Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija
Tā vietā, lai izvērtētu Streļčenoka atbildību, Kučinskis šonedēļ ir lūdzis Streļčenokam iepazīties ar Dravenieces vēstuli

Kučinskis sūdzību par Streļčenoku atvēl vērtēt pašam KNAB vadītājam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zzs ieliktenis cienīgi pilda lembja
z
nožēlojamā parodija Kučinskis-un visa nolādētā zaļzemnieku banda-Latvijas izzadzēji
.
.
nožēlojama marionete= pilnu valdības demissiju! miljardi ..zaudējumos valstij no šī cirka~
:)
:
Izskatās kungi darbojušies roku rokā un tā arī grib turpināt, citādi to nevar izskaidrot.
tendence
t
Tā ir tradīcija - Latvijas tiesās arī sūdzību par tiesnesi izskata tiesnese, par kuru tā sūdzība ir uzrakstīta )))
Juhanss
J
Kārtībai jābūt-citādi papus rāsies un nedos stipendiju!!
koments
k
Esmu dzirdējis, ka iesniegumu atdot skatīt tam par ko iesniegums rakstīts, ja pats rakstītājs ir paglups, uzmācīgs un visiem sen apnicis.
Kučinskis ir nožēlojams no dzimšana
K
Tieši tāpēc Lembergs ar to vazājas.
Vienkārši
V
nožēlojami...
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
var jau būt ka patreiz arī Āboltiņa var derēt Strelčonoka vietā !
Kučam nav etniskās apziņas.
K
Viņa apziņa ir kompartija un Lemberga laupījums. TUR arī visa APZIŅA.
:-(
:
Premjera patiesā seja. Kāpēc nodokļu maksātājiem jāmaksā par Strelčenoka "izklaidēm"? Likums paredz, ka premjers varētu ar regresa prasību no Viņa šo naudu piedzīt.
A.P.
A
Turpinājums: Tādējādi vēsturiskais taisnīgums ignorē reālo spēku samēru, kas attiecās uz valsts iespējamību. Spēku samērs var būt tāds, ka valsts nav iespējams izveidot. Turklāt runa var būt gan par etnosa iekšējo spēku samēru, gan spēku samēru etnosa eksistences vides plašākā kontekstā. Piemēram, ģeopolitisko cīņu kontekstā. Ļoti liela loma ir etnosa iekšējo spēku samēram. Ja etnosam nav sava intelektuālā elite, morālās autoritātes, neviens godīgs un patiesi patriotisks sociālais slānis, tad vēsturiskais taisnīgums neko nedod savas valsts izveidē. Valsts var tikt izveidota ārējo apstākļu un ārējo spēku lēmuma rezultātā, taču pats etnoss nav spējīgs nodrošināt valsts pastāvēšanu. Tam nav piemērota etnosa politiskā apziņa, kā arī citi cilvēciskās kvalitātes parametri. Faktiski īsta politiskā apziņa var neeksistēt, jo politiskās apziņas vietā reāli funkcionē etniskā apziņa, kas nav piemērota politisko uzdevumu realizācijai (valsts pastāvēšanas nodrošināšanai).
A.P.
A
Katram cilvēkam piemīt noteikta etniskā apziņa un politiskā apziņa. Katram minētajam apziņas veidam piemīt savs saturs un sava specifika. Etniskās apziņas saturs koncentrējas ap etniskās identitātes aspektiem – etnisko izcelsmi, valodu, tradīcijām, reliģisko orientāciju, teritoriju, vēsturi. Politiskās apziņas saturu veido materiāls par etnosa politisko (valstisko) vēsturi, valstiskuma iegūšanas apstākļiem, pilsoniskumu, politisko spēku samēru valstī, lojalitāti, patriotiskumu, suverenitāti. Politiskajā apziņā ļoti liela loma ir reālajam politisko spēku samēram, nodrošinot valsts pastāvēšanu, suverenitātes saglabāšanos. Taču politisko apziņu var ietekmēt arī priekšstati par vēsturisko taisnīgumu – etnosa tiesībām veidot savu valsti. Tās ir tiesības, kurām zināmā mērā ir transcendentāls raksturs. Proti, etnoss šīs tiesības veidot savu valsti it kā ir ieguvis automātiski, jo etnosa eksistēšanas fakts it kā jau pats par sevi etnosam garantē valsts iespējamību. Tādējādi vēsturiskais taisnī
vesele
v
Man kauns par premjeru!!! Kaut kas nelabs ar vinu notiek - skumji...
Redziet!
R
Pat bērnam ir skaidrs, ka Strelčenoks to vien darīja kā ārdīja KNABu. Vai kāda iestāde varēs pastāvēt, ja tās vadītājs tikai ar destrukciju, vajāšanām un intrigām nodarbojas? Pats, pie tam, pastulbs un glups ierēdnītis būdams, kam muļķība un idiotija līdzi ik solī staigā. Palūkojiet, Slavika glupajā ģīmi, tur visa tā programma kā uz delnas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas