpiekāpjas. Amoralisma un izvirtības sērgu arī ievazāji eiropas savienība, zem maskas sexminoritāšu aizsardzības konvencija.
Labvēlis
L
Kristovskim jau nu gan nav nekādu nopelnu pie tā, ko Eiropa Latvijā stimulējusi, greznojas kā pāvs ar svešām spalvām
Ministry of Truth
M
Ņemam četrus dežūrvārdus, frāzes dalība ES (EU membership) stimulēt (contribute) izaugsme (growth) modernizācija (modernisation) un iegūstam veselu teikumu: "dalība ES ir stimulējusi Latvijas izaugsmi un modernizāciju". Uz līdzīgiem atslēgas vārdiem var uzbūvēt jebkuru tekstu, kas derētu Kristovska runai. "Izaugsme ES ir stimulējusi Latvijas dalību ES un modernizāciju. ES ir stimulējusi Latvijas izaugsmi un konsolidāciju." Utt. Desmit trīspadsmitajā variantu, saskaņā ar rokasgrāmatu. Ikviens, kas lasījis reklāmtekstu darināšanas instrukcijas, to zinās. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas