Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kučinskis: Ja kādu ministru nebūtu atbalstījis, droši vien atlaistu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Esma Sajūsmā
E
Divi feini fimpi!
Tāpēc < nekauņa
T
ka šo kungu utis ir 2x pāraugušas krievu utis.
  • 1
  • 1
nekauņa
n
bet, kāpēc tu smerdi pēc krievu utīm ,Ņurka ?
  • 1
  • 1
Zobs Kaulā
Z
Arī šogad Rīgas ostas kuģu kravas apjoms samazināsies par 7%
Jurijs
J
Наши воровские правительства ,в отличии от Эстонии и Литвы ,за счёт денежных фондов ЕС выбрали путь экономического уничтожения этой страны .Уничтожены промышленность,сельское хозяйства ,лесные ,земельные ресурсы ,включая уничтожение численности народных ресурсов Латвии.А это всё уже уголовная статья и называется она преступление, уничтожения этой страны по сговору оного или более лиц.И скоро Я думаю многие за это ответят.Некоторые уже несут наказания в разных уголках и этой страны.
LTV skatītāja
L
Līdz Saeimas vēlēšanām nekas nemainīsies! Arī šorīt LTV Kučinskis uzsvēra, ka pašlaik nav sagaidāma strauja skolu slēgšana. Tas esot atkarīgs no pašvaldībām. Šogad esot jānostiprina kvalitātes rādītāji. Skaļi izbazūnētā skolu tīkla sakārtošana (skolu slēgšana vai reorganizācija) pamatīgi ir iebremzēta, un neviena no pie varas esošajām politiskajām partijām (gan valstī, gan pašvaldībās) neuzdrošināsies ierosināt kaut ko mainīt, saprotot, ka skolu slēgšana var pamatīgi ietekmēt vēlētāju izvēli rudenī. Tāpēc arī prognozētais skolotāju algu pieaaugums uz skolu un skolotāju skaita samazināšanas rēķina ir cietis fiasko.
ar mietu
a
tāpat fiasko ir cietis Kučinskis ar savu milzīgo lielību > Latvijā ekonomika plaukst un zeļ ! Biju Liepājā iegājis tā saucamajā pensiju pilī... gribēju paskatīties uz to izbazūnēto pielikumu pensijām par darba stāžu...... uz mani paskatījās kā uz slimu...Latvijā ar to ekonmiku vēl taču esot ļoti bēdīgi... pagaidām varot to piemaksu par stāžu dot tikai tiem kuri aizgājuši pensijā līdz 1995.gadam ...! Jāpagaida tak lai kāda čupiņa apmirst... tāpat jau gaida uz tiem vecajiem barikāžu vīriem ...varbūt nosprāgs !
  • 4
  • 0
par ministru atlaišanu
p
...ja atļaus vai dos komandu to darīt... Ašerādenu neļāva atlaist, viņam vispirms jāsamazina oik ēdāji, lai mazāk jādalās, tad varēs būt brīvs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas